Läsningstid: 7 minuter
(Senast uppdaterad: 27/05/2022)

sandstränder, klippvyer, klart blått vatten, och fantastiska surfgemenskaper, dessa 1 mest episka surfmål i Europa är perfekta för surfare på alla nivåer. Från de italienska kusterna till fjärran Danmark, och Portugal, här är de bästa stränderna för surfing i hela Europa.

 

1. Godrevy Beach, england

När tiden är rätt, du kan åka på några episka långväggiga vänster och rättigheter här. Ja, Godrevy-stranden vid Atlanten är en av de mest episka surfmålen i Europa. Beläget i Cornwell, en av de mest charmiga kuststäderna i Europa, denna strand är en absolut favorit i surfgemenskapen.

Godrevy beach är en del av St Ives Bay, och på sommaren, du hittar här många lokalbefolkningen på deras sommarlov. Mestadels sola, bygga slott i solen, eller beundrar fyren, utan att veta att Godrevy erbjuder några av de bästa svällarna i Europa.

När: vår, April för rena vågor.

Amsterdam till London med ett tåg

Paris till London med ett tåg

Berlin till London med ett tåg

Bryssel till London med ett tåg

 

Godrevy Beach, England is a great surfing location

 

2. De mest episka surfmålen i Europa: Peniche Portugal

En timme från Lissabons flygplats, Europas näst mest episka surfmål väntar på dig i Portugal. Peniche är faktiskt en halvö vid Portugals kuster, vilket skapar fantastiska förutsättningar för legendariska vågor året runt. Dessutom, Portugals stränder är några av de mest drömmande stränderna i Europa.

Spännande punktavbrott, och sandbanksrev, förutom fantastiska långa stränder, gör Peniche att surfa till himlen. Medan Peniche är en halvö, det finns mer än 30 surfplatser längs dess kuster, och gott om platser att hyra surfutrustning på. En sak att tänka på är att du behöver en våtdräkt året runt, på grund av kallvattentemperaturen.

När: September till oktober

Var: Foz do Arelho är en fantastisk sandsträcka norr om Peniche för nybörjare och proffs, tack vare tillgängligheten i uppställningen. Den blå flaggan stranden Supertubos är där du kommer att rida den mest kända vågen i Europa, snabb och rasande. Så, om du inte är en erfaren surfare, den här vågen tar dig hårt ner.

Vinka: 80 cm till 2.6 m.

 

Surf destination in Portugal

 

3. Bundoran, irland

På världens hisnande kustlinjer, med fantastisk klippvy och stränder att gå längs, Donegal County är en av de mest natursköna regionerna i Irland. Bundoran stad på Irland har en av de bästa surfplatserna i Europa för den super-avancerade surfaren.

Bundoran är hem för de mest kända vågorna, toppen. Peak är en perfekt vänster, starkare och kortare. Så, efter att ha kört den perfekta vågen kan du ta en pint på den lokala puben, med de lokala surfarna.

När: Vinter.

För: avancerade surfare.

Vinka: o.50 till 2.7 m.

 

Amazing Surf location in Bundoran, Ireland

 

4. De mest episka surfmålen i Europa: Klitmoller, Danmark

Fiskebåtar, surfare, och sandstranden som möter den skyhöga Nordsjön är inställningen du kommer att se i Klitmoller. Denna ram och väderförhållanden är det som förtjänade den lilla staden Klitmoller namnet ”Cold Hawaii”.

Förutom att surfa, Klitmoller är en av de bästa platserna för vindsurfing i norra Europa. Så, du kan surfa på vågorna året runt. En annan fantastisk sak med Klitmoller är dess närhet till Thy nationalpark och dess museer, där du kan bli inspirerad av vikingasagor, innan du får den perfekta vågen.

När: året runt.

Varför: perfekta väderförhållanden, för alla surfare, året runt.

Hamburg till Köpenhamn med tåg

Zürich till Hamburg med ett tåg

Hamburg till Berlin med ett tåg

Rotterdam till Hamburg med tåg

Klitmoller, Denmark Crazy Surf Destination In Europe

 

5. La Gravière Wave, Biarritz Frankrike

Stränderna i Biarritz är några av de drömmande stränderna i Frankrike, än mindre Europa. Därför, det är ingen överraskning att Biarritz är ett legendariskt surfmål i Europa. La Graviere-vågen lockar surfare från hela världen till Atlantique Pyrenee i strävan efter den perfekta vågen.

Medan Hossegor mest lockar besökare för en semester vid havet, surfgemenskapen här är en av de bästa i Europa. Så, du kan få inblick i den perfekta vågen över kaffe och croissanter från pro-surfare i Frankrike. Dessutom, Hossegor är värd den årliga WSL-världsturnén händelse.

