Temps de lectura: 3 minuts
(Darrera actualització de: 24/04/2020)

L'Internet és a tot arreu. Tot i que parla l'Internet ens ha submergit per complet i ja no podem imaginar la nostra vida sense Internet. No hi ha pràcticament cap part de les nostres vides que no es veu afectat per la tecnologia i Internet. Això ha estat especialment una gran ajuda per a les persones que els agrada viatjar o que busquen un veure un nou lloc per qualssevol que siguin les raons. La reserva és ara només un clic de distància, sigui el tren, o avió o fins i tot una autobús per aquesta raó. N'hi ha llocs web de tren-reserva, que proporcionen la flexibilitat de la reserva des de qualsevol lloc ia tot arreu.

 

Planificar un viatge a Europa

 

 

 

 

 

 

 

Impacte de la Tecnologia en els viatges

La tecnologia ha fet que el món sembli molt petita. Hi va haver un moment en què si anava a haver de visitar un lloc a nivell internacional, Jo hauria d'arribar al lloc corresponent i després fer les reserves necessàries o potser és que hi ha un amic o col·lega que s'està vivint en aquest lloc, M'agradaria contactar amb ells i demanar-los que fer el necessari. Llavors va entrar en escena els agents de viatge. Per a nosaltres es va fer sense complicacions on m'acaba de posar-se en contacte amb l'agent de viatges, parlar-li de els meus plans i ell o ella procediria a aconseguir les coses necessàries en el seu lloc. Ara amb l'Internet i la tecnologia, Jo no he de preocupar-se de res. Tot el que he de fer és fer els plans i connectar-se a Internet a través d'Internet i comprovi els llocs rellevants i fer les reserves. Aquestes reserves poden ser per a un vol, un autobús, tren o fins i tot un lloc per allotjar. Hi ha llocs web de tren-reserves disponibles fins i tot per al més curt de la viatges. La necessitat d'agents de viatge també s'ha tornat redundant amb Internet i la tecnologia al seu lloc. Ja es tracti d'una local de vacances o un internacional vacances, reserves per a qualsevol cosa relacionada amb el lloc es poden fer en línia. Hi ha llocs web de reserva d'avió, aleshores reserva de tren llocs web i fins i tot llocs web de reserva d'autobús disponibles. llocs web de reserves d'hotel s'han convertit en nombroses i hi ha fins i tot una competició de manera que els preus estan preocupats. El preu de la mateixa hotel amb el mateix tipus d'habitació a l'altra banda variarà llocs web que ofereixen algun descompte o un altre.

Bitllets de Lille a London Train

Colònia de trens de Londres

Lió a Londres en tren

Bitllets de tren de Luxemburg a Londres

 

 

conclusió

Tren llocs web de reserves finalment han fet un impacte. La raó per al mateix ser que hi ha un nombre d'innombrables llocs web, amb almenys una pàgina web per a tots els països. Pel que és possible que qualsevol viatge que ha de ser recorreguda per tren es pot reservar, molt abans de la data de viatge. Assegurant així que els seus plans no es veuen obstaculitzats per la manca de disponibilitat de seients.

 

 

Vols incrustar la nostra publicació del bloc al teu lloc?, pot prendre les nostres fotos i text i només ens donen crèdit amb una enllaç a aquesta entrada del bloc, o fa clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftechnology-and-travel%2F%2F%3Flang%3Dca – (Navega cap avall per veure el codi d'inserció)