Temps de lectura: 5 minuts
(Darrera actualització de: 03/02/2023)

Vostè té un munt d'opcions quan vostè decideix com viatjar. Igual que el nom de la famosa pel·lícula, es pot anar a través de avions, trens, i automòbils. Quan es tracta de prendre una gira per Itàlia, malgrat això – Hi ha alguns avantatges definits per anar en tren.

 

TREN DE CONFORT

nen gaudint d'un viatge en tren

 

places d'avió són notòriament curt en espai per a les cames, i no se li permet utilitzar dispositius electrònics durant l'enlairament i l'aterratge. Això significa per als vols més curts, vostè està confinat al seu petit seient per a la majoria del vol sense les distraccions que ofereix telèfons intel·ligents i tecnologia, això és realment diferent d'un viatge en tren.

Cotxes sovint proporcionen una mica més d'espai, però el passeig pot ser ple de sots i algunes persones pateixen de la malaltia de cotxe – especialment en una viatge llarg quan és possible que vulgueu llegir o jugar jocs. un viatge en tren, per altra banda, ofereix seients còmodes i una marxa suau – ininterrompuda per molt l'enlairament i l'aterratge vegades, de nou una experiència diferent d'un viatge en tren.

Al viatjar amb tren a Itàlia, pots provar el molt confortables seients ergonòmics i cabines insonoritzades de la nova alta velocitat Fletxa vermella 1000 tren.

Els trens de Nàpols a Gènova

Torí als trens de Gènova

Rimini als trens Gènova

Siena als trens Gènova

 

VISTES El viatge en tren

El transport aeri té vistes aèries, però només per un curt temps fins que l'avió ascendeix molt per sobre de la camp. Mentre que les autopistes no són en general pintoresca, carreteres entre les ciutats poden oferir precioses vistes. malgrat això, el conductor ha de concentrar-se en la carretera, de manera que només els altres passatgers poden admirar els turons o bell oceà. El viatge en tren permet a tots els viatgers a gaudir de la bellesa natural fora de les finestres.

Una de les coses que s'escolten de persones que viatjaven a Itàlia per ferrocarril és el preciós que és viatges amb tren durant el capvespre.

Viatges en tren a Itàlia és particularment bella així que assegureu-vos de viatjar per les Cinque Terra entre Llevant i La Spezia o fer un viatge per la costa est de Rimini a Catània.

Messina als trens Palerm

Els trens Syracuse a Palerm

Sicília per a trens Palerm

Catània a Palerm trens

 

 

COST

El viatge en tren és passeig molt més assequible de volar. Lloguer de cotxes pot ser rendible, però quan es afegir l'assegurança, gas, i el temps (més temps de conducció significa més nits d'allotjament) el seu viatge pot ser car ràpid. També pot prendre un viatge en tren durant la nit, d'aquesta manera es paga per l'allotjament i el transport en una.

Els trens de Roma a Levanto

Siena als trens de la Spezia

Rimini als trens de la Spezia

La Spezia als trens de Levanto

 

EL MEDI AMBIENT

temps de posta de sol sobre les muntanyes

 

Els trens emeten molt menys emissions de carboni que avions o cotxes. D'acord amb un estudi, els cotxes emeten el doble de quantitat de CO2 que fan els trens.

Avions causen el major impacte ambiental. En triar entre volar o prendre un tren, considerar aquesta: avions utilitzen la major part del seu combustible per a l'enlairament i l'aterratge. Si bé això s'equilibra al llarg de vols de llarga distància, significa que s'utilitza molt més combustible per quilòmetre vols més curts, com viatjar dins d'Itàlia.

A més a més, la majoria de la gent viatja a l'aeroport en cotxe o taxi, l'addició de més emissions de carboni per al total de la seva. Això vol dir que té més sentit ambiental a prendre un viatge en tren interurbà que un curt vol o una unitat.

A part de la gasolina i el dièsel ús, també hi ha soroll i contaminació de l'aire, així com la necessitat d'estacionament de vehicles a les ciutats que ja no tenen espais verds.

Els trens de Milà a Torí

Llac de Como als trens de Torí

Gènova als trens de Torí

Parma als trens de Torí

 

TREN DE FORMA SEGURA

Quan es mesuren les víctimes mortals per milla de passatgers, volar és molt més segur que conducció. Heus aquí per què: hi ha menys possibilitats d'error humà, i és molt més difícil ser pilot que obtenir el carnet de conduir. Tenint en compte les condicions de la carretera i el cansament en trajectes llargs, és fàcil veure per què l'elecció d'un avió és més segur que un cotxe.

En comparació amb els trens, malgrat això, avions no són tan segurs. Els trens viatgen al llarg de la pista a velocitats més lentes, és a dir, hi ha menys possibilitats d'estavellar en comparació amb els avions. En cas de descarrilament, les velocitats més lentes signifiquen menys risc.

Florència als trens Rimini

Els trens de Roma a Rimini

Els trens de Milà a Rimini

Venècia amb Trens Rimini

 

TEMPS DE VIATGE

Un carril de l'autopista es mou al voltant de la mitjana 2,500 persones per hora – mentre que una línia de tren típic pot portar 50,000 persones per hora. Això fa que el viatge en tren substancialment més ràpid que conduir, especialment quan es té en compte el trànsit de moviment lent, deixar de carrers, semàfors i les inevitables girs equivocats. Al damunt d'això, el conductor ha de centrar-se en la carretera, pel que serà incapaç de llegir, estudiar, somni, o treballar.

Volar llargues distàncies pot ser més ràpid que viatjar amb tren, però per distàncies curtes, el transport aeri no estalviar temps. Primer, que necessita per arribar a l'aeroport – sovint situat lluny de les zones residencials. També cal ser-hi almenys una hora abans de l'hora d'enlairament per al registre i passar per la seguretat. si vostè revisa el teu equipatge, haurà d'esperar al fet que en el carrusel. I això és tot abans que els retards en els vols o el passeig o d'autobusos entre les terminals de l'aeroport i portes.

Gènova als trens de Venècia

Torí als trens de Venècia

Parma als trens de Venècia

La Spezia als trens de Venècia

 

ACCESSIBILITAT

el sol i l'estació de tren

 

Els aeroports estan sovint situats fora de la ciutat, és a dir, una vegada que la terra, vostè encara necessita prendre un cotxe, autobús, o entrenar a la ciutat. Quan es tracta de veure les vistes, carreteres en els centres urbans poden estar congestionades i de difícil accés en cotxe, de manera que prendre un tren fa molt de sentit en les àrees metropolitanes.

 

Esteu buscant comprar bitllets de tren sense despeses de reserva? Visita SaveATrain.com to accedir a les tarifes de tren més barats.

 

Vols incrustar la nostra publicació del bloc al teu lloc?, a continuació, feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-a-train-ride-is-the-best-way-to-see-italy%2F%3Flang%3Dca – (Navega cap avall per veure el codi d'inserció)