Χρόνος διαβασματός: 4 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 24/12/2021)
Η Ευρώπη είναι γνωστή, μεταξύ άλλων, τα πράγματα για την αρχιτεκτονική και τα ιστορικά μοναστήρια της, που έχουν ιστορική σημασία στον κόσμο.

 

Noravank, Vayots Dzor Επαρχία (Αρμενία)

Noravank είναι ένα από τα πιο ιστορικά και εμβληματικά μοναστηριακά συμπλέγματα Vayots Dzor επαρχία. Η εκκλησία περιβάλλεται από κοφτερές κόκκινες πέτρες, και το δραματικό τοπίο είναι ένας από τους καλύτερους λόγους για να εξερευνήστε την Αρμενία. Το ιστορικό Noravank χτίστηκε το ο 13ου αιώνα και σημαίνει "Νέα Μονή" στο αρμενικά. Η μονή έγινε το πολιτιστικό και εκπαιδευτικό κέντρο της Αρμενίας.

Noravank-σε-Αρμενία

Μονή Tatev, ° C; Επαρχίας (Αρμενία)

Tatev είναι ένα από τα κοσμήματα της αρμενικής αρχιτεκτονικής. Το μοναστήρι χτίστηκε τον 9ο-13ο αιώνα ήταν ένα εκπαιδευτικό κέντρο και έχει ιστορική σημασία για την αρμενική ιστορία. Το όνομα της η μονή έχει μια ενδιαφέρουσα προέλευσης. Υπάρχει ένα ωραίο και ευαίσθητο θρύλος για το δάσκαλο, ο οποίος κατασκευάστηκε το μοναστήρι. Ήταν πρόθυμοι να δείτε το αριστούργημα του από τον ουρανό και που επιθυμούν να έχουν φτερά, ζήτησε από τον Θεό να του δώσει φτερά.

Ο θεός άκουσε την προσευχή του και του έδωσε επιθυμητό φτερά. Η λέξη «Tatev» μεταφράζεται ως "δίνει φτερά". Μόλις επισκεφθείτε το μοναστήρι θα νιώσετε το πραγματικό νόημα. Το μοναστήρι περιβάλλεται από βαθιές χαράδρες από όλες τις πλευρές. Η αρμενική Εκκλησία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην Αρμένιοι της θρησκείας και του πολιτισμού. Αντ είδος των Αρμενίων περιφερειακή περιοδεία θα σας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσουν το παλαιότερο της χώρας.

Φτερά-Tatev στην Αρμενία

ιερή οικογένεια, Βαρκελώνη (Ισπανία)

ιερή οικογένεια είναι το πιο επισκέφθηκε εικονική εκκλησία στην Ισπανία. Η κατασκευή του μνημείου ξεκίνησε επίσημα στο 1882. Ο αρχιτέκτονας Francisco de Paula del Villar σχεδιάστηκε σε κλασικό γοτθικό στυλ. Αλλά, σε 1883 Ο Antoni Gaudi άλλαξε έργο και έφτιαξε ένα μοντέρνα αρχιτεκτονική που είναι διάσημο στον κόσμο. Η κατασκευή θα ολοκληρωθεί σε 2026, για την εκατονταετηρίδα του Antoni Gaudi το θάνατο.

Ο αρχιτέκτονας είχε προγραμματιστεί για την κατασκευή 12 πύργοι, αφιερωμένο στον Ιησού Χριστό και τους Μαθητές, ένα στη μητέρα του Ιησού, τέσσερις για να τιμήσουν οι Ευαγγελιστές. Επί του παρόντος, έχουν συμπληρώσει οκτώ πύργους. Μέσα στην εκκλησία, Ο Γκαουντί σχεδίασε τις στήλες σε σχήμα λεπτών κορμών δέντρων που κάνουν το στυλ του δάσους. Από το κορυφή του ναού, μπορείτε να δείτε εντυπωσιακή θέα της πόλης.

Sagrada-Familia-Βαρκελώνη

Borgund Stave, Borgund (Νορβηγία)

Πεντάγραμμη εκκλησία είναι το πιο φοβερό ορόσημο στη Νορβηγία. Είναι κατασκευασμένο 1180 και είναι αφιερωμένο στον Απόστολο Ανδρέα. Αυτοί οι τύποι εκκλησιών είναι τα πιο σημαντικά εμβληματικά μνημεία της αρχιτεκτονικής της Νορβηγίας. Μερικά από τα ευαίσθητα χαρακτηριστικά είναι τα πολυδάπανα σκαλιστά πύλες και τους σταυρούς και τα γλυπτά του δράκου κεφάλια στέγες. Αυτό το ύφος ήταν εξαπλωθούν στη Σκανδιναβία, και χρησιμοποιείται επίσης στην αγγλία.

