Olvasási idő: 5 percek
(Utoljára frissítve: 04/11/2022)

Akár először, akár negyedszer utazik vonattal, a vonatos utazás élménye mindig javulhat. Íme néhány pont, amelyeket követni kell a tökéletes vonatozási élmény érdekében, ha még mindig nem biztos abban, hogyan készüljön fel egy vonatútra.

  • A vasúti közlekedés környezetbarát módja az utazásnak. Ez a cikk íródik tájékoztassuk Train Travel Save A Train, Az A legolcsóbb vonatjegyek weboldala A világban.

Készítsen indulás előtti ellenőrzőlistát

A vonatozás kevésbé megterhelő, mint a repülővel, de a vonatozásra való felkészülés még mindig tervezést igényel. Az indulás előtti ellenőrző lista készítése fantasztikus módja annak, hogy biztosítsa a legkényelmesebb és stresszmentes vonatutazást. A következő dolgokat feltétlenül fel kell venni az indulás előtti ellenőrzőlistára, amikor vonatútra készül:

Visa és személyi igazolvány: útlevelét vagy fényképes igazolványát. Továbbá, ha több országot érintő utazást tervez vonattal, akkor kötelező ellenőrizni, hogy a célországnak szüksége van-e vízumra.

Vonatjegyek: egy vasúti alkalmazás letöltése nagyszerű ötlet, így nem kell papír vonatjegyeket nyomtatnia, és egyszerűen fel tud mutatni egy eTicketet.

Utasbiztosítás: tartsa együtt utasbiztosítási kártyáját útlevelével és vonatjegyével.

Gyógyszerek: arra az esetre, ha a készülődési stressz miatt hajlamos a migrén kialakulása, érzékeny gyomor, vagy bármilyen egészséggel kapcsolatos probléma.

Kis változás: mindig jó ötlet pénzt hozni hosszú vonatutakra, különösen, hátha elfogy a rágcsálnivaló, italok, vagy olvas. Néhány hosszú vonatúton az ágynemű felár ellenében biztosított, mint egy éjszakai utazás.

Frankfurt és Berlin vonatok

Lipcse és Berlin vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

 

Beautiful View From a Train Window

Fontolja meg a vasúti bérlet beszerzését

A vonatozás nagyszerű módja annak, hogy több várost felfedezzen, ha korlátozott az idő. Egyrészt, a vonatút olcsóbb, mint számos repülőjegy foglalása. Másodszor, a rövid távú vonatok stílusos utazási módot jelentenek Európában. Például, A hollandiai vasúti bérlet megszerzése ideális Amszterdamon belüli utazásokhoz és egynapos kirándulásokhoz a közeli városokba, tetszik Utrecht.

 

 

Kényelmes viselet

A kényelmes viselet becsomagolása az egyik olyan dolog, ami sikeressé teheti a vonatutazást. A kényelmes viselet elengedhetetlen, ha hosszú vonatútra készül, különösen egy éjszakai vonatút. Például, a könnyű és meleg ruharétegek bepakolása életmentő lehet télen és nyáron egyaránt.

Egyes vonatok fülledtnek és túl melegnek érezhetik magukat télen, és nyáron túl hideg lehet. És így, rétegek és kényelmes viselet az egyik dolog, amit meg kell tervezni, amikor vonatútra készülsz. Így, ha általában az utolsó pillanatban pakol, ezúttal, adj magadnak legalább pár napot, hogy mindent kitaláljon nélkülözhetetlen tárgyakat csomagolni egy vonatútra.

Salzburg és Bécs vonatok

Münchenből Bécsbe vonatok

Graz és Bécs vonatok

Prága és Bécs vonatok

 

How To Prepare and wait For A Train Trip

 

Csomagolás a vonatútra

Ez a tanács elengedhetetlen, ha vonatútra készül, mert választania kell a troli és a hátizsák között. Annak ellenére, hogy vannak gyorsvonatai, a vasútállomások közül sok nehezen megközelíthető trolival.

