Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 06/11/2020)

Topprangerte dagsturer å ta fra Berlin er et must til tross for at Berlin selv er et fantastisk sted å besøke! Det er nok flotte attraksjoner i Tyskland kapital til å holde deg opptatt i flere dager. derimot, dagsturer fra Berlin til nabobyene og landsbygda kan tilby en utmerket frist fra folkemengdene. Fra vakre palasser og uberørte parker Potsdam til den naturlige prakt av elvene Havel og Spree, Berlins omgivelser tilbyr massevis av attraksjoner og ting å gjøre. Byen jernbane og offentlig transport nettverk gjør det lett å komme seg ut og om, og organiserte turer gjør det enkelt å reise videre hvis ønskelig.

 

Dagstur fra Berlin: Potsdam

Ingen flukt fra Berlin får mer oppmerksomhet enn Potsdam. Så vi ikke kunne ha en liste over dagsturer fra Berlin uten det. Grunnen er enkel. Innenfor 40 minutter vil du handle i metropolen for en dag med å spasere blant hagene og palasser i denne tidligere preussiske kongebyen.

Start dagstur til Potsdam vandrende mot Det gamle nederlandske kvarteret. Den røde murt nederlandsk stil arkitektur Potsdam Dutch Quarter er unik, ikke bare i Tyskland, men i hele Europa. Selv i Nederland, søker uthus som sams Jan Bouman 18. århundre kreasjoner i Potsdam er umulig.

Berlin til Potsdam Togene

Dresden til Potsdam Togene

Magdeburg til Potsdam Togene

Hanover til Potsdam Togene

 

 

Dagstur fra Berlin: Muskau

De fleste kommer til å tilbringe tid hengende ut på UNESCOs verdensarvliste nettstedet, Muskauer Park med sin fantastiske engelske hager og Neo-renessanseslott omgitt av en liten innsjø. Noe spesielt med denne parken er at dens geografi strekker seg til både Tyskland og Polen! Så en spasertur gjennom parken inkluderer et besøk til to land i ett skudd. Vi liker effektivitet! Det er ikke mye å gjøre bortsett fra dette, så et besøk i Bad Muskau er best sammen med andre nærliggende attraksjoner som Devils Bridge.

Berlin til Bad Maskau Togene

Dresden Bad Maskau Togene

Potsdam til Bad Maskau Togene

Magdeburg til Bad Maskau Togene

Muskauer Park Germany

 

Dagstur fra Berlin: Bremen

ok, ok! Jeg vet dette er litt av en strekk som en dagstur. Men når du har vært der, vil du forstå hvorfor jeg ikke kunne la den av vår dagsturer fra Berlin liste! Ting å gjøre i Bremen inkluderer å ha middag i en uteservering på en båt, henger ut i den nydelige Schnoor-distriktet, gå den korte avstanden av 100 meter lang Bottcherstrasse, og avslappende med kaffe og kake på bunnen av en vindmølle. Du må må se det selv!

Berlin til Bremen Togene

Hamburg til Bremen Togene

Hanover til Bremen Togene

Potsdam til Bremen Togene

Bremen is on Day Trips To Take From Berlin

 

endelig valg: Dresden

Dresden gjør en fantastisk dagstur fra Berlin! Byen er omtrent to timer med tog fra den tyske hovedstaden. Det ligger halvveis mellom Berlin og Praha, og det er ganske liten og lett å navigere, noe som betyr at selv med bare en dag vil du være i stand til å se ganske mye.

De Elbe deler byen; på den ene siden er det Altstadt (eller Gamlebyen), og på den andre, er det Neustadt (Ny by), men gjett hva, Altstadt er faktisk nyere!

Dresden ble bombet til bakken på slutten av WW2 (må du lese slakteri fem før du besøker, Hvis du er i historie) og Altstadt området ble bygget nøyaktig slik den var før krigen, men noen av bygningene ble bare gjennomført etter 2000.

Berlin til Dresden Togene

Hanover til Dresden Togene

Potsdam til Dresden Togene

Nürnberg til Dresden Togene

Dresden is on Day Trips To Take From Berlin

 

Klar til å bryte ut av Berlin for noen flotte dagsturer? Ta en tur dit med hjelp av Lagre et tog. Den skjulte avgifter, nei oppstyr, bare moro!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “Top Rated Dagsturer å ta fra Berlin” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/day-trips-from-berlin/?lang=no ‎– (Rull ned litt for å se inn kode)