Timp de citit: 11 minute
(Ultima actualizare în: 01/04/2021)

Franța a fost mult timp un favorit și unul dintre cele mai turistice populare destinatii din Europa. Având în vedere că este cea mai mare țară din Europa de Vest, are sens să călătorească cu trenul. Guvernul francez a investit în linii de mare viteză (aur mare viteză TGV linie) și trenuri de mare viteză (Marele TGV aur Viteza de tren). Sunt mai mult decât 1056 mile (1700 km) de linii dedicate de mare viteză, precum și mii de mile de liniile principale și mai mici. Aproape întreaga țară este accesibilă prin intermediul căilor ferate franceze. Trenurile din Franța sunt eficiente, rapid, și veți obține în cazul în care doriți să mergeți în interiorul țării precum și la sau din orice țară vecină. Dacă sunteți un călător pentru prima dată în Franța, cel mai bun mod de a obține în jurul valorii de utilizarea de călătorie cu trenul este printr-o planificare atentă excursie. in orice caz, rețeaua feroviară poate fi un pic confuz, mai ales atunci când nu vorbesc sau citesc franceza. Pentru a vă ajuta să înțelegeți sistemul de tren din Franța, am creat un ghid complet pentru călătorie în toată Franța, cu trenul.

În acest ghid, vei afla tot ce trebuie sa stii pentru a crea planul personal de călătorie. Vom oferi, de asemenea, informații cu privire la diferite companii feroviare care operează în Franța și tipurile de trenuri. Noi vă va oferi sfaturi valoroase cu privire la achiziționarea de bilete pentru cel mai mic pret, navigarea sistemului feroviar, beneficiile treceri de cale ferată, și obținerea în jurul valorii de Franța de la Paris. Păstrați lectură Ghidul complet pentru a călători în Franța cu trenul pentru a descoperi cum să călătorească în Franța cu trenul.

 

Cum de a cumpăra bilete în tren Franța

De unde pot cumpăra bilete de tren pentru călătoria mea în Franța?

Există mai multe metode de ușor și convenabil sau site-uri pentru cumpararea biletelor de tren franceze. Acestea sunt destul de ușor de utilizat, dar multe dintre ele vin cu propriile lor idiosincrasii și bizarerii că trebuie să subliniem.

 

Salvarea unui tren este o companie care digitalizat și feroviar revoluționat ticketing. Vizitați site-ul lor, compara tarifele de tren, alege linia de tren, și tipul de scaun pe care doriți. Puteți plăti cu cardul de credit sau chiar Bitcoin. În cazul în care prețul biletului de tren scade, platforma va anunța și vă ajută să-l schimb pentru un preț mai mic.

 

Waccesarea site-ului oficial al site-ului web Căile Ferate franceze, vei primi cel mai probabil redirecționat către RailEurope.com, care este partenerul oficial nord-american al Căilor Ferate franceze. in orice caz, nu veți găsi întotdeauna cele mai ieftine tarife de pe Rail Europe. Prin urmare, ar trebui să acordați întotdeauna atenție că cele mai ieftine tarife ale rutei cu trenul sunt pe Save A Train.

 

Amsterdam Trenurile Paris

Nisa la trenuri Marsilia

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

Automated machines to Buy Train Tickets in France

 

In gara

Există două moduri de a cumpăra bilete de tren franceze la stația - dintr-o fereastră bilet și la automatul. Vorbitorii de limbă engleză le pot achiziționa fie un fel, dar, în cazul în care engleza nu este atat de buna si nu poate comunica cu persoana de la ghișeul de bilete de bine, Automatul este cel mai bun pariu. Este ușor de navigat, și puteți schimba chiar și setările de limbă. Cumpărarea de bilete de la automatul necesită un Chip & card de credit PIN.

 

Cum ar trebui să colecteze biletul meu on-line?

Există mai multe metode de colectare biletele:

 • Pick up la stația. Pentru a colecta biletele de la stația, puteți utiliza un număr de rezervare de informații sau card de credit (același cu cel folosit pentru a cumpăra bilete).
 • Print-at-home bilete. După ce primiți biletele electronice, le puteți imprima și să le arate la conductorul de tren, care verifică biletele.
 • bilete electronice. Dacă nu doriți să imprimați biletele, aveți posibilitatea să le descărcați în telefon sau tabletă. Puteți afișa doar conductorul biletul prin ecranul telefonului sau pe tabletă.
 • bilete prin poștă. Unele servicii oferă posibilitatea de a vă trimite biletele prin poștă. in orice caz, care este un proces foarte lent, prin urmare, nu este o opțiune recomandată.

 

Ar trebui să cumpere bilete de tren in avans?

