Χρόνος διαβασματός: 11 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 01/04/2021)

Η Γαλλία έχει εδώ και καιρό ένα από τα αγαπημένα και ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη. Δεδομένου ότι είναι η μεγαλύτερη χώρα της Δυτικής Ευρώπης, είναι λογικό να ταξιδέψουν με το τρένο. Η γαλλική κυβέρνηση έχει επενδύσει σε γραμμές υψηλής ταχύτητας (Μεγάλες χρυσό TGV ταχύτητα γραμμής) και τα τρένα υψηλής ταχύτητας (Μεγάλη τρένων TGV χρυσό τρένων μεγάλης ταχύτητας). Υπάρχουν περισσότερα από 1056 μίλια (1700 χλμ) αφιερωμένη γραμμές υψηλής ταχύτητας, καθώς και χιλιάδες μίλια από τις κύριες και μικρότερες γραμμές. Σχεδόν το σύνολο της χώρας είναι προσβάσιμη μέσω γαλλικών σιδηροδρόμων. τραίνα της Γαλλίας είναι αποτελεσματική, γρήγορα, και θα σας πάρει όπου θέλετε να πάτε στο εσωτερικό της χώρας όσο και προς ή από οποιαδήποτε γειτονική χώρα. Αν είστε για πρώτη φορά ταξιδιώτης στη Γαλλία, ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε γύρω από τη χρήση σιδηροδρομικό ταξίδι είναι μέσα από προσεκτικό σχεδιασμό ταξιδιού. Ωστόσο, το σιδηροδρομικό δίκτυο μπορεί να είναι λίγο σύγχυση, ειδικά όταν δεν μιλάς ή να διαβάσετε γαλλικά. Για να σας βοηθήσει να καταλάβετε το σύστημα τρένο στη Γαλλία, έχουμε δημιουργήσει έναν πλήρη οδηγό για ταξίδια σε όλη τη Γαλλία με το τρένο.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να δημιουργήσετε το προσωπικό σας σχέδιο ταξιδιού. Θα παρέχει επίσης πληροφορίες για διάφορες εταιρείες τρένο που λειτουργούν στη Γαλλία και τα είδη των τρένων. Εμείς θα σας δώσει πολύτιμες συμβουλές για την αγορά εισιτηρίων για την χαμηλότερη τιμή, πλοήγηση του σιδηροδρομικού συστήματος, τα οφέλη από το σιδηρόδρομο, και να πάρει γύρω από τη Γαλλία από το Παρίσι. Συνεχίστε Ο πλήρης οδηγός για να ταξιδέψουν στη Γαλλία από Εκπαιδευτείτε για να ανακαλύψετε πώς να ταξιδέψει στη Γαλλία με το τρένο.

 

Πώς να αγοράσετε εισιτήρια τρένων στη Γαλλία

Πού μπορώ να αγοράσω εισιτήρια τρένων για το ταξίδι μου στη Γαλλία?

Υπάρχουν πολλές εύκολες και βολικές μεθόδους ή ιστοσελίδες για την αγορά εισιτηρίων τρένων γαλλικά. Είναι αρκετά εύκολο στη χρήση, αλλά πολλοί από αυτούς έρχονται με δικές τους ιδιορρυθμίες και τις παραδοξότητες ότι πρέπει να επισημάνουμε.

 

Αποθήκευση Ένα τρένο είναι μια εταιρεία που ψηφιοποιηθεί και επανάσταση των σιδηροδρομικών εισιτηρίων. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους, συγκρίνετε το τρένο ναύλους, επιλέξτε τη γραμμή του τρένου, και τον τύπο του καθίσματος που θέλετε. Μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα ή ακόμα και bitcoin. Σε περίπτωση τιμή του εισιτηρίου του τρένου σας πέφτει, η πλατφόρμα θα σας ενημερώσουμε και να σας βοηθήσει να το ανταλλάξει για μια χαμηλότερη τιμή.