Η περιοχή περιβάλλεται από πλούσια ιστορική κληρονομιά. Vindhellavegen έχει που βρίσκεται κοντά στην εκκλησία και να δείχνει όμορφο δυνατότητες για περπάτημα. Αυτό το ιστορικό δρόμο τιμήθηκε "Η νορβηγία είναι πιο όμορφη διαδρομή" από το νορβηγικό Δημόσιας Διοίκησης Δρόμοι στην 2014.

Borgund-Πεντάγραμμο

Duomo, Μιλάνο (Ιταλία)

Το Duomo βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του Μιλάνου, αυτό το μεγαλύτερο καθεδρικό ναό, είναι ένα από τα πιο φοβερό και ελκυστικές δομές στον κόσμο. Ο Κύριος και ο Αρχιεπίσκοπος του Μιλάνου επιθυμούν να χτίσουν ένα μοναδικός καθεδρικός ναός που θα έκανε το έθνος να αισθανθεί τη δόξα του Θεού και τη σύνδεση της πόλης. Η κατασκευή του Duomo περιελάμβανε κατασκευαστές, τεχνίτες, και τεχνίτες από όλη την Ευρώπη. Κάθε εργαζόμενος έχει την εμπειρία και την επιμέλεια βοήθησε να δημιουργηθεί το Διεθνές Γοτθικό καθεδρικό ναό Duomo.

Αυτό το ύφος χαρακτηρίζεται από το ύψος και το δραματικό διακόσμηση. Γύρω από τη δομή είναι πάνω από 3400 αγάλματα, 135 γαργκόιλ, και 700 το μάρμαρο τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν Duomo. Από το υψηλότερη κορυφή, όπου μπορείτε να ανεβείτε τις σκάλες ή να πάρετε το ασανσέρ, θα δείτε το όμορφο Madonnia, χρυσή εκπροσώπηση άγαλμα της παναγίας και στις μέρες μας μπορούν να απολαύσουν θέα που κόβει την ανάσα του Μιλάνου.

Γένοβα προς Μιλάνο τρένα

Ρώμη στο Μιλάνο τρένα

Μπολόνια στο Μιλάνο τρένα

Βερόνα στο Μιλάνο τρένα

 

Duomo-Μιλάνο

Hallgrimskirkja, Ρέικιαβικ (Ισλανδία)

εκκλησία Hallgrimskirkja είναι το υψηλότερο και μεγαλύτερο κτίριο στο Ρέικιαβικ και είναι ορατό σε όλη την πόλη. Η εκκλησία έχει 74,5 μέτρα υψηλή και η τουρίστες μπορούν να εισέλθουν στην εκκλησία και να απολαύσετε τη μνημειώδη προβολή. Η κατασκευή του κτηρίου ξεκίνησε το 1945 και ολοκληρώθηκε το 1986. Η μοντερνιστική εκκλησία ήταν παρόμοια με τις ροές λάβας βασάλτη όταν η λάβα κρυώνει στο βράχο.

Hallgrímskirkja-Ρέικιαβικ

Οι σωλήνες είναι απομακρυσμένες από τα τέσσερα εγχειρίδια και πεντάλ. Υπάρχουν 102 τάξεις, 72 σταματά, και 5275 σωλήνες και 15 μέτρα ψηλός, ζυγίζω 25 αποχρώσεις. Το κτίριο είναι ισχυρό και ικανό να γεμίζει το άγιο και τον τεράστιο χώρο. Η κατασκευή του οργάνου ολοκληρώθηκε το 1992 και έχει χρησιμοποιηθεί για μια ποικιλία των εγγραφών.

 

Είστε έτοιμοι να δείτε μερικά Εμβληματικά Εκκλησίες Και Μοναστήρια Στην Ευρώπη? Μπορείτε να πάρετε για όλους τους προορισμούς εύκολα με τη βοήθεια της Save A Train ! Χωρίς κρυφές επιπλέον χρεώσεις, θα έχουν περισσότερα να δαπανήσουν για φοβερό βόλτες και καλές στιγμές!

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας στον ιστότοπό σας, μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και απλά να μας δώσει πίστωση με μια σύνδεση με αυτό το blog, ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ficonic-churches-and-monasteries-in-europe%2F%3Flang%3Del– (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε τις / fr στο / de / ή το και περισσότερες γλώσσες.