Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 25/10/2022)

Europa er full av noen av de vakreste gatene. Fra de mest elegante og fargerik til det uvanlige. Noen av de vakreste gatene i Europa er allerede oppdaget og godt etablert på turist spor, men andre er ekte skjulte perler at bare de innvidde vil være i stand til å speide ut. Vi har satt sammen vår topp liste!

 

1. Vakreste gaten i Europa: Cremieux street, Paris, Frankrike

Det er noe med de fargerike husene og sjarmerende, brosteinsbelagte gatene i Cremieux street som gjør sette kameraet ned umulig! Denne nydelige parisisk gate er kantet med rosa, grønt, gule, og blues, hvilken som helst farge for å matche ethvert antrekk for at obligatorisk fotoseanse. Gjør det for gram, gutter!

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

Rue Cremieux, Paris, France on Most Beautiful Streets In Europe

 

2. via Toledo, Napoli, Italia

Via Toledo er en gammel gate og en av de viktigste handlegatene i Napoli, Italia. Dette 1.2 kilometer av gaten er en av de vakreste gatene i Europa. Det starter på Piazza Dante og ender i Piazza Trieste e Trento, i nærheten av Piazza del Plebiscito.

Byggingen av gaten ble bestilt av en visekonge i Napoli, Pedro Alvarez de Toledo, i 1536. Via Toledo ble berømt som en konsekvens av Grand Tour reisene i det 18. og 19. århundre og takket være napolitanske sanger, der det ble nevnt ofte.

Milano til Napoli Togene

Florence til Napoli Togene

Venezia til Napoli Togene

Pisa til Napoli Togene

Via Toledo, Naples, Italy

 

3. Vakreste gaten i Europa: Kynance Mews, London, England

Ivy dekket hus og en hemmelig trapp. Kynance Mews i Kensington er den desidert vakreste gatene i Europa. Om høsten, gaten lyser med grønne og burgunder blader, og når våren kommer, husene slå inn i en lilla skogen. Dette området av London er noen blogger ide om himmelen!

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

Kynance Mews, London, England on Most Beautiful Streets In Europe

 

4. Alley of the Flowers, Cordoba, Spania

Den Calleja de las Flores er en av de mest populære turist gatene i Cordoba by i Andalusia, Spania. Det er også grunnen til at den er på listen vår over de vakreste gatene i Europa. Posisjonert som et skjæringspunkt av gaten Velazquez Bosco, er en smal gate som ender i en Plaza.

De hvite veggene er foret med utallige, rustikke blomsterpotter fylt med geranium og nelliker, noe som gir en strålende pop av farge til denne virkelig spesiell del av byen. Sammen med sin smale, brosteinsbelagt gulv, steinbuer, og selvfølgelig den vakre veggdekorasjonen, Mezquita-katedralen er utsikten fra mellom veggene gjør for et perfekt tillegg til en allerede perfekt bilde.

Calleja de Las Flores, Cordoba, Spain

 

5. Vakreste gaten i Europa: Chalcot-plassen, London, England

Gjemt bort i en liten firkant i nærheten av Primrose Hill, finner du en av de vakreste gatene i Europa, så vel som mest Instagrammable! Bilde en rad av pene pastell rekkehus som står høyt, kurvet rundt den lille, grønn park som er Chalcot Square. Det er et steinkast unna Regents Park og den berømte Camden Market.

 

 

6. Rozenhoedkaai, Brukt, Belgia

Hvis du har sett filmen, In Bruges med Colin Farrell. Da vil du vite nøyaktig hva vi snakker om. Dette er trolig en av de mest idylliske stedene for at postkort øyeblikk! Rozenhoedkaai kan være mindre gate like enn andre steder på denne listen, derimot, Vi trodde det fortsatt fortjente en spesiell omtale. Uansett tid på året, Rozenhoedkaai gløder for sine besøkende. Det er noe så fortryllende om eventyr arkitektur og bølgende tre som nesten dypper ned i kanalvannet.

Brussel til Brugge tog

Antwerpen Brugge Togene

Halle to Brugge Togene

Gent til Brugge Togene

Rozenhoedkaai, Bruges, Belgium

 

7. Vakreste gaten i Europa: Victoria Street, Edinburgh, Skottland

Nyt en spasertur ned Edinburgh brosteinsbelagte Victoria Street fylt med moro, unike butikker, og spisesteder. Victoria Street er et solid stykke av byens historie med sine steinvegger og eldgamle sjarm tiltrekker seg besøkende fra hele. Sørg for at du går ned til Grassmarket som oppsto i det 14. århundre og selger alle slags lokale råvarer og biter til å plukke opp.

Victoria Street, Edinburgh, Scotland

 

8. Nyhavn, København, Danmark

Nyhavn merker av for å være en bilde-perfekt havnegate som sprekker med farger, med idylliske båt mastene, søte kafeer, og stilige restauranter langs begge sider. Denne byen kan skryte av Københavns quirky atmosfære og hipster vibe, så vel som den mest pittoreske gaten i byen. Ingen tur til København er komplett uten en spasertur og et bilde her skjønt.

Nyhavn, Copenhagen, Denmark

 

9. Vakreste gaten i Europa: Burano, Venezia, Italia

En spasertur (eller båttur) ned denne vakre gate i Venezia er som å ta en tur i regnbuen. Burano er en øy midt i venetianske lagunen, men hvis du noen gang heldig nok til å besøke du skal gripe kameraet (mobiltelefon) med en gang. Husene med den vakre kanalen kjører rett gjennom det gjøre det så fortryllende. Det er typen sted som kan løfte alles humør på et øyeblikk.

Milano til Venezia Togene

Padua til Venezia Togene

Bologna til Venezia Togene

Roma til Venezia Togene

Burano, Venice, Italy

 

10. East Side Gallery, Berlin, Tyskland

Ta en spasertur ned den verdensberømte East Side Gallery. En gate med en faktisk friluftsgalleri pusset sammen med restene av Berlinmuren. Det er Insta muligheter i fleng ned denne gaten som kunstverk er utrolig, men det er også en skremmende påminnelse om Berlins historie og den kalde krigen.

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

East Side Gallery, Berlin, Germany

 

Er du klar til å gå og besøke de vakreste gatene i Europa? Sørg for at du bestiller med Lagre et tog Ingen ekstra gebyrer, nei oppstyr, bare moro!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “10 Vakreste gatene i Europa til å utforske” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-streets-europe%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)