Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 02/07/2021)

Szeretné megnézni a legszebb építészetet a következő vakációján? Ha igen, Valószínűleg nincs jobb hely, mint Európa az Ön számára. Akár érdekel a klasszikus építészeti stílust vagy abban a reményben, találni néhány kevésbé ismert ékszerek, Az európai városok lefedettséget. Vessünk egy pillantást néhány példát csodálatos építészeti és hol látni az egészet:

 

Csodálatos építészet: Olaszország

Olaszország tele van a kisvárosokban, ahol lehet eltévedni megfigyelése gyönyörű épületek. Akár a Róma vagy Firenze, Szinte minden sarkon érdemes egy képet. A turisták keresnek gyönyörű kisvárosok, Vicenza az helyes cél. Ez van a közelben, ha vesz egy vonat vagy a velencei, ami szintén megér egy látogatást. Míg Vincenza van híres Reneszánsz építészeti stílus fogant az elme Andrea Palladio, Velencei építészeti gyakran gótikus, bonyolult, és gyönyörű.

Többek között olasz városokban nem lehet kihagyni, Róma és Firenze is látszanak kedvencek. Róma elsősorban tele tereptárgyak mindenkinek látnia kell egyszer az élete. A Colosseum, utca. Péter-bazilika, Panteon, és a Trevi-kútnál mind megéri meglátogatni. Másrészről, Florence keverékéből különböző stílusok, leginkább az ókori görög és római építészet, Gótikus és reneszánsz.

Rimini Firenze vonatok

Róma Firenze vonatok

Firenze Rómába vonatok

Velence Firenze vonatok

 

 

Csodálatos építészet: Franciaország

Strasbourg Magnificent Architecture

 

Franciaország ad otthont néhány városban a legkülönbözőbb stílusok, hogy elhagyja minden csodálatos építészeti szeretője lélegzetvisszafojtva. Között az elsődleges jelöltek egy látogatást, Strasbourg, Bordeaux, és Párizs valószínűleg a leginkább.

Sok látni és itt Strasbourg, beleértve a jelentős példája a gótikus építészet, összefonódik a modern és a posztmodern kerületek és elzászi építészet. Bordeaux is egyedülálló. A legnagyobb város Aquitaine régió büszkélkedhet egy mesés 18. századi belterületen, Palotája a Bourse, Katedrális és Saint Andre. Végül, Párizs híres, mint az egyik szülőhelyét a gótikus építészet, de ez is gazdag különböző példákat Belle Epoque és Művészet új.

Párizs Strasbourg vonatok

Luxembourg és Strasbourg vonatok

Nancy Strasbourg vonatok

Basel Strasbourg vonatok

 

Németország

Rothenburg germany city image

 

Rengeteg olyan építészeti gyöngyszemei ​​kell találni Németország. azonban, két legimpozánsabb közül Berlin és Rothenburg. Építészet általában kéz a kézben jár a történelem, és láthatjuk ebben az összefüggésben egyértelműen Berlin. A város már egyszer osztódnak, és ez jól látható néhány helyen. Ez teszi, hogy egy jó hely, hogy tapasztalat különböző elemeit az építészet és a merülés mélyen a történelmi hatások művészeti.

Másrészről, Rothenburg olyan hely néz ki, mint ez jött egyenesen tündérmese. Ez álmos, középkori kinézetű város egy turista kedvenc. Ez egy kiváló példája az elegáns európai középkori építészet és annak városfalak és nyeregtetős.

Stuttgart Rothenburg vonatok

Nürnberg Rothenburg vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

 

Európa érdemes átutazóban, és sok más szép helyen, hogy akkor arra kell törekednie, hogy nézze. Csodálatos építészeti bőséges Anglia, Belgium, Ausztria, Svédország, és a Hollandia is.

 

Ha készen áll, hogy foglalja le vonatjegyet az építészet városnéző expedíciót álmaid, felnéz az úti célok Mentése Vonat.

 

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmagnificent-architecture%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)