Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 06/08/2021)

Cu atât de multe profiluri de mare, țări cum ar fi popularizat Franţa, Germania, și Elveţia, nu e de mirare Austria nu a fost obtinerea fel de multă atenție! O.K, Italia nu a căzut într-adevăr de pe hartă, cu exceptia traseu de tren din Austria în Italia, sigur a fost neglijată. Dar, care este pe cale să se schimbe! Austria și Italia pe calea ferată sunt una dintre cele mai experiențe uimitoare vei ajunge vreodată martor.

Cu satele lor de munte ciudat, Fermecatoare naturale atracții, și oraș arhitectura maiestuoasa, veți obține o uimitoare tur Europa. Trenurile din Austria sunt printre cele mai avansate din toată Europa, trenurile de noapte sunt în formă de top (apropo, trenurile de noapte au toate aceleași rute ca trenurile de zi fac), cele mai multe nu necesită rezerve avansate și sunt incredibil de confortabile!

Asa de, nu mai asteptati: începe explorarea Austria și Italia pe calea ferată, vizitând aceste orașe frumoase:

 

Porniți Austria și Italia prin călătoria cu calea ferată din Viena

Porniți Austria și Italia pe calea ferată fiorul prin verificarea de capital maiestuos din Austria primul. Viena debordeaza istorie, farmec și frumusețe inexplicabilă!

Dispari stând la muzee din Austria într-o zi, încercați tradițională din Viena cafea și Sachertorte care va sufla mintea ta! Check out Viena all-time favorite, cum ar fi Opera de Stat din Viena și Palatul Schonbrunn (acestea sunt absolut trebuie să-vedea!). În funcție de traseul trenului pe care doriți să luați, fie du-te la Salzburg și Hallstatt direct sau cu capul spre Graz.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

 

Du-te la Graz

De la Viena-Graz are o linie de cale ferată directă, opri în Graz și Klagenfurt pe drumul de la Viena la Veneția. Nu lăsați Graz, fără a vizita Schlossberg. Acesta este un deal în mijlocul orașului cunoscut pentru celebrul turn cu ceas și o cetate. Dacă te afli forma buna, urca pe scari de la Schlossbergplatz sau folosiți doar liftul. Chiar lângă Schlossbergplatz este istoric Kastner und Ohler Cumpărături centru - verifica cafenea lor pe acoperiș.

Pe drum spre statie, mergi pe străzile centrului, și încearcă una dintre cele mai bune înghețată vreodată! “Ice Geissler” în Sporgasse produce înghețată organice, care vine în nenumărate arome și este super delicios! Austria și Italia prin călătoria calea ferată este în căutarea prin minut, nu-i aşa?

Graz Trenurile Innsbruck

Viena Trenurile Graz

Viena Trenurile Salzburg

 

Veneția este posibil să tren de călătorie atunci când faci Austria și Italia, de către Rail

 

Check out Veneția

Următoarea noastră oprire în Austria și Italia, de către Rail este Veneția, După ce ajunge în Italia, ați intrat în țara gorgeousness! Cazare în Veneția este destul de scump, așa că funcționează în favoarea ta, dacă stau doar o zi. Nu pierde timpul, dar a face cât mai mult posibil în această perioadă scurtă de timp. A turul cu barca cu gondola este o necesitate! FYI, este de asemenea foarte scump. Se așteaptă să plătească aproximativ 80 EUR pentru un tur cu gondola de 30 de minute și aproximativ 120 EUR pentru 45 un minut. Apoi, du-te verifica Ponte di Rialto - una dintre cele mai poduri celebre în Veneția. Acesta se întinde pe Marele Canal, și este aproape de Ponte di Rialto. Pe drumul spre gara, savura în frumoasa Piazza San incredibil Marco, aka Sfântul Marcu Pătrat.

Bolzano la trenuri Veneția

Viena Trenurile Veneția

Trieste la trenuri Veneția

Udine la trenuri Veneția

 

Și se încheie Austria și Italia, de către Rail la Florența

În Austria și Italia de tur feroviar, vei fi probabil să opri în Florența. O zi sau două în acest oraș plin cu istoric, artistic, iar semnificația religioasă este pură magie. Primele lucruri pentru a vedea sunt Basilica și Cloisters Santa Maria Novella. Ele sunt glorioase și în apropiere de stația de tren! Există, de asemenea, o piață frumoasă acolo, care este practic întotdeauna plină de oameni. Apoi, muta pe magnificul Santa Maria del Fiore și cupola sa imensă. Check out Basilica Santa Croce și Basilica di San Lorenzo și Medici Capele precum.

Ia o pauză din Austria și Italia cap la Piața San Lorenzo pentru o rapidă și masa delicioasa! Această piață este Locul preferat de localnici pentru a face cumpărături și gustare! Asa de, poate cumpăra cineva un suvenir după ce ai savurat prânzul? da! Nu lăsați Florența fără a vizita Uffizi, Accademia, Palazzo Vecchio, și Palatul Pitti. Acestea sunt muzee majore in oras. De asemenea, să plătească o vizită la Grădinile Boboli adiacente, cele mai frumoase grădini vei vedea vreodată.

Următoarea ta oprire este Roma. Bine, știi ce să faci acolo ... și dacă nu bifați Italia noastră placi Pinterest.

Roma Trenurile Florența

Bologna Trenurile Florența

Livorno la trenuri Florența

Ravenna la trenuri Florența

 

Pentru cele mai uimitoare Austria și Italia, prin experiența feroviară, Conectați la Salvați Un tren pentru cel mai rapid și cel mai prietenos mod de buget pentru a obține biletele de tren!

 

Doriți să încorporați blog-ul nostru post pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcities-austria-italy-rail%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)