Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 27/05/2022)

sandstrender, utsikt over klippen, klart blått vann, og fantastiske surfesamfunn, disse 1 mest episke surfedestinasjonene i Europa er perfekte for surfere på alle nivåer. Fra den italienske kysten til langt Danmark, og Portugal, her er de beste strendene for surfing i hele Europa.

 

1. Godrevy Beach, England

Når tiden er inne, du kan kjøre noen episke langveggs venstre og rettigheter her. Ja, Godrevy-stranden ved Atlanterhavet er en av de mest episke surfedestinasjonene i Europa. Ligger i Cornwell, en av de mest sjarmerende kystbyene i Europa, denne stranden er en absolutt favoritt i surfesamfunnet.

Godrevy-stranden er en del av St Ives Bay, og om sommeren, her finner du mange lokale på deres sommerferien. Mest soling, bygge slott i solen, eller beundrer fyret, ikke å vite at Godrevy tilbyr noen av de beste svellene i Europa.

Når: vår, April for rene bølger.

Amsterdam til London med tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

Godrevy Beach, England is a great surfing location

 

2. De mest episke surfedestinasjonene i Europa: Peniche Portugal

En time fra Lisboa flyplass, det nest mest episke surfedestinasjonen i Europa venter på deg i Portugal. Peniche er faktisk en halvøy på kysten av Portugal, som skaper gode forhold for legendariske bølger året rundt. Dessuten, Portugals strender er noen av de mest drømmende strendene i Europa.

Spennende punkt pauser, og sandbankerev, i tillegg til fantastiske lange strender, gjør Peniche til å surfe på himmelen. Mens Peniche er en halvøy, det er mer enn 30 surfeplasser langs kysten, og mange steder å leie surfingutstyr. En ting å huske på er at du trenger våtdrakt hele året, på grunn av kaldtvannstemperaturen.

Når: September til oktober

Hvor: Foz do Arelho er en fantastisk sandstrekning nord for Peniche for nybegynnere og proffer, takket være tilgjengeligheten i oppstillingen. Den blå flaggstranden Supertubos er der du vil ri den mest berømte bølgen i Europa, rask og rasende. Så, med mindre du er en erfaren surfer, denne bølgen vil ta deg hardt ned.

Bølge: 80 cm til 2.6 m.

 

Surf destination in Portugal

 

3. Bundoran, Irland

På verdens fantastiske kystlinjer, med fantastisk utsikt over klippen og bredder å gå langs, Donegal fylke er en av de mest naturskjønne regionene i Irland. Bundoran by i Irland har en av de beste surfeplassene i Europa for den superavanserte surferen.

Bundoran er hjemmet til de mest kjente bølgene, toppen. The Peak er en perfekt venstre, sterkere og kortere. Så, etter å ha kjørt den perfekte bølgen kan du ta en halvliter på den lokale puben, med de lokale surfere.

Når: Vinter.

Til: avanserte surfere.

Bølge: o.50 til 2.7 m.

 

Amazing Surf location in Bundoran, Ireland

 

4. De mest episke surfedestinasjonene i Europa: Klitmøller, Danmark

Fiskebåter, surfere, og sandstranden som møter den svevende Nordsjøen er innstillingen du vil se i Klitmoller. Denne rammen og værforhold er det som tjente den lille byen Klitmoller navnet “Cold Hawaii”.

I tillegg til surfing, Klitmoller er et av de beste stedene for brettseiling i Nord-Europa. Så, du kan surfe på bølgene hele året. En annen fantastisk ting med Klitmoller er dens nærhet til Thy nasjonalpark og sin museer, hvor du kan bli inspirert av vikinghistorier, før du fanger den perfekte bølgen.

Når: hele året.

Hvorfor: perfekte værforhold, for alle surfere, hele året.

Hamburg til København med tog

Zürich til Hamburg med tog

Hamburg til Berlin med tog

Rotterdam til Hamburg med tog

Klitmoller, Denmark Crazy Surf Destination In Europe

 

5. La Gravière Wave, Biarritz Frankrike

Strendene i Biarritz er noen av de drømmeste strendene i Frankrike, enn si Europa. Derfor, det er ingen overraskelse at Biarritz er et legendarisk surfemål i Europa. La Graviere-bølgen tiltrekker seg surfere fra hele verden til Atlantique Pyrenee i søken etter den perfekte bølgen.

Mens Hossegor mest tiltrekker seg besøkende for en ferie ved sjøen, surfemiljøet her er en av de beste i Europa. Så, du kan få innsikt i den perfekte bølgen over kaffe og croissanter fra pro-surfere i Frankrike. I tillegg, Hossegor er vert den årlige WSL-verdensturnéen begivenhet.