 

Wπρόσβαση στην επίσημη ιστοσελίδα της γαλλική Σιδηροδρόμων, θα πιθανότατα να κατευθυνθούν προς RailEurope.com, η οποία είναι η επίσημη Βόρειας Αμερικής συνεργάτης της Γαλλικής Σιδηροδρόμων. Ωστόσο, δεν θα βρείτε πάντα τις πιο συμφέρουσες τιμές για Rail Europe. Επομένως, πρέπει πάντα να προσέχετε ότι οι φθηνότεροι ναύλοι διαδρομής τρένου είναι στο Save A Train.

 

Άμστερνταμ στο Παρίσι τρένα

Νίκαια για να Μασσαλία τρένα

Ρότερνταμ στο Παρίσι τρένα

Βρυξέλλες στο Παρίσι τρένα

 

Automated machines to Buy Train Tickets in France

 

Στον σταθμό του τρένου

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αγοράσουν γαλλικά εισιτήρια τρένων στο σταθμό - από ένα παράθυρο του εισιτηρίου και στο μηχάνημα αυτόματης πώλησης. Αγγλικά-ομιλητές να τα αγοράσετε ή τον άλλο τρόπο, αλλά αν τα Αγγλικά σας δεν είναι τόσο καλή και δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το πρόσωπο στο παράθυρο του εισιτηρίου και, το μηχάνημα αυτόματης πώλησης είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Είναι εύκολο στην πλοήγηση, και μπορείτε να αλλάξετε ακόμα και ρυθμίσεις γλώσσας του. Η αγορά των εισιτηρίων από το μηχάνημα αυτόματης πώλησης απαιτεί Chip & πιστωτικής κάρτας PIN.

 

Πώς πρέπει να συλλέγουμε ηλεκτρονικά το εισιτήριό μου?

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι συλλογής των εισιτηρίων σας:

 • Σήκωσε στο σταθμό. Για να παραλάβετε τα εισιτήριά σας στο σταθμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν αριθμό πληροφορίες κράτησης ή χρήσης πιστωτικής κάρτας (η ίδια με εκείνη που χρησιμοποιείται για να αγοράσει τα εισιτήρια).
 • Εκτύπωση στο σπίτι εισιτηρίων. Αφού λάβετε τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, μπορείτε να τις εκτυπώσετε και να τους δείξουμε με τον αγωγό του τρένου που ελέγχει τα εισιτήρια.
 • Ηλεκτρονικά εισιτήρια. Αν δεν θέλετε να εκτυπώσετε τα εισιτήριά σας, μπορείτε να τα κατεβάσετε στο τηλέφωνο ή το tablet σας. Μπορείτε να εμφανίσετε μόνο τον αγωγό εισιτήριό σας μέσω τηλεφώνου ή το tablet σας οθόνη.
 • ταχυδρομηθεί εισιτήρια. Ορισμένες υπηρεσίες προσφέρουν τη δυνατότητα να σας στείλει τα εισιτήρια μέσω ταχυδρομείου. Ωστόσο, Αυτή είναι μια πολύ αργή διαδικασία, και ως εκ τούτου, δεν είναι μια συνιστώμενη επιλογή.

 

Θα πρέπει να αγοράσετε εισιτήρια τρένων εκ των προτέρων?

Μπορεί να προκαλέσει σύγχυση να γνωρίζουμε ποια τα εισιτήρια τρένων μπορεί να αγοραστεί όταν και τα οποία θα πρέπει να αγοραστούν εκ των προτέρων, επειδή υπάρχουν διάφορα είδη των τρένων και των διαφόρων υπηρεσιών του τρένου.

Περιφερειακές / τοπικές αμαξοστοιχίες. Οι περιφερειακές και τοπικές τρένα συνδέουν προαστιακές και περιφερειακές περιοχές. RER και Transilien σύνδεση των προαστίων του Παρισιού, ενώ ΝΑ ΕΧΩ τρένα (Ο σιδηροδρομικός Περιφερειακής Expres) είναι περιφερειακά τρένα που συνδέουν περιφερειακά κέντρα με μικρότερες πόλεις. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε περιφερειακό και τοπικό τρένο εισιτήρια εκ των προτέρων, απλά να τους αγοράσουν λίγο πριν την αναχώρηση.

