Temps de lectura: 5 minuts
(Darrera actualització de: 27/03/2021)

Hi ha diverses maneres de transport disponibles en l'actualitat per viatjar per Europa, però els viatges en tren enfront dels viatges en avió és la més interessant.

malgrat això, quina manera de transport és millor? A les Salvar un tren, per descomptat, estem esbiaixats i pensem que el viatge en tren és de lluny el superior tipus de transport! Seguiu llegint a continuació per esbrinar què és millor i deixeu-nos endinsar-nos en la nostra publicació sobre viatges en tren o en avió.

 

Eco- amistós

Els viatges aeris es reconeixen ara com el contribuïdor de més ràpid creixement a l'escalfament global. Evitant els avions quan no són fàcils alternatives per viatjar és possiblement la major cosa que qualsevol persona pot fer per reduir la seva petjada de carboni. La contaminació de l'aire es redueix dràsticament prenent el tren sobre el pla. En la majoria dels països europeus, xarxes de trens són extenses i els serveis són freqüents, el que pot estar respectuós de l'entorn que viatgen sense cap sacrifici.

Els trens de Foggia a Bari

Florència de trens Bari

Els trens de Nàpols a Bari

Els trens de Roma a Bari

 

viatges amb tren amigable ressò

 

La flexibilitat dels viatges en tren en comparació amb els viatges en avió

Viatjar amb avió en general vol dir que ha d'assegurar els seus seients setmana, o fins i tot mesos, amb antelació per aconseguir una tarifa raonable.

Un cop hagueu assegurat el seu seient, no és fàcil de canviar els seus vols sense haver de pagar una quota gran.

Encara que alguns trens requereixen fer reserves de seients d'antelació, hi ha molta més flexibilitat, particularment si cal canviar el temps vol viatjar.

Ara amb Save Un tren fins i tot si baixa de preu del seu bitllet, se li farà saber i l'ajudarà a canviar el seu bitllet a un preu més barat!

Els trens de Brussel·les a Anvers

Amsterdam als trens d'Anvers

Els trens Lille a Anvers

Els trens de París a Anvers

 

Sense enrenou

imaginar prendre un viatge i no haver d'arribar dues hores abans, esperar en una línia de seguretat a llarg, mesura a terme els seus líquids i gels, o treure les sabates per a la inspecció. Benvingut al món dels viatges amb tren. Quan viatja amb avió, calen més mesures de temps i de seguretat. Viatjar amb tren en general vol dir que pot arribar 30 minuts abans d'hora i caminar en línia recta a la plataforma sense cap tipus de molèstia i sense necessitat de comprovar en les seves maletes, pel que aquí es presenta amb un altre gran punt de recorregut del tren davant els viatges en avió, on guanya el viatge en tren!

Els trens de Dijon a París

Reims als trens de París

Els trens Lille a París

Visites als trens de París

 

Viatge amb tren enfront dels viatges Plane, Velocitat - porta a porta més ràpid

El transport aeri és conegut per ser un dels maneres més ràpides per arribar al seu destí, malgrat això, això només està prenent el vol en si en consideració. Amb quanta anticipació del seu vol vostè ha d'arribar a creuar el check-in de llarg i la línia de seguretat? Si heu facturat una bossa, haureu d'esperar a recollir-la quan arribeu, cosa que requereix molt de temps. A diferència dels aeroports, en estacions de tren no hi ha registres d'entrada o línies de seguretat, per la qual cosa no ha d'estar en els horaris de l'estació abans de la seva viatge. més principals estacions de tren es troben en el cor de les ciutats que serveixen. Sobretot quan es pren el tren, s'arriba directament al seu destí. malgrat això, agafant un avió, es pot passar hores per arribar ai des de l'aeroport.

Amsterdam als trens de Londres

Lió als trens de Londres

Els trens de París a Londres

Els trens de Brussel·les a Londres

 

Rentable

En l'última dècada, viatges en tren s'ha convertit cada vegada més atractiu per cuidar la seva pressupost. Tot i agafar un avió a el seu destí segueix sent una forma efectiva d'arribar al seu destí, hi ha costos addicionals que normalment fem el necessari per tenir en compte. En considerar la seva manera de transport, d'agregar en el cost addicional d'arribar ai des de l'aeroport. Això es deu ja sigui el cost del combustible i estacionament, o l'autobús de l'aeroport o tarifa del taxi. Cap dels quals és barat.

Munic als trens Potsdam

Hamburgo als trens Potsdam

Els trens de Hannover a Potsdam

Frankfurt als trens Potsdam

 

Comoditat

A menys que vostè ha pagat per la classe de negocis, el seu espai sol estar restringida en un seient d'avió. En un tren, pot moure més lliurement, i vostè tindrà més espai per a les cames al voltant dels seus seients. Durant la seva vol, heu d'esperar que el senyal del cinturó de seguretat s'apagui per moure's del vostre seient. malgrat això, en un tren es mou pels passadissos, agafar un mos o cafè, i veure passar el món. A escènic viatge en tren fins i tot pot ser un dia de festa. La majoria dels trens europeus també ofereixen internet Wi-Fi gratuïta - una cosa que no pot ser però va dir per a tots les aerolínies.

El viatge en tren també li permet viatjar còmodament amb la seva mascota adorada. molts animals domèstics no són adequats per al transport aeri a causa de la salut, edat, o de raça.

Els passatgers d' Els trens europeus poden portar gossos, gats, i una altra petits animals amb ells i la majoria de les vegades sense costos addicionals!

Prenent tots aquests factors en consideració, és fàcil veure com el viatge en tren és cada vegada més predominant avui. Els avions són convenients per aconseguir que els països milles de distància. malgrat això, si viatgeu per Europa o altres zones amb un excel·lent transport ferroviari, viatges en tren és la manera més eficient i còmoda de transport.

Frankfurt als trens de Salzburg

Els trens de Berlín Salzburg

Colònia de trens de Salzburg

Dresden als trens de Salzburg

 

la comoditat dels viatges en tren

 

Així que ara que hem conclòs el guanyador en els viatges en tren enfront dels viatges en avió, Per trobar la millors tarifes de tren a Europa, visita Salvar un tren.

Per obtenir més informació, seguiment Desa un tren a Facebook, compte Instagram, i Twitter Comptes.

 

Vols incrustar la nostra publicació del bloc al teu lloc?, a continuació, feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-versus-plane-travel%2F%3Flang%3Dca – (Navega cap avall per veure el codi d'inserció)