Ebből adódóan, amikor felkészülsz a vonatút Európában, elengedhetetlen, hogy ellenőrizze a létesítményeket a vasútállomáson és csomagoljon fényt. Ha a lépcsőt kell használnia platformváltáshoz, táskád olyan könnyű lesz, mint egy toll. Ráadásul, amikor csomagol a vonatra, legjobb, ha minden lényeges dolgot kéznél van, így nem kell kipakolnia minden holmiját a vonat koszos padlójára csak azért, hogy fülhallgatót találjon, gyógyszer, vagy pulóverek.

Amszterdam Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Rotterdam Párizs vonatok

Brüsszel Párizs vonatok

 

How To Prepare For A Train Trip

Ellenőrizze az ülésfoglalási lehetőségeket

Ha kíváncsi, hogyan készüljön fel egy vonatútra, jó előre ellenőrizni a helyfoglalást. A remek ülések gyorsan elkelnek, és ha a legjobbat szeretné kihozni az utazásból, ellenőrizze az ülés opciókat, mert a vasúttársaságok általában széles ülőhelyválasztékkal rendelkeznek különböző osztályokban és árkategóriákban.

Például, Ha éjszakai vonatot tervez, akkor a kényelem a legfontosabb aludni a vonaton és első osztályú helyet kellene foglalnia. Ráadásul, ha a legjobb kilátást szeretné elérni az úton, akkor a bal és a jobb oldali nézet eltérő lehet. És így, Az utazás előkészítésének részeként tanácsos ellenőrizni a helyfoglalásokat, ha vannak ilyenek.

Interlaken Zürichbe vonatok

Luzern Zürich vonatok

Bern Zürich vonatok

Genf Zürich vonatok

 

Train Ride Aesthetics

Legjobb festői kilátás

A vonatozás egyik legfőbb oka az, hogy lehetőséged nyílik többet látni az országból, ellentétben a repülővel való utazással. Ezért, amikor egy vonatútra készül, az útközbeni kilátást nagyon fontos figyelembe venni. Például, néha jobb egy hosszú vonatútra menni, hogy csodálatos kilátásban legyen része, mint a keleti gyorsvonat utazás.

Továbbá, Ha előre felkutatja a legjobb kilátást, az segíthet a vonaton való helyfoglalásban is. Néha dönt az ablak melletti ülés között, bal vagy jobb oldal tehet különbséget egy felejthetetlen vonatút és egy tisztességes vonatút között.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

Best Scenic Train Rides

Töltse le az Entertainment For The Journey programot

A vonattal való utazás nagyszerű lehetőség az olvasás és a podcastok olvasására. Amikor felkészülsz a vonatútra, tölts le néhány könyvet, podcastok, és egy kis zenehallgatás a vonaton, mert nem minden vasúttársaság kínál ingyenes Wi-Fi-t. Továbbá, legjobb, ha időben készen állsz, és kipihenten, jó hangulatban érkezel az utazás napjára.

Továbbá, hasznos alkalmazások letöltése elengedhetetlen az utazás előtt. Például, offline térképeket tölthet le, hogy a legjobbat hozza ki az utazásból, és megtervezhesse utazása következő szakaszait. Egy másik nagyszerű letölthető alkalmazás a Save A Train, amellyel remek vonatjegyeket és vonatútvonalakat találhat.

Dijon Provence vonatok

Párizs Provence vonatok

Lyon Provence vonatok

Marseille-Provence vonatok

 

How To Pack For A Train Trip - View the map

 

Egy nagyszerű vonatút a legjobb vonatjegyek megtalálásával kezdődik a legcsodálatosabb és legkényelmesebb vonatútra. Mi at Ments meg egy vonatot örömmel segít felkészülni egy vonatútra, és megtalálni a legjobb vonatjegyeket a legjobb áron.

 

 

Szeretné beágyazni webhelyére a „Hogyan készüljünk fel egy vonatútra” blogbejegyzésünket?? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhu%2Fhow-to-prepare-for-train-trip%2F – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)