 • Intercite τρένα (IC). Μια Intercites τρένο είναι ένα εξπρές τρένο που δεν ταξιδεύει στις γραμμές υψηλής ταχύτητας και συνδέει τις πόλεις, καθώς και μικρότερες αποστάσεις. Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια IC εκ των προτέρων για να πάρετε μια έκπτωση.
 • τρένα υψηλής ταχύτητας (TGV). TGV τρένα είναι τα ταχύτερα τρένα στη Γαλλία, και εισιτήρια για τους διατίθενται για την αγορά 90 ημέρες πριν. Οι τιμές για τους συνεχίζουν να αυξάνονται καθώς η ημερομηνία αναχώρησης πλησιάζει, ώστε να τους κάνετε κράτηση νωρίς για τη χαμηλότερη τιμή. αγόρασε ένα εισιτήριο 90 ημέρες νωρίτερα θα μπορούσε να κοστίσει € 30. Αλλά αν ήταν να τα αγοράσουν λίγες ημέρες πριν από την αναχώρηση, η τιμή του εισιτηρίου θα μπορούσε να είναι τόσο υψηλές όσο € 100.
 • Διεθνής τρένα. Οι ίδιοι κανόνες για την έγκαιρη κράτηση ισχύει για διεθνείς αμαξοστοιχίες, διότι αυτά είναι επίσης τα τρένα υψηλής ταχύτητας.

 

Ποια είναι τα οφέλη του να περάσει τις σιδηροδρομικές εισιτήρια?

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα των σιδηροδρομικών μπάλα εισιτηρίων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ταξίδια σε όλη τη Γαλλία με το τρένο. Μερικά από αυτά σας επιτρέπουν να ταξιδεύουν εντός της Γαλλίας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, και στη συνέχεια, υπάρχουν σιδηροδρομικές περάσματα που είναι αποκλειστικά και μόνο για ταξίδια εντός της Γαλλίας. Σε αντίθεση με την τακτική εισιτήρια τρένων, να περάσει τις σιδηροδρομικές εισιτήρια έρχονται με κάποια οφέλη:

 • Ευκαμψία. Με ένα εισιτήριο να περάσει τις σιδηροδρομικές, μπορείτε να πάρετε απεριόριστες σιδηροδρομικές μετακινήσεις. Απλά πηγαίνετε στο σταθμό όποτε θέλετε, σφραγίζουν το πέρασμα των σιδηροδρομικών στο γραφείο σταθμό του τρένου και να πάρετε για το επόμενο διαθέσιμο τρένο.
 • εκπτώσεις. Rail περνά συνήθως έρχονται με εγκλείσματα των εκπτώσεων για τα αξιοθέατα, που τους καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για την ταξιδιώτες με συγκεκριμένο προϋπολογισμό. Μπορεί να είναι μια τεράστια εξοικονόμηση χρημάτων, που είναι ο κύριος λόγος που οι άνθρωποι αγοράς σιδηρόδρομο. Της τελευταίας στιγμής εισιτήρια τρένων μπορεί να είναι δαπανηρή, αν δεν τους κάνετε κράτηση εκ των προτέρων.
 • Ευκολία. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αγορά ενός εισιτηρίου κάθε φορά που θέλετε να πάρετε το τρένο, αλλά πρέπει να έχετε ευελιξία αφού δεν θα έχετε θέση σε κάθε τρένο που επιθυμείτε.

 

εισιτήριο Ποια περάσει τις σιδηροδρομικές πρέπει να αγοράσετε Ι?

Όταν αγοράζετε ένα εισιτήριο να περάσει τις σιδηροδρομικές, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του Γαλλία Εξοχικό πέρασμα και Multi-Country πέρασμα (Παγκόσμια κάρτα Eurail).

