Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 03/02/2023)

Έχετε τα φορτία των επιλογών, όταν αποφασίσετε πώς να ταξιδέψετε. Όπως και το όνομα του διάσημου ταινία, μπορείτε να πάτε μέσω του αεροπλάνα, τρένα, και τα αυτοκίνητα. Όταν πρόκειται για τη λήψη μια περιοδεία της Ιταλίας, ωστόσο – Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα προνόμια με το τρένο.

 

Το τρένο COMFORT

παιδί απολαμβάνοντας μια διαδρομή με το τρένο

 

αεροπορικών θέσεων είναι εμφανώς μικρή σε χώρο για τα πόδια, και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές συσκευές κατά τη διάρκεια της απογείωσης και της προσγείωσης. Αυτό σημαίνει ότι για μικρότερες πτήσεις, είστε περιορίζεται σε μικρές θέση σας για την πλειοψηφία της πτήσης χωρίς τους περισπασμούς που προσφέρονται από smartphones και τεχνολογία, αυτό είναι πραγματικά διαφορετικό από μια βόλτα με τρένο.

Αυτοκίνητα συχνά παρέχουν λίγο περισσότερο χώρο, αλλά η διαδρομή μπορεί να είναι ανώμαλο και μερικοί άνθρωποι πάσχουν από την ασθένεια του αυτοκινήτου – ειδικά σε μια μεγάλο ταξίδι όταν μπορεί να θέλετε να διαβάσετε ή να παίξετε παιχνίδια. βόλτα με τρένο, αφ 'ετέρου, προσφέρει άνετα καθίσματα και μια ομαλή βόλτα – χωρίς διακοπή από καιρό την απογείωση και την προσγείωση φορές, πάλι μια διαφορετική εμπειρία από ένα τρένο.

Όταν ταξιδεύετε με το τρένο στην Ιταλία, μπορείτε να δοκιμάσετε την εξαιρετικά άνετα εργονομικά καθίσματα και ηχομόνωση καμπίνες του νέου υψηλή ταχύτητα κόκκινο βέλος 1000 τρένο.

Νάπολη στη Γένοβα τρένα

Τορίνο και τη Γένοβα τρένα

Ρίμινι στη Γένοβα τρένα

Σιένα στη Γένοβα τρένα

 

ΑΠΟΨΕΙΣ τρένο

Τα αεροπορικά ταξίδια προσφέρει εκπληκτική εναέρια θέα, αλλά μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα έως ότου το αεροπλάνο ανεβαίνει πολύ πάνω από το εξοχή. Αν και αυτοκινητόδρομοι δεν είναι συνήθως γραφικό, δρόμων μεταξύ των πόλεων μπορούν να προσφέρουν υπέροχη θέα. Ωστόσο, ο οδηγός πρέπει να συγκεντρωθεί στο δρόμο, έτσι ώστε μόνο οι άλλοι επιβάτες μπορούν να θαυμάσουν τους λόφους ή όμορφο ωκεανό. με το τρένο επιτρέπει σε όλους τους ταξιδιώτες να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά έξω από τα παράθυρα.

Ένα από τα πράγματα που ακούμε από ανθρώπους που ταξίδεψε στην Ιταλία με τρένο είναι πόσο υπέροχο είναι να σιδηροδρομικό ταξίδι κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος.

Σιδηροδρομικά ταξίδια σε Η Ιταλία είναι ιδιαίτερα όμορφη οπότε φροντίστε να ταξιδέψετε κατά μήκος της Cinque Terra μεταξύ Levanto και La Spezia ή να λάβει ένα ταξίδι κάτω από την ανατολική ακτή από Ρίμινι προς Κατάνια.

Μεσίνα στο Παλέρμο τρένα

Συρακούσες στην Παλέρμο τρένα

Σικελία Παλέρμο τρένα

Κατάνια με την Παλέρμο τρένα

 

 

ΚΟΣΤΟΣ

Ο σιδηροδρομικός διαδρομή ταξιδιού είναι πολύ πιο προσιτές από τις πτήσεις. Ενοικίαση αυτοκινήτων μπορεί να είναι οικονομικά αποδοτική, αλλά όταν προσθέστε την ασφάλιση, αέριο, και ώρα (περισσότερο χρόνο οδήγησης σημαίνει περισσότερα διανυκτερεύσεις) το ταξίδι σας μπορεί να πάρει ακριβό γρήγορα. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια μέρα στην άλλη με το τρένο, αυτόν τον τρόπο θα πληρώσετε για τη διαμονή και τη μεταφορά σε ένα.

Ρώμη για να Levanto τρένα

Σιένα στην La Spezia τρένα

Rimini σε Λα Σπέτσια τρένα

La Spezia σε Levanto τρένα

 

ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ώρα ηλιοβασίλεμα πάνω από τα βουνά

 

Τα τρένα εκπέμπουν πολύ λιγότερους των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα παρά αεροπλάνα ή αυτοκίνητα. Σύμφωνα με μια μελέτη, τα αυτοκίνητα εκπέμπουν διπλάσια ποσότητα CO2 που κάνουν τα τρένα.

Αεροπλάνα προκαλέσει την πιο περιβαλλοντική επίπτωση. Κατά την επιλογή ανάμεσα φέρουν ή ένα τρένο, ότι αυτό: αεροπλάνα χρησιμοποιούν το μεγαλύτερο μέρος των καυσίμων τους για την απογείωση και την προσγείωση. Αν και αυτό εξισώνει κατά τη διάρκεια των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων, σημαίνει ότι χρησιμοποιείται πολύ περισσότερο καύσιμο ανά χιλιόμετρο μικρότερες πτήσεις, όπως ταξιδεύουν εντός της Ιταλίας.