Acesta poate fi confuz pentru a ști care biletele de tren pot fi cumpărate de fiecare dată și care ar trebui să fie cumpărate în avans, deoarece există mai multe tipuri de trenuri și servicii diferite de trenuri.

trenuri regionale / locale. trenuri regionale și locale conectează zonele suburbane și regionale. RER și Transilien Connect tramvai Paris, in timp ce A AVEA trenuri (Tren Expres Regional) sunt trenuri regionale care se conectează hub-uri regionale cu orașele mai mici. Nu trebuie să cumpere bilete regionale și locale de tren in avans, doar le cumpere chiar înainte de plecare.

 • trenuri Intercite (IC). Un Intercites tren este un tren expres care nu călătorește pe liniile de mare viteză și se conectează orașe precum și distanțe mai scurte. Puteți achiziționa bilete IC în avans pentru a obține o reducere.
 • Trenurile de mare viteză (TGV). trenurile TGV sunt cele mai rapide trenuri din Franța, iar biletele pentru acestea sunt disponibile pentru achiziționare 90 zile in avans. Prețurile pentru ei continuă să crească ca se apropie data de plecare, astfel încât să le contabilizeze devreme pentru cel mai mic pret. Un bilet achiziționat 90 zile in avans ar putea costa 30 €. Dar dacă ar fi să le cumpere cu câteva zile înainte de plecare, prețul biletului ar putea fi la fel de mare ca 100 €.
 • trenurile internaționale. Aceleași reguli privind early booking se aplică trenurilor internaționale, deoarece acestea sunt, de asemenea, trenurile de mare viteză.

 

Care sunt avantajele biletelor de trecere feroviar?

Există o gamă largă de bilete de trecere feroviar puteți utiliza pentru a călători în întreaga Franța cu trenul. Unele dintre ele vă permit de a călători în Franța și în alte țări europene, și apoi există treceri de cale ferată, care sunt numai pentru călătoriile în Franța. Spre deosebire de bilete de tren regulate, biletele de trecere feroviar vin cu unele beneficii:

 • Flexibilitate. Cu un bilet de trecere feroviar, veți obține de călătorie cu trenul nelimitat. Doar du-te la stația ori de câte ori doriți, stamp trece feroviar în birou gară și ajunge la următorul tren disponibile.
 • reduceri. Rail trece de obicei, vin cu incluziuni de reduceri pentru atracții, ceea ce le face o opțiune excelentă pentru călătorii de buget. Ele pot fi un imens bani-saver, care este principalul motiv pentru care oamenii legitimatii feroviare. Bilete de Last minute cu trenul poate fi costisitoare, dacă nu le rezervați în avans.
 • comoditate. Nu aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la achiziționarea unui bilet de fiecare dată când doriți să luați un tren, dar trebuie să aveți flexibilitate, deoarece nu veți avea loc în fiecare tren pe care îl doriți.

 

bilet care trec calea ferată ar trebui să cumpere I?

La achiziționarea unui bilet de trecere feroviar, puteți alege între France Țară Pass și Abonament pentru mai multe țări (Eurail Global Pass).

The France Țară Pass este cel mai bun pariu, dacă sunt doar călătoresc în Franța, deoarece oferă călătorii nelimitate în rețeaua feroviară națională (inclusiv Intercity, A AVEA, TGC, etc.). Puteți alege fie 1 la 8 zile de călătorie în termen de o lună, precum și pentru a alege între prima și a doua clasă. A rezervare de locuri este necesară în plus față de o șină trece pentru deplasarea pe trenurile de mare viteză. Cu această trecere, veți primi, de asemenea, reduceri la diverse autobuze, feriboturile, Croaziere, hoteluri, muzee, și alte atracții.

The Eurail Global Pass este o opțiune mai bună, dacă aveți de gând, de asemenea, să călătorească în țările vecine. Această trecere multi-țară oferă călătorii nelimitate la 31 diferite țări din Europa (inclusiv Franța). Cu trece Eurail, nu există nici o limită a numărului de ori vă puteți prinde un tren. Alegeți fie 3, 5, sau 7 zile de călătorie în termen de o lună sau 10-15 zile de călătorie în termen de două luni. Nu uitați să faceți o rezervare înainte de plecare.

Cele mai multe treceri de cale ferată sunt pe bază de hârtie, și va trebui să scrie data plecării înainte de prima călătorie a fiecărei zile. rezervări loc pentru trenurile de mare viteză va costa între 10 € și 20 € pe scaun, în timp ce rezerve de călătorie internaționale variază de la € 35 la € 89 pe scaun (în funcție de destinație).

