Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 20/09/2021)
Európa híres többek között a dolgokat az építészeti és történelmi kolostorok, melyek történelmi jelentőségét a világban.

 

Noravank, Vayots Dzor Tartomány (Örményország)

Noravank az egyik a történelmi ikonikus kolostor komplexek Vayots Dzor tartomány. A templomot éles vörös sziklák veszik körül, és a drámai táj az egyik legjobb okok fedezze fel Örményország. A történelmi Noravank-ben épült a 13th században jelent "Új Kolostor" az örmény. A kolostor lett, kulturális, oktatási központ Örményország.

Noravank-a-Örményország

Tatev Kolostor, Syunik Tartomány (Örményország)

Tatev az egyik ékköve örmény építészet. A kolostort a 9-13. Században építették oktatási központ és történelmi jelentőséggel bír az örmény történelem szempontjából. A név a kolostor egy érdekes eredetű. Van egy kedves, érzékeny legenda arról, hogy a mester, aki épített kolostor. Már alig várta, hogy lássa a remekmű az égből, s azzal a kívánsággal, hogy a szárnyak kértem Istent, hogy adjon neki szárnyak.

Isten meghallgatta az imákat, s adott neki kívánatos szárnyak. A „Tatev” fordítva "szárnyakat ad". Ha látogasson el a kolostor fogja érezni magát, az igazi jelentését. A kolostor körül mély szakadékok minden oldalról. Az örmény Egyház jelentős szerepet játszott Örmények vallás, kultúra. Ant típusú örmény regionális túra megadja a lehetőséget, hogy vizsgálja meg a legrégebbi ország.

Szárnyak-Tatev-a-Örményország

Sagrada Familia, Barcelona (Spanyolország)

Sagrada Familia a leglátogatottabb ikonikus egyház Spanyolországban. Építése az emlékmű hivatalosan is elkezdődött a 1882. Architect Francisco de Paula del Villar was designed in a classic Gothic style. De, ban ben 1883 Antoni Gaudi megváltoztatta a projektet és felépítette a modern építészet ami híres a világon. Építési lehet kitölteni 2026, a centenáriumi Antoni Gaudi halála.

Az építész tervezte, hogy építeni 12 tornyok, elkötelezett, hogy Jézus Krisztus Tanítványai, egyet Jézus anyjának, négy, hogy megemlékezzenek az Evangélista. jelenleg, befejezett nyolc tornyok. A templomban, Gaudi vékony fatörzsek alakjában tervezte az oszlopokat, amelyek erdei stílusúvá teszik. A felső templom, láthatod lenyűgöző kilátás A város.

Sagrada-Familia-Barcelona

Borgund Donga, Borgund (Norvégia)

Donga templom Norvégia legcsodálatosabb nevezetessége. Az épített 1180 pedig elkötelezett az Apostol András. Az ilyen típusú templomok a norvég építészet legfontosabb ikonikus emlékei. Néhány kényes attribútumok a kihívóan, faragott kapuk, s a kereszt, faragványok a sárkány fejét a tetők. Ez a stílus volt elterjedt Skandinávia használt, nagy-Britanniában is.

A területet gazdag történelmi örökség veszi körül. Vindhellavegen megtalálta a templom közelében, valamint javasolja, hogy szép séta lehetőségek. Ez a történelmi út elnyerte "Norvégia legszebb út" a norvég Állami Utak Adminisztráció 2014.

Borgund-Donga

Dóm, Milánó (Olaszország)

A Dóm Milánó északi részén található, ez a legnagyobb katedrálisa az egyik király, a vonzó struktúrák a világ. Az Úr és a milánói érsek építeni akar a egyedülálló katedrális hogy a nemzet érezze Isten dicsőségét és a városkapcsolatot. A Duomo építése konstruktőrekkel járt, kézművesek, pedig kézművesek Európa-szerte. Minden munkás tapasztalat gondosság segített létrehozni a Nemzetközi Gótikus Dóm.

Ez a stílus jellemzi magasság drámai dekoráció. Körül a szerkezet vége 3400 szobrok, 135 vízköpők, és 700 márvány a számok jellemzik Dóm. Tól legmagasabb csúcs, ahol lehet mászni a lépcsőn vagy lifttel, látni fogja, hogy a jóképű Madonnia, arany képviselet szobor, Mária, tiszta időben élvezhetik lélegzetelállító kilátás Milánó.

Genoa Milánó vonatok

Róma Milánó vonatok

Bologna Milan vonatok

Verona Milan vonatok

 

Duomo-Milánó

Hallgrimskirkja, Reykjavik (Izland)

Hallgrímskirkja templom Reykjavik legmagasabb és legnagyobb épülete, és az egész városban látható. Az egyház 74,5 méter magas a turisták adja meg a templom élvezni a monumentális megtekintése. Az épület építése kezdődött 1945 és ben fejezték be 1986. A modernista templom hasonló volt a bazalt lávafolyásokhoz, amikor a láva a sziklába hűlt.

Hallgrímskirkja-Reykjavík

A csövek távoli négy kézikönyvek, valamint a pedál. Vannak 102 soraiban, 72 megáll, és 5275 csövek, valamint 15 méter magas, mérlegelni 25 hangok. Az épület hatalmas, de képes betölteni a szent, a hatalmas tér. Az építőiparban a szerv elkészült 1992 használták a különböző felvételek.

 

Készen állsz, hogy néhány Ikonikus Templomok, Kolostorok Európában? Lehet, hogy mindezek a célok könnyen segítségével Save A Train ! Nincsenek rejtett külön díjat, akkor többet kell költeni a félelmetes túrák és a jó idő!

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzést rá a helyszínen, akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben, vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ficonic-churches-and-monasteries-in-europe%2F%3Flang%3Dhu- (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)