ο Γαλλία Εξοχικό πέρασμα είναι το καλύτερο στοίχημά σας, αν είστε μόνο ταξιδεύουν στη Γαλλία, διότι παρέχει απεριόριστες μετακινήσεις με το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο (συμπεριλαμβανομένων των υπεραστικών, ΝΑ ΕΧΩ, TGC, και τα λοιπα.). Μπορείτε να επιλέξετε είτε 1 προς την 8 ημέρες ταξιδιού μέσα σε ένα μήνα, καθώς και να επιλέξουν μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας. ΕΝΑ κράτηση θέσης απαιτείται εκτός από μια ράγα περάσει για ταξίδια στα τρένα υψηλής ταχύτητας. Με αυτό το πέρασμα, επίσης θα λάβετε εκπτώσεις σε διάφορα λεωφορεία, πορθμεία, κρουαζιέρες, Ξενοδοχεία, μουσεία, και άλλα αξιοθέατα.

ο Παγκόσμια κάρτα Eurail είναι η καλύτερη επιλογή αν σκοπεύετε να τα ταξίδια προς γειτονικές χώρες. Αυτό το πέρασμα πολλών χωρών παρέχει απεριόριστες μετακινήσεις με 31 διάφορες χώρες της Ευρώπης (συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας). Με Eurail περάσματα, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των φορών που μπορείτε να πάρετε το τρένο. Επιλέξτε είτε 3, 5, ή 7 ημέρες ταξιδιού μέσα σε ένα μήνα ή 10-15 ημέρες ταξιδιού μέσα σε δύο μήνες. Θυμηθείτε να κάνετε κράτηση πριν από την αναχώρηση.

Οι περισσότεροι το σιδηρόδρομο είναι με βάση το χαρτί, και θα πρέπει να γράψετε την ημερομηνία της αναχώρησής σας πριν από το πρώτο ταξίδι της κάθε ημέρας. κρατήσεις θέσεων για τα τρένα υψηλής ταχύτητας θα σας κοστίσει μεταξύ € 10 και € 20 ανά θέση, ενώ οι διεθνείς ταξιδιωτικές κρατήσεις κυμαίνονται από € 35 έως € 89 ανά κάθισμα (ανάλογα με τον προορισμό).

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Rail Pass είναι μόνο καλή αξία για τα χρήματα, αν τρένο ταξίδια σε περισσότερες από 14 ημέρες εάν ταξιδεύετε για λιγότερο από σημείο σε σημείο εισιτήρια τρένου, όπως αυτά που προσφέρει το Save A Train, προσφέρουν καλύτερη αξία για τα χρήματά σας.

Χρόνοι τρένου από Μασσαλία προς Λυών

Ώρες τρένου από Παρίσι προς Λυών

Λυών στο Παρίσι τρένα

Λυών προς Αβινιόν τρένα

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσετε το σιδηροδρομικό Εισιτήρια Στη Γαλλία?

Σε περιφερειακό και τοπικό τρένα, ίσως χρειαστεί να ταξιδεύουν με ένα φυσικό εισιτήριο. Πηγαίνετε σε ένα κουτί επικύρωση πριν από την αναχώρησή σας για την επικύρωση ή την «σφραγίδα» του εισιτηρίου σας. Αν δεν το επικυρώσει πριν από την αναχώρηση, περιμένει ο αγωγός για να σφραγίσει, ενώ στο τρένο. Δεν υπάρχουν κρατήσεις θέσεων για τις περιφερειακές και τοπικές αμαξοστοιχίες, έτσι απλά να καθίσετε οπουδήποτε.

Από τα τρένα υψηλής ταχύτητας, υπάρχει μια στιγμή ειδικού εντύπου για το εισιτήριό σας, και το εισιτήριο ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για την επικύρωση των εισιτηρίων σας, επειδή έχετε μια κράτηση θέσης. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να βρείτε το σωστό αυτοκίνητο και το κάθισμα (οι αριθμοί γραπτές ή τυπωμένες στο εισιτήριό σας).

Παρίσι στη Ρουέν τρένα

Ρουέν στο Παρίσι τρένα

Παρίσι για να Καλαί τρένα

Ρουέν στο Καλαί τρένα

paper train tickets

 

Μετακινήσεις Γαλλία από το Παρίσι

Όταν οι τουρίστες έρχονται στη Γαλλία, η πλειοψηφία τους καθιστά το Παρίσι το σημείο εκκίνησης για ταξίδια τρένων εντός της χώρας. Κατά την εκκίνηση στο Παρίσι, μπορείτε να φτάσετε σχεδόν σε οποιοδήποτε προορισμό στο εσωτερικό της χώρας. Αυτά είναι μερικά από τα κύρια προορισμούς που εξυπηρετούνται από το παρισινό σιδηροδρομικούς σταθμούς.