Επιπλέον σε αυτό, οι περισσότεροι άνθρωποι ταξιδεύουν στο αεροδρόμιο με αυτοκίνητο ή ταξί, προσθήκη περισσότερων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα με τη συνολική τους. Αυτό σημαίνει ότι έχει περισσότερο περιβαλλοντικά λογικό να λάβει μια βόλτα με το τρένο intercity από μια σύντομη πτήση ή μια μονάδα.

Εκτός από τη βενζίνη και το ντίζελ χρήση, υπάρχει επίσης θόρυβος και μόλυνση του αέρα, καθώς και την ανάγκη για τα αυτοκίνητα στάθμευσης σε πόλεις που δεν διαθέτουν ήδη χώρων πρασίνου.

Μιλάνο στο Τορίνο τρένα

Λίμνη Κόμο στο Τορίνο τρένα

Γένοβα προς Τορίνο τρένα

Πάρμα στο Τορίνο τρένα

 

TRAIN οδηγούν με ασφάλεια

Κατά τη μέτρηση των θανάτων ανά μίλι επιβατών, πέταγμα είναι πολύ ασφαλέστερο από ό, τι οδήγηση. Εδώ είναι ο λόγος: υπάρχει μικρότερη πιθανότητα ανθρώπινου λάθους, και είναι πολύ πιο δύσκολο να γίνεις πιλότος από το να αποκτήσεις δίπλωμα οδήγησης. Λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες του δρόμου και την κούραση σε μεγάλες διαδρομές, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί επιλέγουν το αεροπλάνο είναι πιο ασφαλές από ένα αυτοκίνητο.

Σε σύγκριση με τα τρένα, ωστόσο, αεροπλάνα δεν είναι τόσο ασφαλείς. Τα τρένα ταξιδεύουν κατά μήκος της τροχιάς σε μικρότερες ταχύτητες, που σημαίνει ότι υπάρχει λιγότερη πιθανότητα να συντρίβεται σε σύγκριση με τα αεροπλάνα. Σε περίπτωση εκτροχιασμού, οι χαμηλότερες ταχύτητες σημαίνει μικρότερο κίνδυνο.

Φλωρεντία προς Ρίμινι τρένα

Ρώμη στο Ρίμινι τρένα

Μιλάνο στο Ρίμινι τρένα

Βενετία προς Ρίμινι τρένα

 

ΧΡΟΝΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Μια μέση αυτοκινητόδρομο λωρίδα κινείται 2,500 άτομα ανά ώρα – ενώ μια τυπική γραμμή του τρένου μπορεί να μεταφέρει 50,000 άτομα ανά ώρα. Αυτό κάνει το ταξίδι με το τρένο σημαντικά πιο γρήγορα από την οδήγηση, ειδικά όταν εσείς παράγοντας στην πυκνή κυκλοφορία, να σταματήσει δρόμους, φανάρια και οι αναπόφευκτες λάθος στροφές. Συν τοις άλλοις, ο οδηγός πρέπει να επικεντρωθεί στο δρόμο, έτσι θα είναι σε θέση να διαβάσει, μελέτη, ύπνος, ή δουλειά.

Το να πετάς σε μεγάλες αποστάσεις μπορεί να είναι πιο γρήγορα από το ταξίδι με τρένο, αλλά και για μικρές αποστάσεις, αεροπορικά ταξίδια δεν εξοικονόμηση χρόνου. Πρώτα, θα πρέπει να φτάσετε στο αεροδρόμιο – συχνά βρίσκονται μακριά από κατοικημένες περιοχές. Θα πρέπει επίσης να υπάρχει τουλάχιστον μία ώρα πριν την απογείωση για να κάνουν check-in και να περάσουν από την ασφάλεια. Αν εσύ ελέγξτε τις αποσκευές σας, θα χρειαστεί να περιμένετε στο καρουσέλ. Και αυτό είναι το μόνο πριν από τυχόν καθυστερήσεις πτήσεων ή με τα πόδια ή με λεωφορείο μεταξύ των τερματικών αεροδρόμιο και πύλες.

Γένοβα προς τρένα Βενετία

Τορίνο για τρένα Βενετία

Πάρμα σε τρένα Βενετία

La Spezia σε τρένα Βενετία

 

ΠΡΟΣΙΤΟΤΗΤΑ

ήλιο και το σιδηροδρομικό σταθμό

 

Τα αεροδρόμια συχνά βρίσκονται έξω από την πόλη, που σημαίνει ότι τη στιγμή που θα προσγειωθεί, θα πρέπει ακόμα να πάρετε ένα αυτοκίνητο, λεωφορείο, ή τρένο στην πόλη. Όταν πρόκειται να δει τα αξιοθέατα, δρόμοι στο κέντρο των πόλεων μπορεί να συμφόρηση και δύσκολη η πρόσβαση με το αυτοκίνητο, λαμβάνοντας έτσι ένα τρένο κάνει πολύ νόημα σε μητροπολιτικές περιοχές.

 

Ψάχνετε να αγοράσετε εισιτήρια για το τρένο χωρίς τέλη κράτησης? Επίσκεψη SaveATrain.com to να αποκτήσετε πρόσβαση στις πιο συμφέρουσες τιμές του τρένου.

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας στον ιστότοπό σας, Στη συνέχεια, κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-a-train-ride-is-the-best-way-to-see-italy%2F%3Flang%3Del – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσετε απευθείας στις σελίδες αναζήτησής μας. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε τις / fr στο / de / ή το και περισσότερες γλώσσες.