Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 03/02/2023)

Sinulla on kuormien vaihtoehtoja, kun päätät miten matkustaa. Kuten nimi kuuluisan elokuvan, voit mennä kautta lentokoneita, junat, ja autot. Kun se tulee ottaa Italian ympäriajo, kuitenkin – junamatkalla on joitain varsinaisia ​​etuja.

 

Junamatkan COMFORT

lapsi nauttii junamatkasta

 

Lentopaikkoja ovat tunnetusti lyhyt jalkatila, ja teillä ei ole oikeutta käyttää elektronisia laitteita nousun ja laskun aikana. Tämä tarkoittaa lyhyempiä lentoja, olet rajoitu teidän pieni paikka suurimman osan lennon ilman häiriötekijöitä tarjoamia älypuhelimet ja tekniikka, tämä on todella erilainen kuin junamatka.

Autot tarjoavat usein vähän enemmän tilaa, mutta kyydissä voi olla kuoppainen ja jotkut ihmiset kärsivät auton sairaus – etenkin, jos käytät pitkä matka kun haluat ehkä lukea tai pelata pelejä. junamatka, toisaalta, tarjoaa mukavat istuimet ja sujuvan ratsastaa – keskeytyksettä pitkän nousun ja laskun ajat, uudelleen erilainen kokemus junamatkan päässä.

Kun matkustat junalla Italiassa, voit kokeilla äärimmäisen mukavat ergonomiset istuimet äänieristetyssä mökkiä uuden suuri nopeus punainen nuoli 1000 kouluttaa.

Napoli Genoa Junat

Turin Genova Junat

Rimini Genoa Junat

Siena Genoa Junat

 

Junamatkan näkymät

Lentomatka upeat ilmakuvia, mutta vain lyhyen aikaa, kunnes kone nousee reilusti maaseutu. Vaikka valtaväylät eivät yleensä maalauksellinen, teillä kaupunkien välillä voi tarjota upea näköala. kuitenkin, kuljettajan on keskityttävä tiehen, joten vain muut matkustajat ihastella mäkiä tai kaunis meressä. Junamatka mahdollistaa kaikkien matkustajien nauttia luonnon kauneutta ikkunoihin.

Yksi niistä asioista kuulet ihmisiltä, ​​jotka matkusti Italiaan rautateitse on miten upea se on junamatka auringonlaskun.

Junamatkoja Italiassa ovat erityisen kauniita joten muista matkustaa Cinque Terraa pitkin Levanton ja La Spezian välillä tai tehdä matkan alas itärannikolla Rimini Catania.

Messina Palermo Junat

Syracuse Palermo Junat

Sisilia Palermo Junat

Catania Palermo Junat

 

 

KUSTANNUS

Junamatkan matkustaminen on paljon edullisempia kuin lentämiseen. Autonvuokraus voi olla kustannustehokasta, mutta kun lisätä vakuutus, kaasu, ja aikaa (enemmän aikaa käyttöväline lisää yöpymistä) matkasi voi tulla kalliiksi nopeasti. Voit myös ottaa yön junamatkan, näin maksat asuntojen ja liikenteen yhteen.

Rooma Levanto Junat

Siena La Spezia Junat

Rimini La Spezia Junat

La Spezian Levanto Junat

 

YMPÄRISTÖ

auringonlaskun aikaan yli vuorten

 

Junat päästää paljon vähemmän hiilidioksidipäästöt kuin lentokoneet tai autot. Erään tutkimuksen, autot päästävät kaksinkertaiseksi määrä hiilidioksidia että junat tekevät.

Lentokoneet aiheuttavat eniten ympäristövaikutus. Valitessaan purjehtii tai ottamalla junalla, harkitse tätä: lentokoneet käyttävät suurimman osan polttoaineen nousun ja laskeutumisen. Vaikka tämä tasoittaa pituudelta pitkänmatkan lennot, se tarkoittaa, että kilometriä kohden käytetään paljon enemmän polttoainetta lyhyemmät lennot, kuten matkustavat Italiassa.