 • Gare d'Austerlitz ή Ο σιδηροδρομικός σταθμός Austerlitz – Μπορντό, Λιμόζ, Πουατιέ, Τουλούζη, Μπιαρίτζ, εκδρομές, και τη δυτική Ισπανία.
 • Ο σιδηροδρομικός σταθμός Μονπαρνάς ή Σταθμός Montparnasse Όλα αμαξοστοιχία μεγάλης ταχύτητας TGV στη δυτική Γαλλία (Ρεν, Νάντη, Βρέστη, Βρετανή)
 • Βόρειος Σταθμός Βορειοανατολική Γαλλία, Βαλενσιέν, Λίγο, Καλαί; Βρυξέλλες, Κολόνια, και του Άμστερνταμ (Thalys); Λονδίνο (Eurostar).
 • Σταθμός της Λυώννότια της Γαλλίας. Μονπελιέ, Ντιζόν, Λυών, Κλερμόν-Φεράν, Μπεζανσόν, Μασσαλία, Ομορφη. Mulhouse στην Ανατολή της Γαλλίας. Καταλονία (Χιρόνα, Βαρκελώνη), Ιταλία, και την Ελβετία (Γενεύη, Ζυρίχη).
 • Ο σιδηροδρομικός σταθμός Saint Lazare ή Gare St. Λαζάρ – Χάβρη, Ρουέν, Καέν, Χερβούργο.
 • Ανατολική Σταθμός Ομοφυλόφιλος. Ρεμς, Μετς, Στρασβούργο, Λουξεμβούργο, και η Γερμανία.

Λα Ροσέλ προς Νάντη τρένα

Τουλούζη προς Λα Ροσέλ τρένα

Μπορντό προς Λα Ροσέλ τρένα

Παρίσι στη Λα Ροσέλ τρένα

 

Best Συμβουλές για το Ταξίδι στη Γαλλία Με τρένο

Σας παρέχουμε μια λίστα με τις μεγάλες άκρες που θα κάνουν το ταξίδι τρένο στη Γαλλία πιο άνετη και ευχάριστη.

