Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 19/09/2020)

Olaszország számos csodálatos vonat utak. Ez számos gyönyörű vonatok és gyönyörű állomások országszerte, de hol volt az első vonat út valaha készült Olaszország?

 

Az első vonat út valaha készült Olaszországban

Az első vonat utazás Ever Made in Italy – A kezdet

Az első vonat utazás valaha készült Olaszország bevezetett vasút volt, amikor olaszországi osztott ország. Beletelt néhány éve kapcsolni és csatlakoztatni a meglévő vasútvonalak Olaszország után egyesül. Az első vonat, amelyet Olaszország épített, a Nápoly és Portici közötti vonal volt, amely az akkori Két Szicília Királyságban volt. A vonal 7.25 kilométer hosszú. A vonal felavatásra 3rd október 1839. Ez volt 9 évvel az első „modern” belvárosi sora épült ez volt a Liverpool és a Manchester Railway.

A kezdeti pálya volt kétvágányú, és futott a jelenlegi helyén Corso Garibaldi Nápoly a Királyi Palota Portici. A királyi palota volt lábánál, a híres Vezúv. Az emberek először a vonat utazás Olaszország ide, és ez a vonal részévé vált a nápolyi-Salerno vasútvonal.

Nápoly Salerno vonatok

Florence Salerno vonatok

Bari Salerno vonatok

Róma Salerno vonatok

 

Modern nap

A Nápoly-Salerno vasútvonal egyik fő vasútvonal Olasz vasúti hálózat ma és helye van az első vonatút valaha Made in Italy. Ez képezi egy linket a fő fővonal a dél-olaszországi. A vonal első kilométer az első vasútvonal. Az emberek most már használhatja a vonat egyik jól ismert célpontok, egy híres tengerparti település nevezett Amalfi Campania. Ez egy látványos tengerparti város. Ez nyugodtan mondhatjuk, hogy a vonatút hogy ott a part mentén nagyjából ugyanaz. Gondolj kristálytiszta vize, fehér homok és buja növényzet és többek között néhány szép régi és új építészet. Lesz az utat, hogy képzeli a vonat út Nápoly Salerno, ahol majd buszra vagy az egyéb szervezett közlekedési eszköz a Amalfi.

Tehát mi történt a nápolyi Portici vonal? A Mezőgazdasági Kar a Egyetemi Nápoly Federico II a fő felhasználója ezen a vonalon miatt könnyen megközelíthető a Vezúv. Az első vonat út útvonalon Olaszországban még ma is létezik.

Genoa Milánó vonatok

Róma Milánó vonatok

Bologna Milan vonatok

Verona Milan vonatok

 

Az első olaszországi vasútvonal előkészítette az utat a vasúti utazás jövője az országban. Néhány a legszebb vasúti utazás itt. Visszatekintve az első vonat utazás valaha készült Olaszországban, biztosak lehetünk abban, hogy bár sok minden megváltozott. A táj maradt ugyanolyan magával ragadó, akkor, mint most.

 

természet vonatút

 

Tehát most, hogy megtudta az első vonat utazás Ever Made in Italy, gondol Foglalhassa vonatjegy Az európai vasúti utazás? Miért nem vesz 3 perc honlapunkon, hogy megtalálja a legolcsóbb jegyeket az útvonalakat. Belépés a honlapunkon most Book vonatok.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzést a webhelyen, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-first-train-trip-ever-made-in-italy%2F%3Flang%3Dhu - (Lapozzunk lefelé, hogy a beágyazása.