För: surfare på alla nivåer och på alla typer av brädor.

Varför: Tjockt barrande strandavbrott.

När: Höst till vår, från mitten av oktober stängs staden av, och vågor upp till episka la Grave. Så, du kan planera din resa till denna episka surfdestination, och bo på hotell eller hyrd husvagn vid stranden.

Vågstorlek: 0.5 till 2.5 m.

 

 

6. De mest episka surfmålen i Europa: Ön Lewis, Skottland

Där norr sväller möter Atlanten, rasande vågor och hårda vindar, skapa den mest episka surfplatsen i Skottland. Ön Lewis i de sammankopplade Atlanten yttre Hebridiska öarna är en av de mest pittoreska platser i Skottland.

Därför, Isle of Lewis är ett surfparadis, men bara för de mest avancerade surfare. De hårda vågorna är inte för nybörjare som fortfarande kämpar för att paddla och gå in till vänster och rättigheter.

När: höst och vinter.

 

Catching the wave on the Island Of Lewis, Scotland

 

7. Scheveningen Haag, Nederländerna

Vindsurfing, kitesurfing, eller surfarättigheter, Haag är ett utmärkt resmål för surfresor, bara en tågresa borta från Amsterdam. Även om det kan verka som att vädret är grått och inte välkomnande, men för surfare, det skapar de perfekta förhållandena för att rida den perfekta vågen.

Du kan fånga rätt sväller längs 11-kilometer kusten, särskilt på Scheveningen-stranden. Här, du hittar surfare på alla nivåer och de bästa surfbutikerna och anläggningarna.

För att sammanfatta, Haag är känt för sin politiska roll i världen, det är en av de mest episka surfmålen i Europa.

Bryssel till Amsterdam med ett tåg

London till Amsterdam med ett tåg

Berlin till Amsterdam med tåg

Paris till Amsterdam med tåg

 

Surfing in Scheveningen, The Hague, Holland

 

8. De mest episka surfmålen i Europa: Sankt Sebastian, Spanien

Vid gränsen mellan Frankrike och Spanien, i Baskien, San Sebastian är en fantastisk kuststad, med episka surfplatser. Här, du kommer att hoppa från våg till tapasbarer, och sedan koppla av på sandstranden i en av de vackraste spanska städerna.

Kantabrien har några fantastiska stränder och surfplatser, som Zurriola-stranden, den ultimata surfstranden i San Sebastian. Det är perfekt för nybörjare och mellanliggande surfare. i alla fall, för magnifik utsikt, kolla in vågorna i La Concha-stranden.

Varför: snabba vänster i det öppna facket.

Vinka: fin omslagsväst nordväst.

När: November till december.

 

Unique Coast line in San Sebastian, Spain

9. Watergate Bay England, Sennen Cove

Watergate Bay är platsen att surfa i Storbritannien, och hundratals surfare som deltar i engelska nationella surfmästerskap kommer överens. Vindsurfing och vågsurfing är mycket populära här, gör Watergate Bay till en av 10 de mest episka surfmålen i Europa.

Sennen Cove i Cornwell är en annan hisnande strand och surfplats. Sennen Cove och Praa Sands är fantastiska surfplatser med fantastiska stränder.

Varför: vindar och öppenhet är perfekta för surfare på alla nivåer.

 

Surfer at Watergate Bay England, Sennen Cove

10. De mest episka surfmålen i Europa: sardinien, Italien

Den vackra italienska ön Sardinien stänger 10 mest episka surfmål i Europas lista, med Medelhavet och sandstranden. Här, du kan fånga små till medelstora vågor, eller starka vågor i den västra delen. Dessutom, med 300 perfekta dagar, Sardinien är ett surfparadis.

i alla fall, om du vill åka episka sväller, planera sedan din surfsemester på Sardinien, från november till januari. Costa Verde, Buggero i San Nicolo, och Porto Ferro i Alghero är 3 av de vackra och bästa stränderna för surfing.

När: September till november, eller mars till maj.

Vinka: 3-4 m.

Milano till Neapel med tåg

Florens till Neapel med tåg

Venedig till Neapel med tåg

Pisa till Neapel med tåg

 

Drone View of Surfing in Sardinia Italy

 

Rädda ett tåg, Vi hjälper gärna till med att planera en fantastisk surfresa till 10 de mest episka surfmålen i Europa. En tågresa till destinationen och ett drömmande hem hemifrån är det snabbaste och mest prisvärda sättet att resa.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg "De 10 mest episka surfmålen i Europa" på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsv%2Fmost-epic-surf-destinations-europe%2F – (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)