Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 06/08/2021)

A sok nagy profilok, népszerűsített országokban, mint Franciaország, Németország, és Svájc, nem csoda, Ausztria nem kap annyi figyelmet! Rendben, Olaszország nem igazán esett le a térképről, de a vonatjárat Ausztriából Olaszországba arról már elhanyagolt. De, hogy ez hamarosan megváltozik! Ausztria és Olaszország vasúton az egyik leginkább csodálatos élmények amit valaha is kap, hogy tanúja.

Azok a furcsa hegyi falvak, hipnotikus természetes látnivalók, és fenséges város építészet, kapsz egy csodálatos Európa turné. Vonatok Ausztria között A legfejlettebb egész Európában, éjszakai vonatok csúcsformában (Apropó, éjszakai vonatok az összes ugyanolyan útvonalak mint nap a vonatok do), a legtöbb nem igényel speciális fenntartások és hihetetlenül kényelmes!

Így, Nem várhatunk tovább: elkezdi felfedezni Ausztria és Olaszország vasúton felkeresi ezeket a gyönyörű városok:

 

Kezdje a Ausztria és Olaszország vasúti utazás Bécs

Indítsa el Ausztriában és Olaszország vasúton izgalom megnézni Ausztria fenséges tőke első. Bécs szivárog történelem, báj és megmagyarázhatatlan szépség!

Eltévedni szívja magába az osztrák múzeumok egy nap, Próbálja ki a hagyományos bécsi kávé és Sachertorte hogy majd robbantani a fejedben! Távozás Bécs minden idők kedvencek, mint a Bécsi Állami Operaház és Schönbrunni kastély (ők az abszolút kihagyhatatlan!). Attól függően, hogy a vonat útvonalat szeretne venni, sem megy Salzburg és Hallstatt egyenes vagy fej felé Graz.

Salzburg és Bécs vonatok

Münchenből Bécsbe vonatok

Graz és Bécs vonatok

Prága és Bécs vonatok

 

 

Ide Graz

Mivel Bécs-Graz közvetlen vasútvonal, megáll a grazi és klagenfurti az utat Bécsből Velencébe. Ne hagyja Graz felkeresése nélkül a Schlossberg. Ez egy dombon a város közepén ismert híres óratorony és a várat. Ha belépsz jó állapotban, lépcsőzni Schlossbergplatzból, vagy csak használja a felvonót. Tőszomszédságában a Schlossbergplatz a történelmi Kastner und Ohler Bevásárlás center - nézd meg a tetőn cafe.

Az utat, hogy a állomás, sétáljon a központ utcáin, és próbál az egyik legjobb fagylaltok valaha! “Ice Geissler” A Sporgasse gyárt szerves fagylaltot, hogy jön a számtalan ízek és szuper finom! Az Ausztria és Olaszország által a vasúti utazás keresi fel a pillanatban, nem igaz?

Graz Innsbruck vonatok

Bécs és Graz vonatok

Bécs és Salzburg vonatok

 

Velence lehetséges, hogy a vonat utazás, ha nem Ausztriában és Olaszországban Vonattal

 

Távozás Velence

A következő megálló Ausztriában és Olaszországban a vasúton Velence, Ha eléri Olaszország, megadtad a föld gorgeousness! Szállás Velence meglehetősen drága, így működik az Ön javára, ha marad csak egy nap. Ne pazarolja az időt, de nem annyi, amennyire csak lehetséges ilyen rövid idő alatt. A gondola hajótúra egy must! FYI, ez is nagyon drága. Remélik, hogy fizetni a 80 EUR 30 perces gondola túra és körülbelül 120 EUR irányuló 45 minute egyik. Akkor, Derítsd ki Ponte di Rialto - az egyik legnagyobb híres híd Velencében. A ível a Grand Canal, és ez közel a Ponte di Rialto. Az utat, hogy a vasútállomás, élvezettel a lélegzetelállítóan gyönyörű Piazza San Marco, más néven Szent Márk Négyzet.

Bolzano Velence vonatok

Bécs Velence vonatok

Trieste Velence vonatok

Udine Velence vonatok

 

És a végén az Ausztria és Olaszország Vasúti Firenzében

Az Ausztria és Olaszország vasúti túra, akkor valószínű, hogy megállítani Firenze. Egy-két nap ebben a városban tele történelmi, művészeti, a vallási jelentőség pedig tiszta varázslat. Az első dolog, hogy a Bazilika és kolostort, a Santa Maria Novella. Ők dicsőséges és a vasútállomás közelében! Van egy gyönyörű piazza is, amely gyakorlatilag mindig tele van emberekkel. Akkor, léphet fel a csodálatos Santa Maria del Fiore és a hatalmas kupola. Nézd meg a Santa Croce-bazilika és a Basilica di San Lorenzo és Medici is.

Szünetet tartani Ausztriából és Olaszországból Vasúti túra és fejét, hogy a San Lorenzo piac a gyors és finom étel! Ez a piac a helyiek kedvelt helye a bolt és büfé! Így, talán vesz valaki emlékbe, miután élvezte az ebédet? Igen! Ne hagyja Florence felkeresése nélkül az Uffizi, az Accademia, A Palazzo Vecchio, és a Pitti-palota. Ezek a nagy múzeumok a városban. Is, látogatást a szomszédos Boboli kert, a legszebb kertek valaha is meglátod.

A következő megálló, Róma. Jól, Tudja, mit kell tennie ... és ha nem, nézze meg Olaszországban pinterest táblák.

Róma Firenze vonatok

Bologna és Firenze vonatok

Livorno Firenze vonatok

Ravenna Firenze vonatok

 

A legcsodálatosabb Ausztriában és Olaszországban a vasúti tapasztalat, Bejelentkezni Mentés A vonat A leggyorsabb és a legtöbb költségvetés-barát módja, hogy a vonatjegyet!

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzést a webhelyen, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcities-austria-italy-rail%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)