 • Άφιξη νωρίς στο σταθμό του τρένου. Να είστε βέβαιος να είναι στο σταθμό του τρένου τουλάχιστον 20 λεπτά πριν από την αναχώρηση, ή ακόμα και νωρίτερα αν ταξιδεύετε από την τεράστια σιδηροδρομικούς σταθμούς, όπως το σιδηροδρομικό σταθμό Gare du Nord στο Παρίσι. Για έναν τουρίστα που δεν μιλάει γαλλικά, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το φθάνουν μόλις λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση, χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για το πού να πάτε. Φτάνοντας αρκετά νωρίς θα σας δώσει χρόνο για να ελέγξετε την αναχώρηση του Διοικητικού Συμβουλίου για πληροφορίες σταθμού, προσδιορίσει ποια πλατφόρμα τρένο φεύγει, και να βρούμε τη σωστή πλατφόρμα.
 • Ποτέ μην αφήνετε τις αποσκευές σας χωρίς επίβλεψη. Μπορεί να θέλετε να περπατήσετε σε ένα κοντινό κατάστημα για κάποια σνακ ή νερό. Αν αποφασίσετε να περπατήσετε γύρω από, δεν αφήνουν την τσάντα αφύλακτο ακόμη και για ένα δευτερόλεπτο. Σε διαφορετική περίπτωση, κινδυνεύεις με τις αποσκευές σας κλαπεί από έμπειρους κλέφτες. Σημαντικές σιδηροδρομικούς σταθμούς στη Γαλλία (Συμπεριλαμβανομένων Paris Gare du Nord, Ο σιδηροδρομικός σταθμός της Λυών του Παρισιού, και ο σταθμός είναι το Παρίσι Austerlitz) έχουν θυρίδες φύλαξη αποσκευών σε διάφορα μεγέθη. Πριν μπείτε η περιοχή ντουλαπιών, Αναμένουμε να έχουμε τις βαλίτσες σας περνούν ακτίνες X. Μόλις εν πλω, τοποθετήσετε τις αποσκευές σας κατά την όρασή σας, αντί για τις αφιερωμένη χώρους αποσκευών.
 • Πακέτο κάποια τρόφιμα. Οι επιβάτες επιτρέπεται να φέρουν το δικό τους φαγητό και ποτό στα τρένα, το οποίο είναι ιδανικό για βόλτες με το τρένο μεγάλων αποστάσεων. Μερικά τρένα έχουν ένα καφέ επί του σκάφους, και τα περισσότερα από αυτά έχουν ένα καλάθι τρόλεϊ που έρχεται γύρω. Δυστυχώς, το τρόλεϊ δεν έρχονται πάντα, και το καφέ μπορεί να είναι κλειστή. Το φαγητό και τα ποτά στο πλοίο είναι και πιο ακριβά. Προς το εξοικονομήσετε χρήματα, πακέτο εαυτό σας ένα πικνίκ με το αγαπημένο σας φαγητό πριν από κάθε ταξίδι. Υπάρχουν διάφορα καταστήματα ευκολίας στις περισσότερες σιδηροδρομικούς σταθμούς, όπου μπορείτε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά.
 • Κατεβάστε ένα σιδηροδρομικές σχεδιασμό την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας. Υπάρχει μια σειρά των σιδηροδρομικών σχεδιασμό εφαρμογών που μπορείτε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε το τρένο σας ταξιδεύει πιο βολικό. Το άρθρο μας περιέχει όλα οι πληροφορίες και το τρένο χρονοδιαγράμματα για την Ευρωπαϊκή τρένα, και κάποιες εφαρμογές δεν απαιτούν σύνδεση στο διαδίκτυο. Με την εφαρμογή των σιδηροδρομικών σχεδιασμό, θα ξέρετε πάντα αν το τρένο σας πρόκειται να είναι αργά (και από το πόσο καιρό) ή στην ώρα τους, καθώς και ποια πλατφόρμα θα φτάσει / αναχώρηση. Σε μεγάλες πόλεις όπως το Παρίσι, Δεν υπάρχει “κύριος” σταθμός, και είναι εύκολο να συγχέουμε το ένα σταθμό για άλλη. Με τη σωστή εφαρμογή, θα είστε σίγουροι ότι μπορείτε να κατεβείτε στο σωστό σταθμό.
 • Αποσκευές. Όταν πρόκειται για τις αποσκευές, μπορείτε να φέρετε όσο μπορείτε να φέρετε αφού δεν υπάρχουν όρια βάρους. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις βαλίτσες σας πάνω από το κεφάλι, πίσω από το κάθισμα σας, ή σε αποσκευές ράφι στο αυτοκίνητό σας.
 • Πρώτης κατηγορίας και δεύτερης κατηγορίας τα εισιτήρια. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτοκινήτων πρώτης κατηγορίας και δεύτερης κατηγορίας. Ωστόσο, είναι πιο αθόρυβα στην πρώτη κατηγορία, και τα καθίσματα είναι λίγο μεγαλύτερο. Δεύτερης κατηγορίας αυτοκίνητα είναι επίσης απολύτως άνετα. αξίζει τον κόπο για να αναφερθεί ότι η πρώτη θέση εισιτήρια κοστίζουν περίπου 1.5x περισσότερο από τη δεύτερη κατηγορία ναύλου.
 • Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε φτηνά εισιτήρια. Ίσως το μόνο μειονέκτημα για φθηνά εισιτήρια είναι ότι δεν μπορεί να αλλάξει ή να επιστραφεί.
 • self-service μηχανήματα. Όταν χρησιμοποιείτε μια αυτο-εξυπηρετούν μηχάνημα εισιτηρίων, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή αγγλική γλώσσα, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχείτε αν δεν μιλούν γαλλικά.
 • Μεταφέρουν ένα ποδήλατο. Σε τοπικό και περιφερειακό τρένα, μπορείτε να πάρετε ένα ποδήλατο με σας δωρεάν. Αμαξοστοιχία μεγάλης ταχύτητας TGV και Intercity νύχτα (μια μέρα στην άλλη τρένα) σε μερικές διαδρομές σας επιτρέπουν να πάρετε ένα ποδήλατο για ένα μικρό ποσό (συνήθως περίπου € 10). Σε άλλα τρένα TGV, θα πρέπει να βάλει το ποδήλατο σας σε ένα zip-up τσάντα ποδήλατο.
 • Κάνοντας συνδέσεις. Κατά μήκος της διαδρομής, το ταξίδι σας μπορεί να σας ζητήσει να αλλάξετε τρένα. Εναλλαγή τρένα είναι συνήθως γρήγορη και εύκολη, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχείτε αν δεν έχετε αρκετό χρόνο μεταξύ αμαξοστοιχιών. Η σιδηροδρομική σύνδεση μπορεί να περιλαμβάνει περπάτημα στην άλλη πλευρά της πλατφόρμας ή το άλλο μέρος από το σιδηροδρομικό σταθμό.
 • Γνωρίστε τα ονόματα σιδηροδρομικό σταθμό. Οι μεγάλες πόλεις έχουν πολλαπλούς σταθμούς του τρένου, η οποία μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση. Εάν δεν μπορείτε να απομνημονεύσετε τα ονόματά τους, να τα γράψει σε ένα κομμάτι χαρτί, αποθηκεύσετε στο τηλέφωνό σας, ή να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή σιδηροδρομικές σχεδιασμό.
 • Το μυαλό των τρένων απεργίες. Η Γαλλία είναι γνωστή για το τρένο απεργίες, και προειδοποιούν πάντα το κοινό πριν πάτε σε ένα. Ενώ ορισμένα τρένα θα τρέξει ακόμα, απεργίες είναι κάτι για να δώσουν προσοχή, αν θέλετε να αποφύγετε μεγάλες ταλαιπωρίες.
 • χρήση Chip & πιστωτικής κάρτας PIN. Για να αγοράσετε ένα εισιτήριο για μια αυτοματοποιημένη περίπτερο του εισιτηρίου, θα χρειαστείτε ένα Chip & πιστωτικής κάρτας PIN, Έτσι, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τον κωδικό PIN, αν και δεν το συνιστούμε, αφού είναι πολύ ακριβό.