O notă importantă: Rail Pass este doar bună valoare pentru bani, dacă călătoria cu trenul la mai mult 14 zile, dacă călătoriți cu mai puțin de un bilet de la punct la punct, cum ar fi ofertele Save A Train, oferă o valoare mai bună pentru bani.

Orele de tren Marsilia la Lyon

Trenuri Paris-Lyon

Lyon Trenurile Paris

Lyon Trenurile Avignon

 

 

Cum se utilizează Bilete de tren În Franța?

La trenurile regionale și locale, ați putea avea nevoie să călătorească cu un bilet fizic. Du-te la o casetă de validare, înainte de plecare pentru a valida sau „ștampila“ biletul. Dacă nu l-ați validat înainte de plecare, așteptați conductorul să-l ștampileze în timp ce pe tren. Nu există rezerve loc pentru trenurile regionale și locale, asa ca stai oriunde.

La trenurile de mare viteză, există un anumit moment imprimat pe bilet, iar biletul este valabil numai pentru acea perioadă de timp specificată. Nu este nevoie de a valida biletele, deoarece aveți o rezervare de locuri. Asigurați-vă că ați găsit mașina potrivită și scaunul (numerele sunt scrise sau imprimate pe biletul).

Paris Trenurile Rouen

Rouen la trenuri Paris

Paris Trenurile Calais

Rouen la trenuri Calais

paper train tickets

 

În jurul Noțiuni de bază Franța de la Paris

Atunci când turiștii vin în Franța, majoritatea dintre ei fac din Paris punctul lor de plecare pentru călătoriile cu trenul în țară. La pornirea la Paris, puteți ajunge la aproape orice destinație din țară. Acestea sunt câteva dintre principalele destinații deservite de gări pariziene.

 • Gare d'Austerlitz sau Gara Austerlitz – Bordeaux, Limoges, Poitiers, Toulouse, Biarritz, tururi, și vestul Spaniei.
 • Gara Montparnasse sau Gara Montparnasse Toate TGV-urile pentru vestul Franței (Rennes, Nantes, Brest, Bretania)
 • Gara de Nord Nord-Est Franța, Valenciennes, Puțin, Calais; Bruxelles, Koln, și Amsterdam (Thalys); Londra (Eurostar).
 • gara Lyonsudul Frantei. Montpellier, Dijon, Lyon, Clermont Ferrand, Besancon, Marsilia, Frumos. Mulhouse în estul Franței. Catalonia (Girona, Barcelona), Italia, și Elveția (Geneva, Zurich).
 • Saint-Lazare Gara sau Gare St. Lazare – Le havre, Rouen, Caen, Cherbourg.
 • staţia de Est Nancy. Reims, Metz, Strasbourg, Luxemburg, și Germania.

La Rochelle la trenuri Nantes

Toulouse la trenuri La Rochelle

Bordeaux Trenurile La Rochelle

Paris Trenurile La Rochelle

 

Cele mai bune sfaturi pentru a călători în Franța de tren

Noi vă oferim o listă de sfaturi de mare, care va face calatoria cu trenul în Franța, mai convenabil și mai plăcută.

