Vrijeme čitanja: 3 zapisnik
(Zadnja izmjena: 11/12/2020)

Njemačka ima veličanstvene planine, selo koje oduzima dah, i kosmopolitski gradovi koji čine putovanje vlakom tamo zadivljujućim iskustvom. Oni su mnogo prekrasnih mjesta da vidi uključujući Berlin, Minhen, Hamburg, Keln, i Frankfurtu, i mnogi drugi. Ove žarišta i manjim gradovima su svi povezani dobro organizovana Hi-Speed vlak sistem. To čini putovanja vozom u Njemačkoj tako lako. Ovdje je vodič za turiste za putovanja vozom u Njemačkoj kako bi se osiguralo vas najviše ima ugodno putovanje moguć.

 

Različitih vlakova na raspolaganju

Njemačke voz mreža upravlja Deutsche Bahn. Ovo pruža brojne vrste voza prebaci se i danju i noću. Glavne željezničke mreže u Njemačkoj se sastoji od regionalnih vlakova (kao što su regionalne ekspres) i međugradski vozovi. Međugradski vlakovi posluju na domaćem i na međunarodnom planu između ključnih gradova.

Frankfurt Berlin Trains

Leipzig Berlin Trains

Hanover u Berlin Trains

Hamburg Berlin Trains

 

priroda putovanja vozom u Njemačkoj

 

Postoje i drugi načini da se putovanja vozom u Njemačkoj, kao što su domaći brzim vozovima, The ICE (InterCity Express). Ovo je najpopularniji vlak u Njemačkoj, povezivanje ključne gradove velikom brzinom. ovi brzih vozova putovati brzinom do 200mph (320 km / h).

 

Da li treba da se rezervacije mjesto na njemački vozovima?

Na najbolji način iskoristiti putovanja vozom u Njemačkoj je u toku dana, uključujući brzo Intercity Express, ne zahtijevaju rezervacije sjedala. kako god, ako planirate svoje putovanje nema štete u rezervacije svoja mesta unapred. Obezbedi prozora za scenografiju ili samo odabrati svoj sjedište kako bi se osiguralo imate maksimalnu udobnost.

neki međunarodnih vozova i preko noći rute kao što je u Pariz, Brisel, Venecija, ili Kopenhagenu zahtijevaju da imate rezervacije pre ukrcavanja. Kada koristite Save A Train stranice na rezervacije za vlak ulaznice, to će se izjasni da li ili ne od vas se traži da naprave rezervaciju.

Köln do Frankfurta Trains

Munich Frankfurt Trains

Hanover do Frankfurta Trains

Hamburg Frankfurt Trains

 

Koristite ormarići stanica – Putovanja vozom u Njemačkoj

Većina njemačkih željezničkih stanica ima više banaka ormarići u raznim veličinama. Ovo je za smještaj i malih i veliki prtljag. Ako imate jedan sat ili tako prije vašeg povezivanja voza, stavi prtljag u ormar, ići na piće, ili imaju kratak razgledati okolicu.

Frankfurt Hanover Trains

Brisel Hanover Trains

Beča do Hanover Trains

Cologne Hanover Trains

 

Putovanja vozom u Njemačkoj, željeznička stanica, Bahnhof

 

Cijenu ormarića određuje njihovu cijenu. To znači da ako vam je potrebno manje prostora za pohranu za prtljagu, ćete platiti manje i obrnuto. Raspon cijena ormarića stanice u Njemačkoj je između € 1 – € 5 za 24 sati korištenja.

 

Djeca mogu putovanja vozom u Njemačkoj besplatno

Njemačka je odlično mjesto za putovati sa porodicom. Na njemački vozova, djece mlađe od šest putovanje za besplatno bez potrebe za kartu. djeca iznad 6 ali mlađih od 15 putuju besplatno nakon što su u pratnji odrasle Fare-plaća.

 

 

Razmišljanje o vozom oko Njemačka? Idite na Save A Train online da provjerite sve naše ekskluzivne cijene i počnete planirati svoju sljedeću avanturu! Pratite nas na Facebook, Twitter, i Sačuvaj voz na Instagram stranici da pogledate naše najnovije ponude i više!

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoju stranicu, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i samo nam dati kredit sa linkom na ovaj blog post, ili kliknete ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-germany%2F%3Flang%3Dbs – (Dođite spusti da vidi Embed Code)