Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 18/12/2022)

Du har fått i kontakt med historien, Kunst, og kultur i Brussel, og du er klar til å utforske utenfor byens grenser nå. heldigvis, Det er også mye å utforske i løpet av en dagstur fra Brussel. Så mye at, at vi har besluttet å sette en liste over 5 Beste dagsturer fra Brussel bare for deg!

 

1. Beste dagsturer fra Brussel: Brukt

Ja, dette er samme sted hvor filmen in Bruges ble skutt! Det ligger 100 kilometer nordvest for Brussel og bare 15 kilometer fra Nordsjøen. Bruges er også kjent som Nordens Venezia. Det er et godt valg på vår 5 Beste dagsturer fra Brussel liste. Hvorfor? Et ord: Sjokolade.

Sammen med sin berømte middelalderarkitektur og kanaler, det er også en belgisk sjokolade hot spot med utrolig mange sjokolade og butikker, et nirvana for elskere av sjokolade.

Spist for mye sjokolade? Ingen bekymringer. Brugge har også en flott historie og vakker arkitektur. Beundre Klokketårnet i Brugge, en middelaldersk klokketårn i sentrum av byen og en av dens symboler, se den berømte Hospital of St. John, og Saint Salvator-katedralen.

Brussel til Brugge tog

Antwerpen Brugge Togene

Halle to Brugge Togene

Gent til Brugge Togene

Bruges is one of the Best day trips from Brussels

 

2. Gent

Gent er på vår 5 Beste dagsturer fra Brussel-listen fordi den er kjent for å være en av Belgias middelalderlige skatter og dens kulturelle verdi, nemlig; musikk, teater, film, og visuelle elementer. Det er også super nær Brussel, ligger bare 60 kilometer fra Brussel, og kan lett nås med tog.

En av de beste tingene å gjøre i denne sjarmerende middelalderbyen er å utforske den til fots, få et glimt av den utrolig middelalderarkitektur, samt å føle sin pulserende atmosfære.

Ros Den lever av mystikken lam av Van Eyck brødrene plassert inne i St. Bavo katedral. Besøk Klokketårnet i Ghent, rådhuset, og komme nærmere byens handelshistorie på Gammelt fiskemarked.

Brussel til Ghent Togene

Antwerpen Ghent Togene

Halle til Ghent Togene

Bruges til Ghent Togene

Beutiful Ghent Belgium

 

3. Beste dagsturer fra Brussel: Amsterdam

Det er bare 200 kilometer mellom Brussel og Amsterdam, så den vakre nederlandske hovedstaden er et godt valg for en uforglemmelig dagstur.

Amsterdam er ofte kjent for sin interessant kafeer! (Hvis du skjønner hva jeg mener!) Men, ikke la deg lure. Amsterdam er en av de Beste 5 Beste dagsturer fra Brussel fordi det er også en oase av historie, kultur, og kunst.

Kom i kontakt med fortiden på Anne Franks hus, lære om kunst på Rijksmuseum, van Gogh, og Rembrandt House museer, og nyte den berømte Heineken Experience. Eventyrlystne reisende kan leie en sykkel og utforske gatene, historiske landemerker, og viktigste puber i Amsterdam. I mellomtiden, romantikere kan ha en unik opplevelse av Amsterdam mens du nyter en avslappende båttur.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

4. Luxembourg

Luxembourg midler Lucilinburhc eller liten festning. Dette er når territoriet rundt slottet eller festningen ble oppdaget og styrt av Siegfried I av Ardennes. I dag, Luxembourg er et av de rikeste landene i verden. Det er også kulturelt mangfoldig og spiller en viktig rolle i FN og europeisk politikk. Dette er bare en håndfull av årsakene til at det er en av de beste 5 Beste dagsturer fra Brussel.

Det tar bare 2.5 timer fra Brussel for å komme dit. Med en gang du hoppe av toget, ta turen til storhertugdømmets hovedstad og start turen med å utforske Kirchberg-kvartalet og dets mange viktige bygninger som EU-domstolen, og EU-kommisjonen. Marvel ved Notre Dame-katedralen, et landemerke som perfekt kombinerer sengotisk arkitektur med renessansepynt. Fortsett med vandrende rundt sjarmerende gatene. Gå ikke glipp av et glimt av Palace of Grand Duke og byens festningsverk.

Antwerpen til Luxembourg Togene

Brussel til Luxembourg Togene

Metz til Luxembourg Togene

Paris til Luxembourg Togene

Luxembourg is one of the Best day trips from Brussels

 

5. Beste dagsturer fra Brussel: Ypres

123 kilometer med vakkert landskap ligger mellom Belgiums kapital og dette interessant sted. derimot, Du bør også være forberedt på å besøke mange dystre steder også. Ypres spilt en viktig rolle i den første verdenskrig og så tapet av en generasjon av soldater under de voldsomme kampene som fant sted her og i de omkringliggende områdene.

Som mange belgiske byer, de torget inneholder et imponerende utvalg av arkitektur. Dette er også fordi mange av middelalderens arkitektur restene har blitt restaurert. På et lykkeligere notat, hvis du er en foodie, da vil du nyte den tradisjonelle flamsk mat og selvfølgelig, øl.

Uansett hva du gjør i byen Ypres. Dine tanker vil ikke være langt fra ødeleggelsene og tap av andre verdenskrig 1.

Brussel til Antwerpen Togene

Amsterdam til Antwerpen Togene

Lille til Antwerpen Togene

Paris til Antwerpen Togene

Ypres Leper Belgium

 

Klar til å utforske utenfor Brussel? Ja? Lagre et tog kan komme deg dit, uten skjulte avgifter og en jevn og sømløs bestillingsprosess. Lett!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “5 Easy dagsturer fra Milano med tog” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-from-brussels/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)