Vrijeme čitanja: 3 zapisnik
(Zadnja izmjena: 02/07/2021)

Želimo vidjeti neke od najljepših arhitektura na sljedećem odmoru? Ako tako, Verovatno postoji bolje mjesto od Evrope za Vas. Bilo da ste zainteresirani za klasične arhitekture stilova ili u nadi da će naći neke manje poznate dragulji, Evropskih gradova su ti pokriveni. Hajde da pogledamo neke primjere veličanstven arhitekture i gdje da ga vidim sve:

 

veličanstven arhitekture: Italija

Italija je puna i malih gradova, gdje možete se izgubiti posmatranje prekrasnim zgradama. Bilo da ste u Rim ili Florence, gotovo svakom uglu vrijedi slika. Za turiste u potrazi za prekrasna malim gradovima, Vicenza je pravo odredište. u neposrednoj blizini je od strane ako si vozom ili iz Venecije, što je također vrijedi posjetiti. Dok Vincenza je poznat po svojoj Renesansne arhitekture stil zamišljen u umu Andrea Palladio, Venecijanske arhitekture često Gothic, razraditi, i lijepa.

Između ostalih italijanskih gradova ne možete propustiti, Rima i Firence također ističu kao omiljene. Rim je uglavnom puna znamenitosti svako treba vidjeti jednom u životu. Koloseum, st. Peter bazilici, panteon, i na fontani Trevi svi su vrijedni posjete. S druge strane, Florence ima mješavina različitih stilova, pre svega antičke grčke i rimske arhitekture, Gotike i renesanse.

Rimini Florence Trains

Rima do Firence Trains

Florence Rim Trains

Venecija u Firencu Trains

 

 

veličanstven arhitekture: Francuska

Strasbourg Magnificent Architecture

 

Francuska je dom u nekoliko gradova sa širok spektar stilova koji će ostaviti bilo Veličanstveni Arhitektura ljubavnik bez daha. Među glavni kandidati za posjetu, Strasbourg, Bordo, i Pariz vjerovatno ponuditi najviše.

Ima dosta da se vidi i učiniti u Strazburu, uključujući značajne primjere gotičke arhitekture, isprepletena s modernim i postmodernim okruga i Alzašanin arhitekture. Bordeaux je jedinstvena. Najveći grad u regiji Aquitaine pohvaliti gradskoj zoni nevjerojatan 18. stoljeća, Palači Bourse, i Katedrala Saint Andre. napokon, Pariz je poznat kao jedan od rodnih gotičke arhitekture, ali je isto tako bogat u različite primjere Belle Epoque i umjetnost novi.

Pariz Strasbourg Trains

Luksemburg Strazburu Trains

Nancy Strazburu Trains

Basel Strazburu Trains

 

Njemačka

Rothenburg germany city image

 

Postoji mnogo arhitektonskih dragulja koji se mogu naći u Njemačka. kako god, dva od najimpresivnijih one su Berlin i Rothenburg. Arhitektura obično ide ruku pod ruku sa istorijom, i možete vidjeti ovu vezu jasno u Berlinu. Grad je podijeljen jednom, i to je jasno vidljivo u nekim mjestima. To čini odlično mjesto za iskustvo različitih elemenata arhitekture i zaronite duboko u istorijski utjecaja umjetnosti.

S druge strane, Rothenburg je mjesto izgleda kao da je došao ravno iz bajka. ovaj pospani, grad srednjovjekovne-tražim je turist omiljen. To je najbolji primjer elegantnih evropskih srednjovekovne arhitekture sa gradskih zidina i dvovodnim krovova.

Stuttgart Rothenburg Trains

Nuremberg Rothenburg Trains

Hanover u Berlin Trains

Hamburg Berlin Trains

 

Europa je vrijedan putovanja kroz, a tu su i mnoge druge lijepih mjesta koje bi trebali težiti da posjetite. Veličanstven arhitekture obiluje Engleska, Belgija, Austrija, Švedska, i Holandija takođe.

 

Ako ste spremni da doživite vozne karte za arhitekturu razgledavanje ekspedicije iz snova, potražite svoj destinacija s Spasiti a Train.

 

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoju stranicu, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i samo dajte nam kredit sa linkom na ovaj blog post, ili kliknete ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmagnificent-architecture%2F%3Flang%3Dbs– (Malo spusti da vidi Embed Code)