 • Sositi devreme la gara. Asigurați-vă că pentru a fi la stația de tren, cel puțin 20 minute înainte de plecare, sau chiar mai devreme, dacă sunteți în deplasare din gări uriașe, cum ar fi Gare du Nord din Paris. Pentru un turist care nu vorbesc franceza, nu este nimic mai rău decât a ajunge la doar câteva minute înainte de plecare, fără a avea cea mai mică idee de unde să meargă. Ajungând suficient de devreme vă va oferi timp pentru a verifica camera de plecare pentru informații stație, identifice care platforma trenul pleacă, și pentru a găsi platforma potrivită.
 • Niciodată nu lăsați bagajele nesupravegheate. S-ar putea dori să meargă la un magazin pentru unele gustări sau apă din apropiere. Dacă decideți să se plimbe în jurul valorii de, nu lăsați geanta chiar nesupravegheat pentru o secundă. In caz contrar, risti bagajele furate de hoți cu experiență. gări majore în Franța (Incluzând Paris Gare du Nord, Gara Paris Lyon, și stație este la Paris Austerlitz) au dulapuri din stânga-bagaje în diverse dimensiuni. Înainte de a intra zona vestiarului, se așteaptă să aibă bagajele X-radiat. După ce la bord, pune bagajele în vederea dvs. în loc de spațiile dedicate pentru bagaje.
 • Pack unele alimente. Pasagerii au voie să aducă propriile lor alimente și băuturi pe trenuri, care este mare pentru plimbari tren pe distanțe lungi. Unele trenuri au o cafenea la bord, și cele mai multe dintre ele au un coș cărucior care vine în jurul valorii de. din pacate, căruciorul nu vine întotdeauna, iar cafenea poate fi închis. Mâncarea și băuturile la bord sunt, de asemenea, mai scumpe. La economiseste bani, pack-te un picnic cu mancarea preferata înainte de fiecare călătorie. Există diverse magazine în cele mai multe stații de tren, unde puteți cumpăra alimente și băuturi.
 • Descărcați un Planificatorul feroviar aplicația pe telefon. Există o serie de planificator feroviar aplicațiile pe care le puteți instala și de a folosi pentru a face trenul calatoreste mai convenabil. Articolul nostru conține toate info și orarele de tren pentru trenurile europene, și unele aplicații nu necesită o conexiune la internet. Cu o aplicație planificator feroviar, veți ști întotdeauna dacă trenul va fi târziu (și de cât de mult) sau la timp, precum și pe care platforma va ajunge / depart. În marile orașe cum ar fi Paris, nu este nici unul “principal” statie, și este ușor să confunde un post pentru altul. Cu aplicația dreapta, vei fi sigur că coborâți la stația corectă.
 • Bagaje. Când vine vorba de bagaje, vă poate aduce la fel de mult ca tine poate transporta, deoarece nu există limite de greutate. Puteți stoca bagajele deasupra capului, în spatele scaunului tău, sau într-un bagaj de suport în mașină.
 • Prima clasă și bilete de clasa a doua. Nu există prea multe diferențe între mașinile de clasa întâi și cele de clasa a doua. in orice caz, este mai liniștită în clasa întâi, iar scaunele sunt un pic mai mare. masini de clasa a doua sunt, de asemenea, perfect confortabil. Este demn de menționat faptul că biletele de primă clasă costa aproximativ 1,5x mai mult decât tariful de clasa a doua.
 • Nu puteți returna bilete de avion ieftine. Poate că singurul dezavantaj la bilete de avion ieftine este faptul că acestea nu pot fi schimbate sau rambursate.
 • Mașini cu autoservire. Când se utilizează o mașină de bilet de auto-servire, puteți alege opțiunea în limba engleză, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji dacă nu vorbesc franceza.
 • Realizarea unei biciclete. La trenurile locale și regionale, puteți lua o bicicletă cu tine în mod gratuit. TGV-urile și Intercity de noapte (trenuri de noapte) pe câteva rute vă permit să luați o bicicletă pentru o mică taxă (de obicei, aproximativ 10 €). Pe alte trenuri TGV, va trebui să pună bicicleta într-un sac de biciclete zip-up.
 • A face legături. De-a lungul călătoriei, călătoria dvs. s-ar putea cere să se schimbe trenurile. Trenurile de comutare sunt de obicei ușor și rapid, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji dacă nu aveți timp suficient între trenuri. Un tren de legătură ar putea implica mersul pe jos pe cealaltă parte a platformei sau de cealaltă parte a stației de tren.
 • Cunoaște numele posturilor de tren. Orașele mari au mai multe stații de tren, care poate crea confuzie. Dacă nu puteți memora numele lor, scrie-le în jos pe o bucată de hârtie, salvați-le pe telefon, sau de a folosi o aplicație planificator feroviar.
 • Atenție la loviturile de tren. Franța este cunoscut pentru lovituri de tren, și avertizează întotdeauna publicul înainte de a merge pe un singur. In timp ce unele trenuri vor rula în continuare, greve sunt ceva să acorde o atenție, dacă doriți, pentru a evita inconveniente majore.
 • Utilizați Chip & card de credit PIN. Pentru a achiziționa un bilet la un chioșc de bilete automate, veți avea nevoie de un Chip & card de credit PIN, astfel încât asigurați-vă că știți codul PIN, deși nu-l recomanda, deoarece este foarte scump.

Paris Trenurile Marsilia

Marsilia la trenuri Paris

Londra Trenurile Paris

Marsilia la trenuri Clermont Ferrand

 

Complete Guide To Travel In France By Train

Toate marile orașe din Franța sunt conectate prin TGV – rețeaua de trenuri de mare viteză cu care circulă cu viteze de aproape 200 mph. La aceste viteze, toate zonele din Franța sunt la îndemână.

 

Am conceput acest ghid “Ghid complet pentru a călători în Franța de tren” pentru a vă oferi o înțelegere puternică a modului în care funcționează sistemul feroviar francez și să vă ajute, dacă vă gândiți la a lua un tren, dar nu sunt sigur ce să facă sau în cazul în care pentru a începe. Fie că sunteți pe o aventură backpacking, o calatorie de afaceri, sau pe o vacanță de familie, ne-am luat ai acoperit, Save A Train este loc pentru a cumpara bilete de tren.

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “Ghid complet pentru a călători în Franța cu trenul” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/guide-travel-france-train/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)