Olvasási idő: 2 percek
(Utoljára frissítve: 19/08/2022)

Keres, hogy nézze Norvégia? A legtöbb látogató Európába találni egy vonat utazás fényűző öröm. Tudod miért? Ez hozzáférést biztosít a panorámaképekhez, figyelembe, hogy a mesevilág a valós világ. Vegyük itt néhány dolog, amit tudnia kell, miközben egy vonat utazás Norvégiába. Után megy keresztül ezeket a részleteket, akkor könnyen talál Vonat Foglalás Website véglegesíteni a dolgokat.

 

vasúti bérletek

Rail halad, mint a legtöbb országban, Van egy érték Norvégiában is (Amikor utazik felett 14 napok). Ez egy hatalmas megtakarítás pénzt és adja tovább a kényelem hop vonatok sebességét, és menetrend. Össze lehet hasonlítani a költségek általában, Az ár egy vasúti át, A napok száma azt várod, hogy kiad a vonaton. Néhány busz és még komp útvonalak, leszámítolásához ha van egy vasúti át. Meg tudja nézni a busz és kompjáratok által lefedett át az utazási útvonal.

 

egy vonatút elolvasása után a hátizsákkal tippek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Általában, a turisták megtalálják Single vonatjegyet sokkal kényelmesebb, hogy az egész Norvégia. Ez olcsóbb is a legtöbb esetben.

 

Fenntartások

Szükség lehet helyfoglalások meg bizonyos esetekben mely költségek $ 5-20 többféle hosszú vonat túrák és gyorsvonatok. Forduljon Vonat Foglalás Website Európában, hogy ellenőrizze a menetrendek fenntartások, mivel nem áll rendelkezésre Európán kívül. Ön is igénybe saját és közös használatú talpfa, tovább éjszakai vonatokon másodosztályú vasúti halad.

 

Befogadás

Nincs vasúti át Norvégiában, hogy fedezze a hossza és szélessége a vasútvonalon az országban. De, Ezek a lépések hez kedvezményes utazás néhány népszerű busszal és komppal útvonalak.

 

Norvégia dióhéjban utazás

Ez az út visz a festői vasúti-busz-hajó-vasútvonalon, hogy vizsgálja meg a Sognefjord, és úticél az Oslo-Bergen vasútvonal. Akkor ez egy vonat utazás csomag Norvégia. Van néhány korosztályos lazítás is, amelyeket ellenőrizhet, ha családdal utazik és gyerekek.

Reméljük, ez a blog lesz jobban felkészülni a következő norvég utazásra.

 

Utazás Norvégia vagy bárhol máshol Európában? a legjobb honlap Rendelési Vonatok jegyeket Save A Train

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-a-train-travel-to-norway-can-change-your-travel-experience%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)