Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 18/12/2022)

Olet saanut yhteyttä historiaan, taide, ja kulttuuri Bryssel ja olet valmis tutkimaan kaupungin ulkopuolella rajojen nyt. Onneksi, siellä on myös paljon tutkittavaa päiväretki Brysselistä. Niin paljon, että olemme päättäneet laittaa listan 5 Paras päivämatkoja Bryssel sinua varten!

 

1. Paras Päivämatkoja Bryssel: käytetty

Joo, tämä on sama paikka, jossa elokuva Bruggessa ammuttiin! Se sijaitsee 100 km luoteeseen Bryssel ja vain 15 kilometrin päässä Pohjanmeren. Bruges on tunnetaan myös Pohjoisen Venetsia. Se on loistava valinta meidän 5 Paras päivämatkoja Bryssel lista. Miksi? Yksi sana: Suklaa.

Sekä sen kuuluisan keskiaikaista arkkitehtuuria ja kanavat, se on myös belgialaisen suklaan hyvälle uskomaton määrä suklaapuoteja ja kaupat, Nirvana ystäville suklaata.

Syönyt liikaa suklaata? Ei huolia. Brugge on myös suuri historia ja kaunista arkkitehtuuria. Ihaile kellotapuli Bruggen, keskiaikainen kellotorni keskellä kaupunkia ja yksi sen symboleista, nähdä kuuluisan sairaalan St. Johannes, ja Pyhän Salvatorin katedraali.

Bryssel Brugge Junat

Antwerpen Brugge Junat

Halle kaksi Brugge Junat

Gent Brugge Junat

Bruges is one of the Best day trips from Brussels

 

2. Gent

Gent on meidän 5 Paras päiväretki Brysselin listalta, koska se tunnetaan yhtenä Belgian keskiaikaisista aarteista ja sen kulttuuriarvosta, nimittäin; musiikki, teatteri, elokuva, ja visuaalisuus. Se on myös erittäin lähellä Bryssel, sijaitsee vain 60 kilometrin päässä Brysselistä, ja sinne pääsee helposti junalla.

Yksi parhaista asioista tässä viehättävässä keskiaikaisessa kaupungissa on tutkia sitä jalkaisin, nähdä sen uskomaton keskiaikaista arkkitehtuuria, sekä tuntea sen eloisa tunnelma.

Kehua Kuninkaiden Mystic Karitsan jonka Van Eyck veljekset sisäpuolella Sint Bavon katedraali. Käy Ghentin kellotapuli, Raatihuone, ja päästä lähemmäksi kaupungin kauppahistoriaa Vanha Kalatori.

Bryssel Gent Junat

Antwerpen Gent Junat

Halle Gentin Junat

Brugge Gent Junat

Beutiful Ghent Belgium

 

3. Paras Päivämatkoja Bryssel: Amsterdam

Siellä on vain 200 kilometriä Brysselin ja Amsterdamin, niin kaunis Hollannin pääkaupunki on hyvä valinta unohtumaton päiväretki.

Amsterdam on usein tunnettu mielenkiintoista kahviloita! (Jos tiedät mitä tarkoitan!) Mutta, älä anna sen hämätä. Amsterdam on yksi Parhaat 5 Paras päivämatkoja Bryssel koska se on myös keidas historia, kulttuuri, ja taidetta.

Ota yhteyttä aiempina Anne Frankin talo, oppia taidetta Rijksmuseum, Van Gogh, ja Rembrandt House -museot, ja nauttia kuuluisasta Heineken Experience. Jännitystä matkustajat voivat vuokrata polkupyörän ja tutustua kaduilla, historiallisten maamerkkien, ja tärkeimmät pubeja Amsterdamin. Sillä välin, romantikot voi olla yksilöllinen Amsterdamin kokemus nauttien rentouttava venekyyti.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

 

4. Luxemburg

Luxemburg välineet Lucilinburhc tai vähän linnoitus. Tämä on kun alueella linnan ympärillä tai linnoitus löydettiin ja hallitsi Siegfried I Ardennien. Tänään, Luxemburg on yksi rikkaimmista maista maailmassa. Se on myös kulttuurisesti monipuolinen ja sillä on tärkeä rooli YK: n ja Euroopan politiikan. Nämä ovat vain kourallinen syitä, miksi se on yksi parhaista 5 Paras päivämatkoja Bryssel.

Se kestää vain 2.5 tuntia Brysselistä sinne. Kerran sinä hop junasta, Suuntaa suurherttuakunnan pääkaupunkiin ja aloita kiertue tutustumalla Kirchbergin kaupunginosaan ja sen moniin tärkeisiin rakennuksiin, kuten Euroopan yhteisöjen tuomioistuimeen, ja Euroopan komissio. Ihastele Notre Damen katedraali, maamerkki, jossa yhdistyvät täydellisesti myöhäinen goottilainen arkkitehtuuri renessanssin koristeisiin. Jatka harhaillessaan viehättäviä katuja. Älä missaa kiinni Hanko palatsi suuriruhtinas ja kaupungin linnoituksia.

Antwerpenin Luxemburg Junat

Brysselistä Luxemburgiin Junat

Metz Luxemburg Junat

Paris Luxemburgiin Junat

Luxembourg is one of the Best day trips from Brussels

 

5. Paras Päivämatkoja Bryssel: Ypres

123 kilometriä kaunis maisema välissä Belgiumin pääomaa ja tämä mielenkiintoinen paikka. kuitenkin, sinun pitäisi myös olla valmis käymään monissa synkkä paikoissa liian. Ypres ollut tärkeä rooli ensimmäisen maailmansodan ja näki menetys sukupolven sotilaita aikana kiivaita taisteluita, joka tapahtui täällä ja lähialueilla.

Kuten monet Belgian kaupungeissa, sen torilla sisältää vaikuttavan joukon arkkitehtuuria. Tämä johtuu myös paljon keskiaikaista arkkitehtuuria jäännökset on palautettu. On onnellisempi huomata, jos olet foodie, niin voit nauttia perinteistä Flanderin ruokia ja tietenkin, olut.

Ei ole väliä mitä teet kaupungin Ypres. Ajatuksesi ei kaukana tuhoa ja menetystä maailmansodan 1.

Bryssel Antwerpeniin Junat

Amsterdam Antwerpeniin Junat

Lille Antwerpeniin Junat

Paris Antwerpeniin Junat

Ypres Leper Belgium

 

Valmis tutkimaan sen jälkeen Brysseliin? Joo? Tallenna juna avulla se onnistuu, ilman piilotettuja maksuja ja sujuva ja saumaton varausprosessi. Helppo!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “5 Helppo Päivämatkoja Milano Junalla” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-from-brussels/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)