Olvasási idő: 5 percek
(Utoljára frissítve: 03/02/2023)

Van rengeteg lehetőség, ha úgy dönt, hogyan kell utazni. Mint a nevét a híres film, mehetsz keresztül síkok, vonatok, és az autók. Amikor a vevő a túra Olaszország, azonban – vannak bizonyos előnyök a vonattal való utazáshoz.

 

Vonattal COMFORT

gyerek élvezi a vonattal

 

Légitársaság ülések közismerten rövid a lábtér, és akkor nem használhatja az elektronikus eszközöket felszállás és leszállás közben. Ez azt jelenti, rövidebb járatok, te korlátozódik a kis helyet a legtöbb járat nélkül zavaró által okostelefonok és technológia, ez tényleg különbözik a vonatozástól.

Cars gyakran egy kicsit több helyet, de az út is rögös, és néhány ember szenved autó betegség – különösen egy hosszú utazás amikor érdemes lehet olvasni vagy játszani. egy vonatozás, másrészről, kényelmes ülések és sima futást – megszakítás nélküli hosszú felszállás és leszállás alkalommal, újra egy másik élmény egy vonattal.

Ha az utazás vonattal Olaszországban, akkor próbáld ki a rendkívül Kényelmes, ergonomikus ülések és hangszigetelt kabinok az új Magassebesség piros nyíl 1000 vonat.

Nápoly Genova vonatok

Torino Genova vonatok

Rimini Genova vonatok

Siena Genova vonatok

 

Vonattal MEGTEKINTÉS

A légi közlekedés páratlan légi véleményét, de csak egy rövid ideig, amíg a gép felszáll messze meghaladja a vidéki táj. Míg autópályák általában nem festői, utak, a városok közötti kínálunk gyönyörű kilátással. azonban, a vezetőnek kell az útra, így csak a többi utas megcsodálhatja a dombok vagy gyönyörű tengeri. Vonattal lehetővé teszi az összes utazók élvezhetik a természetes szépség kívül az ablakok.

Az egyik dolog, amit hallani az emberek, akik Olaszországba utazott a vasúton milyen gyönyörű ez a vasúti utazás során naplemente.

Vonat utazások Olaszország különösen szép ezért mindenképpen utazzon végig a Cinque Terrán Levanto és La Spezia között vagy tegyen egy utazást le a keleti partján Rimini és Catania.

Messina Palermo vonatok

Syracuse Palermo vonatok

Szicília Palermo vonatok

Catania Palermo vonatok

 

 

KÖLTSÉG

Vonattal utazás sokkal olcsóbb mint a repülő. Autókölcsönzés lehet költséghatékony, de ha add biztosítás, gáz, és az idő (több időt vezetés többet jelent éjszaka szállás) az utazás kaphat drága gyors. Azt is figyelembe egy éjszakán át vonattal, Ily módon fizet szállás és a közlekedés az egyik.

Róma Levanto vonatok

Siena La Spezia vonatok

Rimini La Spezia vonatok

La Spezia Levanto vonatok

 

A KÖRNYEZET

napnyugta ideje a hegyek fölött

 

Vonatok bocsátanak ki jóval kevesebb széndioxid-kibocsátás mint a repülők vagy az autók. Egy tanulmány szerint, az autók kétszeresen bocsátanak ki CO2 mennyisége hogy a vonatok igen.

Planes okozzák a legtöbb környezeti hatás. Amikor közötti választás repülő, vagy egy vonat, ezt fontold meg: repülőgépek használják a legtöbb üzemanyag felszállás és leszállás. Bár ez kiegyenlíti hosszában hosszú távú járatokon, ez azt jelenti, hogy kilométerenként sokkal több üzemanyagot használnak fel rövidebb repülések, mint például utazás belül Olaszország.

Ráadásul, a legtöbb ember utazik a repülőtér autóval vagy taxival, hozzátéve, több szén-dioxid kibocsátás azok teljes. Ez azt jelenti, hogy van több környezeti értelemben, hogy egy távolsági vonattal, mint egy rövid repülés vagy meghajtó.

Eltekintve benzin és a gázolaj felhasználása, szintén zaj és légszennyeződés, valamint annak szükségességét, hogy parkoló autókat a városban, hogy már hiányzik a zöldterületek.

Milan Torino vonatok

Comói-tó Torinóba vonatok

Genova Turin vonatok

Parma, hogy Turin vonatok

 

Vonattal BIZTONSÁGOS

Az utamérföldenkénti halálesetek mérésekor, repülő sokkal biztonságosabb, mint a vezetés. Itt miért: ott kisebb az esélye az emberi hiba, és sokkal nehezebb pilótának lenni, mint vezetői engedélyt szerezni. Figyelembe véve az útviszonyokat és a fáradtságot hosszú utakon, ez könnyen belátható, hogy miért választotta a sík biztonságosabb, mint egy autó.

Összehasonlítva a vonatok, azonban, síkok nem annyira biztonságos. A vonatok a pálya mentén halad kisebb sebességgel, ami azt jelenti, hogy kisebb eséllyel összeomlik képest síkok. Kisiklás esetén, A lassabb sebességgel kisebb kockázatot jelentenek.

Florence Rimini vonatok

Róma Rimini vonatok

Milan Rimini vonatok

Velence Rimini vonatok

 

UTAZÁSI IDŐ

Egy átlagos autópályán sávot mozog 2,500 személy óránként – míg egy tipikus vasúti vonal hordozhat 50,000 személy óránként. Ez teszi vonattal utazás lényegesen gyorsabb, mint a vezetés, különösen ha beleszámítjuk az lassú forgalom, megállítani utcák, közlekedési lámpák és az elkerülhetetlen rossz fordulat. Az egésznek a tetejébe, a vezetőnek, hogy összpontosítson a közúti, így nem fogja tudni olvasni, tanulmány, alvás, vagy munka.

A nagy távolságok repülése gyorsabb lehet, mint a vonatozás, de rövid távon, a légi közlekedés nem időmegtakarítás. Első, meg kell, hogy a repülőtér – gyakran távol eső lakott területeken. Azt is meg kell, hogy ott legalább egy órát várni a felszállás ideje bejelentkezni és végig a biztonság. Ha te ellenőrizze a poggyászát, akkor meg kell várni, hogy a körhinta. És ez minden, mielőtt bármilyen járat késése vagy a séta vagy a busz a repülőtér terminálok és kapuk.

Genovából Velencébe vonatok

Torino-Velence vonatok

Vonatok Pármából Velencébe

La Spezia és Velence közötti vonatok

 

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Nap és vasútállomás

 

Repülőterek gyakran kívül helyezkedik el, amely a város, ami azt jelenti, ha egyszer földet, akkor is szükség van arra, hogy egy autó, busz, vagy vonatozzon a városba. Mikor jön a városnézéssel, utak a városközpontokban is túlterhelt és nehezen elérhető autóval, így vesz egy vonat teszi sok értelme nagyvárosi területeken.

 

Vonatozási jegyet szeretne vásárolni foglalási díj nélkül? Látogatás SaveATrain.com to elérheti a legolcsóbb vonat árak.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-a-train-ride-is-the-best-way-to-see-italy%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)