Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 24/12/2021)
Evropa je znan med drugimi stvarmi po svojih arhitekturnih in zgodovinskih samostanov, ki imajo zgodovinski pomen v svetu.

 

Noravank, Provinca Vayots Dzor (Armenija)

Noravank je eden od najbolj zgodovinskih in ikona samostan kompleksov v Vayots Dzor provinca. Cerkev je obdana z ostrimi rdečimi skalami, in dramatično pokrajino je eden izmed najboljših razlogov, da raziskovanje Armenija. Zgodovinski Noravank je bila zgrajena v the 13th stoletja in pomeni "Nov Samostan" v armenski. Samostan je postal kulturno in izobraževalno središče Armenija.

Noravank-v-Armenija

Tatev Samostan, Provinca Syunik (Armenija)

Tatev je eden od draguljev armenske arhitekture. Samostan je bil zgrajen v 9. do 13. stoletju izobraževalni center in ima zgodovinski pomen za armensko zgodovino. Ime samostana je zanimivo izvora. Tam je lepo in touchy legenda o mojster, ki je izdelana samostan. Bil je nestrpen, da bi videli njegovo mojstrovino iz neba, in želijo, da so krila prosil Boga, da mu je dala krila.

Bog poslušal svoje molitve in mu dal zaželeno krila. Beseda "Tatev" se prevaja kot "daje krila". Ko boste obiskali samostan boste začutili pravi pomen. Samostan je obdan z globoke soteske iz vseh strani. Armenski Cerkvi je imela pomembno vlogo v Armenians religija in kultura. Ant vrsta armenskega regionalne turneje vam bo dala možnost, da razišče najstarejšo državo.

Krila-Tatev-v-Armenija

sveta družina, Barcelona (Španija)

sveta družina najbolj obiskana ikona cerkev v Španiji. Gradnja spomenika je uradno začel v 1882. Arhitekt Francisco de Paula del Villar je bil zasnovan v klasičnem gotskem slogu. Toda, v 1883 Antoni Gaudi je spremenil projekt in zgradil a moderne arhitekture ki je znana po vsem svetu. Gradbeništvo bi lahko dopolnili v 2026, za stoletne Antoni Gaudi, smrt.

Arhitekt načrtuje izgradnjo 12 stolpi, namenjen je Jezus Kristus in Apostoli, eden Jezusovi materi, štiri v spomin Evangelistov. trenutno, so končale osem stolpov. Notranjost cerkve, Gaudi je oblikoval stebre v obliki tankih deblov, ki ustvarjajo gozdni slog. Iz vrh templja, vidite lahko, impresivno ogledov mesta.

Sagrada-Družina-Barcelona

Borgund Stave, Borgund (Norveška)

Stave cerkev je najbolj osupljiva znamenitost na Norveškem. To je izdelana v 1180 in je namenjena za Apostola Andreja. Te vrste cerkva so najpomembnejši ikonični spomeniki norveške arhitekture. Nekatere njegove občutljivo atributi so pretirano vklesan portalov in križi in rezbarije iz dragon ' glave na strehe. Ta slog je bil razdeljen v Skandinaviji in se uporablja v veliki Britaniji je preveč.

Območje je obdano z bogato zgodovinsko dediščino. Vindhellavegen ima nahaja v bližini cerkve in predlaga lepa hoja možnosti. Ta zgodovinski cesti bil nagrajen "Norveški najlepša pot" za norveški Javna Uprava za Ceste v 2014.

Borgund-Stave

Stolnica, Milano (Italija)

Duomo se nahaja v severnem delu Milana, to je največja katedrala je ena izmed najbolj zabavno in privlačno struktur v svetu. Gospod in milanski nadškof si želita zgraditi a edinstvena katedrala zaradi tega bi narod začutil božjo slavo in mestno povezavo. Pri gradnji Duoma so sodelovali konstruktorji, obrtnikov, in obrtniki iz cele Evrope. Vsak delavec izkušnje in skrbnosti pomagali ustvariti Mednarodno Gotska Stolnica.

Ta stil je značilna višina in dramatičen dekoracija. Po strukturi so nad 3400 kipi, 135 gargojli, in 700 marmor številke, ki označujejo Duomo. Iz najvišji vrh, kjer lahko vzpenjanja po stopnicah, ali imajo dvigalo, boste videli lep Madonnia, zlati zastopanje kip Marije in ob jasnih dneh lahko uživali prekrasno stališča Milan.

Genova, da Milan vlakih

Rim Milan vlakih

Bologna, da Milan vlakih

Verona, da Milan vlakih

 

Stolnica-Milan

Hallgrimskirkja, Reykjavik (Islandija)

Hallgrimskirkja cerkev je najvišja in največja stavba v Reykjaviku in je vidna po vsem mestu. Cerkev je 74,5 metrov visoka in turisti lahko stopi v cerkev in uživajte v veličastnih ogled. Stavbe gradnja se je začela v 1945 in je bil dokončan leta 1986. Modernistična cerkev je bila podobna tokovom bazaltne lave, ko se je lava ohladila v skalo.

Hallgrímskirkja-Reykjavik

Cevi so oddaljene od štiri priročnike in pedala. obstajajo 102 uvršča, 72 ustavi, in 5275 cevi in je 15 metrov visok, pretehtati 25 tone. Stavba je močna in sposobna, polnjenje svetega in ogromno prostora. Gradnja organa, ki je bil končan v 1992 in je bila uporabljena za različne posnetke.

 

Ali ste pripravljeni, da vidite nekaj Ikona Cerkve In Samostani V Evropi? Lahko dobite za vse te destinacije enostavno s pomočjo Shrani vlak ! Brez skritih dodatnih stroškov, boste imeli več porabiti za super vožnjo in dobrih časih!

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila, in daj nam kredit s povezavo na ta blog post, ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ficonic-churches-and-monasteries-in-europe%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)