Til: surfere på alle nivåer og på alle typer brett.

Hvorfor: Tykt tønne strandferie.

Når: Høst til vår, fra midten av oktober lukkes byen av, og bølger nivåer opp til episke la Grave. Så, du kan planlegge turen til denne episke surfedestinasjonen, og bo på hotell eller leid campingvogn ved stranden.

Bølgestørrelse: 0.5 til 2.5 m.

 

 

6. De mest episke surfedestinasjonene i Europa: Øya Lewis, Skottland

Der Nord sveller møter Atlanterhavet, rasende bølger og hard vind, skape det mest episke surfestedet i Skottland. Island of Lewis i de sammenkoblede atlantiske ytre Hebridene er en av de mest pittoreske stedene i Skottland.

Derfor, Isle of Lewis er et surfeparadis, men bare for de mest avanserte surfere. De voldsomme bølgene er ikke for nybegynnere som fortsatt sliter med å padle og inn i venstre og rettigheter.

Når: høst og vinter.

 

Catching the wave on the Island Of Lewis, Scotland

 

7. Scheveningen Haag, Nederland

Vindsurfing, kitesurfing, eller surferettigheter, Haag er et flott reisemål for surfeferier, bare en Togturen vekk fra Amsterdam. Selv om det kan virke som om været er grått og lite innbydende, men for surfere, det skaper de perfekte forholdene for å ri den perfekte bølgen.

Du kan fange høyre svulmer langs hele 11 kilometer kysten, spesielt på Scheveningen-stranden. Her, vil du finne surfere på alle nivåer og de beste surfebutikkene og fasilitetene.

Å konkludere, Haag er kjent for sin politiske rolle i verden, det er en av de mest episke surfedestinasjonene i Europa.

Brussel til Amsterdam med tog

London til Amsterdam med tog

Berlin til Amsterdam med tog

Paris til Amsterdam med tog

 

Surfing in Scheveningen, The Hague, Holland

 

8. De mest episke surfedestinasjonene i Europa: Sankt Sebastian, Spania

På grensen mellom Frankrike og Spania, i Baskerland, San Sebastian er en fantastisk kystby, med episke surfeplasser. Her, du vil hoppe fra bølge til tapasbarer, og deretter slappe av på sandstranden i en av de vakreste spanske byene.

Cantabria har fantastiske strender og surfesteder, som Zurriola-stranden, den ultimate surfestranden i San Sebastian. Det er ideelt for nybegynnere og mellomliggende surfere. derimot, for fantastisk utsikt, sjekk ut bølgene i La Concha-stranden.

Hvorfor: raske venstre i den åpne bukten.

Bølge: fin wrap-around nordvest dønning.

Når: November til desember.

 

Unique Coast line in San Sebastian, Spain

9. Watergate Bay England, Sennen Cove

Watergate Bay er stedet å surfe i Storbritannia, og hundrevis av surfere som deltar i det engelske nasjonale mesterskapet i surfing vil være enige. Vindsurfing og bølgesurfing er veldig populært her, gjør Watergate Bay til en av 10 de mest episke surfedestinasjonene i Europa.

Sennen Cove i Cornwell er et annet fantastisk strand- og surfested. Sennen Cove og Praa Sands er fantastiske surfesteder med fantastiske strender.

Hvorfor: vind og åpenhet er perfekt for surfere på alle nivåer.

 

Surfer at Watergate Bay England, Sennen Cove

10. De mest episke surfedestinasjonene i Europa: Sardinia, Italia

Den vakre italienske øya Sardinia stenger 10 mest episke surfedestinasjoner på Europas liste, med Middelhavet og sandstranden. Her, du kan fange små til middels bølger, eller sterke bølger i den vestlige delen. Dessuten, med 300 perfekte dager, Sardinia er et surfeparadis.

derimot, hvis du vil ri episke svulmer, planlegg deretter din surfeferie på Sardinia, fra november til januar. Costa Verde, Buggero i San Nicolo, og Porto Ferro i Alghero er 3 av de vakre og beste strendene for surfing.

Når: September til november, eller mars til mai.

Bølge: 3-4 m.

Milano til Napoli med tog

Firenze til Napoli med tog

Venezia til Napoli med tog

Pisa til Napoli med tog

 

Drone View of Surfing in Sardinia Italy

 

Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge en fantastisk surfeferie til 10 de mest episke surfedestinasjonene i Europa. En togtur til destinasjonen og et drømmende hjem er den raskeste og rimeligste måten å reise på.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "De 10 mest episke surfedestinasjonene i Europa" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fmost-epic-surf-destinations-europe%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)