Παρίσι στη Μασσαλία τρένα

Μασσαλία προς Παρίσι τρένα

Το Λονδίνο στο Παρίσι τρένα

Μασσαλία προς Κλερμόν Φεράν τρένα

 

Complete Guide To Travel In France By Train

Όλες οι μεγάλες πόλεις της Γαλλίας συνδέονται με TGV – το σιδηροδρομικό δίκτυο υψηλής ταχύτητας με τρένα που ταξιδεύουν με ταχύτητες σχεδόν 200 μίλι/ώρα. Σε αυτές τις ταχύτητες, όλες οι περιοχές της Γαλλίας είναι μέσα στις δυνατότητές σας.

 

Σχεδιάσαμε αυτόν τον οδηγό “Πλήρης οδηγός για Ταξίδι στη Γαλλία Με τρένο” για να σας δώσει μια ισχυρή κατανόηση του πώς λειτουργεί το γαλλικό σιδηροδρομικό σύστημα και να σας βοηθήσει, αν σκέφτεστε να πάρετε ένα τρένο, αλλά δεν είναι σίγουρος τι να κάνει ή πού να αρχίσω. Είτε είστε σε μια περιπέτεια στην πλάτη, επαγγελματικό ταξίδι, ή για οικογενειακές διακοπές, έχουμε την κάλυψή σας, Αποθήκευση A Train είναι η τοποθετήστε να αγοράσουν εισιτήρια τρένων.

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “Ο πλήρης οδηγός για να ταξιδέψουν στη Γαλλία Με τρένο” στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε τις φωτογραφίες και το κείμενο και να μας δώσει πίστωση με ένα link σε αυτό το blog post. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/guide-travel-france-train/?lang=el ‎- (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

 • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / fr σε αυτό ή / ες και περισσότερες γλώσσες /.