Olvasási idő: 5 percek
(Utoljára frissítve: 25/10/2022)

Európa tele van néhány, a legszebb utca. A legelegánsabb és színes a szokatlanhoz. Néhány legszebb utca Európában már felfedezték és jól ismerik a turisztikai pályán, de mások igazi rejtett kincsek hogy csak azok a know képes lesz felderítő. Mi már össze a toplistáját!

 

1. Legszebb utcája Európában: Cremieux utca, Párizs, Franciaország

Van valami a tarka házak és érdekes, macskaköves utcái Cremieux utca hogy make üzembe lefelé a kamerát lehetetlen! Ez a gyönyörű párizsi utcai bélelt rózsaszín, zöldek, sárgák, és a blues, minden szín, hogy megfeleljen minden ruhát, hogy kötelező fotózásra. Tedd meg a gram, fiúk!

Amszterdam Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Rotterdam Párizs vonatok

Brüsszel Párizs vonatok

Rue Cremieux, Paris, France on Most Beautiful Streets In Europe

 

2. Via Toledo, Nápoly, Olaszország

A Via Toledo egy ősi utca, és Nápoly egyik legfontosabb bevásárlóutcája, Olaszország. Ez 1.2 kilométerre az utca egyik legszebb utca Európában. Úgy kezdődik, a Piazza Dante és végződik Piazza Trieste e Trento, közel a Piazza del Plebiscito.

Építése az utca által elrendelt nápolyi alkirály, Pedro Alvarez de Toledo, ban ben 1536. Via Toledo híres lett következménye Grand Tour utazások a 18. és a 19. században, és hála nápolyi dalok, amelyben azt gyakran emlegetik.

Milánó Nápoly vonatok

Firenze Nápoly vonatok

Velence Nápoly vonatok

Pisa Nápoly vonatok

Via Toledo, Naples, Italy

 

3. Legszebb utcája Európában: Kynance istállók, London, Anglia

Ivy borított házak és egy titkos lépcső. Kynance istállók Kensington messze a legszebb utca Európában. Ősszel, az utca világít zöld és bordó levelei, és amikor tavasszal érkezik, A házak pedig egy lila erdőben. Ez a terület a londoni bármely blogger ötlete az ég!

Amszterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Berlin London vonatok

Brüsszel London vonatok

Kynance Mews, London, England on Most Beautiful Streets In Europe

 

4. Virágok sikátora, Cordoba, Spanyolország

A Calleja de las Flores az egyik legnépszerűbb turisztikai utcáin Cordoba város Andalúziában, Spanyolország. Ezért is szerepel Európa legszebb utcáinak listáján. Elhelyezni egy kereszteződés az utcán Velazquez Bosco, egy szűk utca végén egy plaza.

A fehér falak bélelt számtalan, rusztikus virágcserepek töltött muskátli, szegfű, így egy dicsőséges pop színes e igazán különleges városrész. Együtt a keskeny, macskaköves emelet, kő boltívek, és persze a gyönyörű faldekoráció, A Mezquita székesegyház a kilátás a falak között, hogy a tökéletes mellett egy már tökéletes fénykép.

Calleja de Las Flores, Cordoba, Spain

 

5. Legszebb utcája Európában: Chalcot tér, London, Anglia

Elbújt a kis négyzet a Primrose Hill közelében, megtalálja Európa egyik legszebb utcáját, valamint a legtöbb Instagrammable! Képzeljünk el egy sor szép pasztell házak, amelyek kiemelkednek a magas, kanyargó körül a kis, zöld park, amely Chalcot tér. Ez egy kő dobja el a Regents Park és a híres Camden Market.

 

 

6. Rozenhoedkaai, Használt, Belgium

Ha nézte a filmet, Bruges Colin Farrell. Akkor pontosan tudja, mit beszélünk. Ez talán az egyik idilli foltok, hogy képeslap pillanatban! Rozenhoedkaai kevesebb lehet, mint a street, mint a többi helyen ezen a listán, azonban, úgy gondoltuk, hogy még érdemelt külön említést. Bármi legyen is az évszaktól, Rozenhoedkaai izzik az idelátogatókat. Van valami varázslatos a mese építészet és gomolygó fa szinte belemerül a csatorna víz.

Brüsszel Bruges vonatok

Antwerpen Bruges vonatok

Halle két Bruges vonatok

Gent Bruges vonatok

Rozenhoedkaai, Bruges, Belgium

 

7. Legszebb utcája Európában: Victoria Street, Edinburgh, Skócia

Élvezze a sétát Edinburgh macskaköves Victoria Street tele van szórakoztató, egyedi üzletek, és éttermekkel. Victoria Street egy darabból a város történetét és annak kőfalak és ősrégi varázsa vonzza a látogatókat az egész. Győződjön meg róla, hogy sétálni a Grassmarket mely eredetileg a 14. században, és értékesíti mindenféle helyi termelés és bitek felvenni.

Victoria Street, Edinburgh, Scotland

 

8. Nyhavn, Koppenhága, Dánia

Nyhavn bejelöli a dobozt, hogy kép-tökéletes kikötői mellékutca legyen, amely színnel teli, idilli hajó árbocok, édes kávézók, és előkelő éttermek sorakoznak mindkét oldalon. Ez a város büszkélkedhet Koppenhága mókás hangulatot és csípő hangulattal, valamint a legszebb utca a városban. Nincs utazás Koppenhága teljes anélkül egy sétát, és egy fotó van mégis.

Nyhavn, Copenhagen, Denmark

 

9. Legszebb utcája Európában: Burano, Velence, Olaszország

Séta (vagy hajóútra) le ezt a szép utca Velence olyan, mint egy utazás a szivárvány. Burano szigete közepette a velencei lagúna, de ha valaha is szerencsés, hogy nézze akkor rángatás a kamera (mobiltelefon) azonnal. A házak a gyönyörű csatorna fut egyenesen azt, hogy ez olyan varázslatos. Ez az a helytípus, amely bárki hangulatát egy pillanat alatt fel tudja emelni.

Milánó Velence vonatok

Padova Velence vonatok

Bologna Velence vonatok

Róma Velence vonatok

Burano, Venice, Italy

 

10. East Side Gallery, Berlin, Németország

Tegyen egy sétát a világhírű East Side Gallery. Egy utcai amelynek tényleges szabadtéri galéria vakolt végig a maradványait a berlini fal. Vannak Insta lehetőségek bőven le az utcán, mint a grafika hihetetlen, de egyben dermesztő emlékeztető Berlin történelmére és a hidegháborúra is.

Frankfurt és Berlin vonatok

Lipcse és Berlin vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

East Side Gallery, Berlin, Germany

 

Készen állsz, hogy menjen, és keresse fel a legszebb utca Európában? Győződjön meg róla, hogy lefoglalja a Ments meg egy vonatot Nincs extra díjak, semmi gond, csak móka!

 

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést “10 Legszebb utca Európában, hogy vizsgálja” rá a helyszínen? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-streets-europe%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)