Waktos Maca: 4 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 27/08/2021)
Éropa nyaéta kawentar diantarana hal pikeun monasteries arsitéktur sarta sajarah na nu gaduh pentingna sajarah di dunya.

 

Noravank, Vayots Dzor Propinsi (Arménia)

Noravank mangrupa salah sahiji anu pang sajarah jeung iconic biara di kompléx Vayots Dzor propinsi. Gereja dikurilingan ku batu beureum anu seukeut, jeung dramatis tetempoan ieu salah sahiji alesan pangalusna pikeun ngajajah Arménia. Sajarah Noravank diwangun dina éta 13th abad jeung hartina "New Biara" di arménia. Biara nu jadi budaya jeung atikan center Arménia.

Noravank-di-Arménia

Tatev Biara, Propinsi Syunik (Arménia)

Tatev mangrupa salah sahiji jewels of arménia arsitéktur. Biara ieu diwangun dina 9-abad 13th ieu hiji atikan center jeung ngabogaan pentingna sajarah keur sajarah arménia. Ngaran biara nu geus an asal metot. Aya nice jeung touchy katerangan ngeunaan master anu diwangun biara nu. Manéhna hayang pisan nempo karya-na ti langit jeung wishing pikeun boga jangjang nanya Allah pikeun méré manéhna jangjang.

Allah listened ka na solat jeung eweh desirable jangjang. Kecap "Tatev" geus ditarjamahkeun salaku "mere jangjang". Sakali anjeun ngadatangan biara anjeun bakal ngarasa hartina nyata. The monastery is surrounded by deep gorges from all sides. The Armenian Church played a significant role in Armenians religion and culture. jenis sireum tina wisata régional Arménia bakal masihan anjeun kasempetan pikeun ngajajah nagara pangkolotna.

Jangjang-Tatev-di-Arménia

Sagrada Familia, Barcelona (Spanyol)

Sagrada Familia paling dilongok iconic gereja di Spanyol. Pangwangunan tugu resmi dimimitian dina 1882. Architect Francisco de Paula del Villar was designed in a classic Gothic style. tapi, di 1883 Antoni Gaudi ngarobih proyék sareng ngawangun arsitektur modern anu kawéntar di dunya. Pangwangunan bisa réngsé dina 2026, pikeun centenary of Antoni Gaudi sacara maot.

Arsiték geus rencanana pikeun ngawangun 12 munara, dedicated ka Yesus Kristus jeung murid-Murid, hiji ka indung Yesus, opat pikeun ngélingan Evangelists. ayeuna, geus réngsé dalapan munara. Di jero gareja, Gaudi ngarancang kolom dina bentuk batang tangkal langsing anu ngajantenkeun gaya leuweung. Ti luhur temple, anjeun bisa nempo impressive pintonan kota.

Sagrada-Familia-Barcelona

Borgund Stave, Borgund (Norwégia)

Stave gereja mangrupikeun landmark anu paling saé di Norwégia. Éta téh diwangun dina 1180 jeung dedicated ka Rosululloh Andrew. Jinis-jinis gereja ieu mangrupikeun monumén ikon anu paling penting pikeun arsitéktur Norwégia. Sababaraha anak hipu atribut nu extravagantly ukiran portals jeung crosses jeung ukiran tina dragon sacara huluna dina roofs. Ieu gaya ieu sumebar dina Skandinavia jeung dipaké di Inggris teuing.

Daérah ieu dikurilingan ku warisan bersejarah anu euyeub. Vindhellavegen geus aya deukeut gereja jeung nunjukkeun geulis leumpang kemungkinan. Ieu bersejarah jalan ieu dileler "Norwégia sacara paling éndah jalur" ku Jalan Umum norwegia Administrasi di 2014.

Borgund-Stave

Duomo, Milan (Itali)

Duomo ieu ayana di bagian kalér Milan, ieu panggedena katedral ieu salah sahiji paling heboh jeung menarik struktur di dunya. Gusti sareng Uskup Agung Milan hoyong ngawangun katedral unik anu bakal ngajantenkeun bangsa ngaraos kamuliaan Gusti sareng hubungan kota. Pangwangunan Duomo ngalibatkeun konstruktor, artisans, jeung pengrajin ti sakuliah Éropa. Unggal worker sacara pangalaman jeung karajinan mantuan nyieun Internasional Gothic Duomo.

Gaya ieu dicirikeun ku jangkungna jeung dramatis hiasan. Kira-kira struktur nu leuwih 3400 patung, 135 gargoyles, jeung 700 marmer inohong nu characterize Duomo. ti puncak pangluhurna, di mana anjeun bisa nanjak tangga atawa nyokot lift, anjeun baris nempo nu ganteng Madonnia, golden ngagambarkeun patung Mary jeung dina jelas bisa ngarasakeun poé pintonan breathtaking Milan.

Genoa kana Kareta Milan

Roma pikeun Kareta Milan

Bologna kana Kareta Milan

Verona kana Kareta Milan

 

Duomo-Milan

Hallgrimskirkja, Reykjavik (Islandia)

garéja Hallgrimskirkja mangrupikeun gedong anu pangluhurna sareng pangageungna di Reykjavik sareng katingali di sapanjang kota. Gareja geus 74,5 méter luhur jeung wisatawan bisa asup ka garéja jeung ngarasakeun monumental view. Wangunan konstruksi dimimitian dina 1945 sareng réngsé dina 1986. Gereja modernis mirip sareng aliran lava basalt nalika lava janten tiis kana batu.

Hallgrímskirkja-Reykjavik

Pipa nu jauh ti opat manual jeung pedal. Nyaéta 102 jajaran, 72 titik, jeung 5275 pipa jeung 15 méter jangkung, beuratna leuwih 25 nada. Wangunan anu kuat sarta sanggup keusikan nu suci jeung rohangan badag. Pangwangunan organ ieu réngsé di 1992 jeung geus dipaké pikeun rupa-rupa rekaman.

 

Anjeun siap pikeun nempo sababaraha Iconic Gereja Jeung Monasteries Di Éropa? Anjeun bisa meunangkeun ka sadaya maksud ieu gampang kalayan bantuan Simpen A Train ! Kalawan henteu waragad tambahan disumputkeun, Anjeun bakal boga leuwih méakkeun on rides Heboh tur alus kali!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ficonic-churches-and-monasteries-in-europe%2F%3Flang%3Dsu- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)