Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 12/11/2021)

Er du en elsker av den store utendørs? Vi snakker skoger, innsjøer, flora, og fauna. Vandring, sykling, og generell friskluftsgodhet. Deretter oppdager vakreste nasjonalparkene i Europa, og hvordan komme dit med tog.

Glem publikum, glemme strender, glemme byer og kjøpesenter, og kommer til å slappe av i de beste nasjonalparker i Europa.

Selv besøker naturlig attraksjoner slike som skoger kan være sammensatt på en togreise, det er ingen grunn til å ekskludere dem. Disse naturattraksjoner har en perfekt kontrast til den travle byer, og med litt forskning, du vil finne at de er overraskende praktiske å nå ved hjelp av Save A Train.

 

National Parks i Europa: Tyskland og Sveits

Birds eye view of Saxon Switzerland which is part of National Parks in Europe

 

Til tross for sin forvirrende navn, Saxon Sveits nasjonalpark er svært mye i Tyskland. Det er et stort naturområde som grenser til det nordvestlige Tsjekkia. Det er landets eneste rocke nasjonalpark, men det er også dekket i utestående skoger. Mange drar til regionen for å gå, men det er også en fascinerende historie å utforske, inkludert Königstein festning.

Hvordan komme til Saxon Sveits med tog:

Den nærmeste storby til parken er Dresden, som er lett tilgjengelig med tog fra mye av Tyskland. Derfra, S-Bahn togene koble til Saxon Sveits hver 30 minutter.

Mens du er i Tyskland, Vi foreslår at du også besøke Svart skog. Kanskje sentral Europas mest berømte skogen, dette er ikke en å gå glipp av. Denne fantastiske fjellområdet i sørvest -Tyskland har alt - tette eviggrønne skoger, dramatisk fjellene, og sjarmerende landsbyer. Det er hjem til gjøk klokker dateres tilbake til 1700-tallet, og mange landsbyer føler deg uhyggelig fast i en fjern tid. De fe aktige atmosfæren gir seg perfekt til full virkelighetsflukt fra den virkelige verden, hvis det er det du leter etter!

Hvordan komme til The Black Forest med tog:

En av de beste måtene å erfaring Schwarzwald er med tog. The Black Forest linjen går mellom Offenburg og Konstanz. Det tilbyr en utrolig utsikt over regionen og stopper i flere byer langs veien.

Offenburg til Konstanz Togene

Stuttgart til Offenburg Togene

Leipzig til Dresden Togene

Nürnberg til Stuttgart Togene

 

Belgia

Hallerbos Forest aka The Blue Forest

 

Hallerbosskogen, eller “The Blue Forest”, er en fantastisk skog perfekt for lange scenisk fotturer. De store teppene med blåklokker som dukker opp midten av april hvert år gi den vakre skogen sitt navn. Det er også gigantiske Sequoia trær som gjør et besøk til denne vakre strekning av land en avslappende opplevelse.

Legg merke til at den beste tiden å besøke Hallerbos å fange blåklokker er forskjellig hvert år, og avhenger av været. Jo før temperaturen stiger, jo før blomstene blomstrer. Nå ville være et godt tidspunkt å gå, som det ser ut til å ha blitt varmere litt senere enn midten av april i år. Men det er et kappløp mot tiden som varmere vær betyr også at trærne får bladene tilbake, frata blåklokker sollys, noe som gjør dem slå gråaktig. Ikke bra for din Instagram bilder!

Her er et tips:

Når blåklokke årstid tilnærminger, nettsiden til Hallerbos innlegg daglige oppdateringer (i løpet av uken) om tilstanden til blåklokker. På den måten fotografer og andre besøkende vet om det fortsatt er for tidlig å gå, eller om de skal skynde seg.

Hvordan komme til Hallerbos Forest med tog:

Det er vanlig tog fra Brussel Halle som tar bare 16 minutter. Derfra, fange TEC buss nummer 114 å komme til skogen inngangen.

Klar til å få naturen på? Så bestill den billetten til de store utendørs ved hjelp av Lagre A Train. Ingen skjulte avgifter. Bare flott reise!

Brussel til Halle Togene

Antwerpen Halle Togene

Brugge til Halle Togene

Gent til Halle Togene

 

Hardangervidda nasjonalpark, NORGE

Den største nasjonalparken i Norge er en utendørs-manns paradis. Den ekspansive platå, en av de største eroderte slettene i Europa på 2,500 kvadrat miles, er dekket av skure heier og mange innsjøer, elver, og bekker. Helt over tregrensa, du kan se for miles i alle retninger, noe som gjør det en stor hotspot for fotturer.

Hvis du er planlegger en lang trek, sørg for å pakke en fiskestang: vannet her er fullt av fisk. Fans av reinsdyr vil oppdage at Hardangervidda er blant de beste nasjonalparkene for dem, som sine flokker er noen av de største i verden. Det er ingenting som å se tusenvis av reinsdyr bevege seg i harmoni over slettene; Det er et syn alle burde se på et tidspunkt i livet.

Når du er i Oslo, du trenger å komme til Hardangervidda med tog Du kan ta toget fra Oslo til Bø i Telemark. Derfra kan du ta “Haukeliekspressen” til Rauland. Du kan også ta Bergensbanen fra Oslo til en rekke steder som er flotte utgangspunkt for å utforske Hardangervidda - Flåm til Myrdal, finsk, Haugastol, Ustaoset, og Geilo.

Fra Bergen til Hardangervidda med tog, Bergensbanen stopper på en rekke steder som er gode utgangspunkt for å utforske Hardangervidda - Myrdal, finsk, Haugastol, Ustaoset, og Geilo. Du kan også ta toget til Voss og en buss fra Voss til Eidfjord.

 

 

Klar til å legge til noen av de beste nasjonalparker i Europa til bøtte-listen? La Lagre et tog hjelpe deg å komme dit raskt, og uten ekstra, skjulte kostnader.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnational-parks-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)