Sen lisäksi, useimmat ihmiset matkustavat lentokentälle autolla tai taksilla, lisäämällä hiilidioksidipäästöjä kokonaispainoonsa. Tämä tarkoittaa, että se tekee enemmän ympäristön kannalta järkevää ottaa InterCity junamatkan kuin lyhyt lento tai ajaa.

Paitsi bensiinin ja dieselin käyttöä, siellä on myös melua ja ilmansaaste, sekä tarve pysäköinti autoja kaupungeissa jo puuttuu viheralueita.

Milano Torino Junat

Como Turin Junat

Genova Torino Junat

Parma Torino Junat

 

Junamatkan TURVALLISESTI

Mitattaessa kuolemantapauksia matkustaja mailia kohden, lentäminen on paljon turvallisempaa kuin ajo-. Tässä syy: siellä on vähemmän mahdollisuuksia inhimillisen erehdyksen, ja lentäjäksi tuleminen on paljon vaikeampaa kuin ajokortin hankkiminen. Ottaen huomioon tieolosuhteet ja väsymys pitkillä matkoilla, se on helppo ymmärtää, miksi valitsemalla kone on turvallisempi kuin auto.

Verrattuna junat, kuitenkin, lentokoneet eivät ole aivan yhtä turvallinen. Junat kulkevat radan pienillä nopeuksilla, merkitys on vähemmän mahdollisuuksia kaatuu verrattuna tasoihin. Suistumiselta, hitaampi nopeus tarkoittaa vähemmän riskejä.

Firenze Rimini Junat

Rooma Rimini Junat

Milan Rimini Junat

Venetsia Rimini Junat

 

MATKUSTUSAIKA

Keskimääräinen maantieajossa kaistaa liikkuessa 2,500 henkeä tunnissa – kun taas tyypillinen juna linja voi kuljettaa 50,000 henkeä tunnissa. Tämä tekee junalla matkustaa olennaisesti nopeammin kuin ajo, varsinkin kun tekijä hitaasta liikenteestä, lopettaa kaduilla, liikennevalot ja väistämätön väärä kierrosta. Sen lisäksi, kuljettajan on keskityttävä tiehen, joten he eivät pysty lukemaan, opiskella, nukkua, tai työtä.

Pitkien matkojen lentäminen voi olla nopeampaa kuin junalla matkustaminen, mutta lyhyitä matkoja, lentomatka ei säästää aikaa. Ensimmäinen, sinun täytyy päästä lentokentälle – sijaitsevat usein kaukana asuinalueista. Tarvitset myös olla siellä vähintään tuntia ennen lentoonlähtöä aikaa tarkistaa ja käydä läpi turvallisuuteen. Jos sinä tarkista matkatavarasi, sinun täytyy odottaa sitä karusellin. Ja siinä kaikki ennen lentojen myöhästymisiä tai kävellä tai bussilla lentoaseman terminaalien ja portit.

Genovan Venetsiaan Junat

Turin Venice Junat

Parma Venetsiaan Junat

La Spezia Venetsiaan Junat

 

AVATTAVUUS

aurinko ja rautatieasemalle

 

Lentokentät sijaitsevat usein kaupungin ulkopuolella, tarkoittaa kun maa, sinun täytyy silti ottaa auton, bussi, tai juna kaupunkiin. Kun se tulee nähdä nähtävyyksiä, teillä kaupunkien keskustoissa voidaan ruuhkainen ja vaikea päästä autolla, joten kun juna tekee paljon järkeä suurkaupunkialueilla.

 

Haluatko ostaa junalippuja ilman varausmaksuja? Vierailla SaveATrain.com tperiferiankäsittelyvirhe halvin juna hinnat.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-a-train-ride-is-the-best-way-to-see-italy%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)