Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 06/08/2021)

Med så många höga profiler, populärt länder som Frankrike, Tyskland, och Schweiz, Inte undra på att Österrike inte har varit att få så mycket uppmärksamhet! Ok, Italien aldrig riktigt föll från kartan, men tågsträcka från Österrike till Italien säker har försummats. Men, det handlar om att förändra! Österrike och Italien på järnväg är en av de mest fantastiska upplevelser du någonsin kommer att få bevittna.

Med sina pittoreska bergsbyar, fascinerande naturliga attraktioner, och majestätiska stad arkitektur, du får en fantastisk Europaturné. Tåg i Österrike är bland den mest avancerade i hela Europa, nattåg är i toppform (förresten, nattåg har alla samma linjer som dagtåg göra), de flesta inte kräver avancerade reservationer och är otroligt bekväma!

Så, vänta inte längre: börja utforska Österrike och Italien på järnväg genom att besöka dessa vackra städer:

 

Starta din Österrike och Italien med tåg resa med Vienna

Starta din Österrike och Italien på järnväg spänningen genom att kolla in Österrikes majestätisk huvudstad först. Wien utstrålar historia, charm och oförklarliga skönhet!

Vilse insupa Österrike museer på en dag, prova traditionella Vienna kaffe och Sachertårta som ska blåsa dig! Kolla in Vienna är all-time favoriter som Wiener Staatsoper och Slottet Schönbrunn (de är absolut måste-se!). Beroende på tåget rutt du vill ta, antingen gå till Salzburg och Hall rak eller huvudet mot Graz.

Salzburg till Wien Tåg

Munich till Wien Tåg

Graz till Wien Tåg

Prag till Wien Tåg

 

 

Gå till Graz

Sedan Wien-Graz har en direkt järnvägslinje, stanna i Graz och Klagenfurt på väg från Wien till Venedig. Lämna inte Graz utan att besöka Schlossberg. Detta är en kulle mitt i staden känd för sin berömda klocktornet och en fästning. Om du är i bra form, gå upp för trappan från Schlossbergplatz eller bara använda hissen. Precis bredvid Schlossbergplatz är den historiska Kastner und Ohler Handla center - kolla deras tak cafe.

På väg till station, gå på gatorna i centrum, och försöka en av de bästa glassar någonsin! “Ice Geissler” i Sporgasse producerar ekologisk glass som kommer i otaliga varianter och är super läcker! Din Österrike och Italien med tåg resa ser upp varje minut, är det inte?

Graz Innsbruck Tåg

Wien till Graz Tåg

Wien till Salzburg Tåg

 

Venedig är möjligt att utbilda resor när du gör Österrike och Italien Med tåg

 

Kolla in Venice

Vårt nästa stopp i Österrike och Italien Med tåg är Venedig, När du når Italien, du har angett land gorgeousness! Boende i Venedig är ganska dyrt, så det fungerar till din fördel om du vistas för bara en dag. Slösa inte din tid men gör så mycket som möjligt i denna korta period. A gondol båttur är ett måste! FYI, det är också mycket dyrt. Räkna med att betala cirka 80 Euro för en 30 minuters gondol turné och om 120 Euro för en 45 minuten en. Sedan, gå kolla Ponte di Rialto - en av de mest berömda broar i Venedig. Det sträcker sig över Canal Grande, och det är nära till Ponte di Rialto. På vägen till tågstationen, njuta i den bedövande vackra Piazza San Marco, aka Sankt Markus Fyrkant.

Bolzano Venedig Tåg

Wien till Venedig Tåg

Trieste till Venedig Tåg

Udine till Venedig Tåg

 

Och avsluta Österrike och Italien Med tåg på Florens

På Österrike och Italien med tåg tour, du sannolikt att stoppa i Florens. En dag eller två i denna stad fylld med historiska, konstnärlig, och religiös betydelse är ren magi. De första sakerna att se är basilikan och klostret Santa Maria Novella. De är härliga och nära järnvägsstationen! Det finns också en vacker piazza där som praktiskt taget alltid är fylld med människor. Sedan, flytta till den magnifika Santa Maria del Fiore och dess enorma kupol. Kolla in basilikan Santa Croce och Basilica di San Lorenzo och Medici-kapellen samt.

Ta en paus från Österrike och Italien med järnvägsturnering och bege dig till San Lorenzo marknaden för en snabb och utsökt måltid! Denna marknad är lokalbefolkningen favorit plats att handla och mellanmål! Så, kanske köpa någon en souvenir efter att du hade haft din lunch? Ja! Lämna inte Florens utan att besöka Uffizi, Accademia, Palazzo Vecchio, och Palazzo Pitti. Dessa är de stora museer i staden. Också, besöka intilliggande Boboli Gardens, de vackraste trädgårdarna du kommer någonsin att se.

Din nästa stopp är Rom. Väl, du vet vad du ska göra det ... och om du inte kontrollerar vår Italien Pinterest brädor.

Rom till Florens Tåg

Bologna till Florens Tåg

Livorno till Florens Tåg

Ravenna till Florens Tåg

 

För de mest fantastiska Österrike och Italien med tåg erfarenhet, Logga in Spara Ett tåg för den snabbaste och mest plånboksvänliga sättet att få dina tågbiljetter!

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcities-austria-italy-rail%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)