Wacan Maca: 7 menit
(Paling Keri Dianyari On: 09/07/2021)

Sandy pesisir, pemandangan tebing, banyu biru bening, lan komunitas selancar sing apik tenan, 1o tujuan wisata sing paling apik ing Eropa iki cocog kanggo para peselancar ing kabeh level. Saka pesisir Italia nganti Denmark sing adoh, lan Portugal, here are the top beaches for surfing in all of Europe.

 

1. Pantai Godrevy, Inggris

Nalika wektu pas, sampeyan bisa nunggang turah-turah sing apik tenan ing kene. Ya, Pantai Godrevy ing Atlantik minangka salah sawijining tujuan selancar epik ing Eropa. Dumunung ing Cornwell, siji saka kutha pesisir sing paling apik ing Eropa, pantai iki minangka favorit absolut ing komunitas surfing.

Pantai Godrevy minangka bagean saka Teluk Ives, lan ing mangsa panas, sampeyan bakal nemokake ing kene akeh warga ing preian panas. Umume srengenge, bangunan kedaton ing srengenge, utawa ngujo mercusuar, ora ngerti manawa Godrevy nawakake sawetara swell paling apik ing Eropa.

Nalika: spring, April kanggo ombak sing resik.

Amsterdam menyang London Kanthi Sepur

Paris menyang London Kanthi Sepur

Berlin menyang London Kanthi Sepur

Brussels menyang London Kanthi Sepur

 

Pantai Godrevy, Inggris minangka papan selancar sing apik

 

2. Tujuan Surf Epik Paling Dhuwur ing Eropa: Peniche Portugal

Sajam saka bandara Lisbon, tujuan surfing paling apik nomer loro ing Eropa nunggu sampeyan ing Portugal. Peniche pancen semenanjung ing pesisir Portugal, sing nggawe kahanan sing apik banget kanggo gelombang legendaris ing saindenging taun. Menapa malih, Pantai Portugal kalebu sawetara pantai paling ngalamun ing Eropa.

Pecah titik sing nyenengake, karang wedhi, saliyane pesisir dawa sing apik tenan, nggawe Peniche surfing swarga. Dene Peniche minangka semenanjung, ana luwih saka 30 papan selancar ing pesisir, lan akeh papan kanggo nyewa peralatan surfing. Siji bab sing kudu dielingi yaiku sampeyan butuh wetsuit sajrone taun, amarga suhu banyu adhem.

Nalika: September nganti Oktober

Endi: Foz do Arelho minangka pasir sing apik ing sisih lor Peniche kanggo pamula lan pro, thanks kanggo aksesibilitas menyang antrian. Pantai panji biru Supertubos ana ing endi sampeyan bakal numpang gelombang paling misuwur ing Eropa, cepet lan nesu. dadi, kajaba sampeyan minangka peselancar sing berpengalaman, gelombang iki bakal nggawa sampeyan mudhun kanthi angel.

Gelombang: 80 cm nganti 2.6 m.

 

Tujuan surfing ing Portugal

 

3. Bundoran, Ireland

Ing garis pantai sing apik banget ing jagad iki, kanthi pemandangan tebing sing apik banget lan gisik kanggo mlaku-mlaku, Kabupaten Donegal minangka salah sawijining wilayah paling apik ing Irlandia. Kutha Bundoran ing Irlandia duwe salah sawijining papan selancar paling apik ing Eropa kanggo peselancar paling maju kasebut.

Bundoran is home to the most famous waves, Pucuk. Pucuk kiwa kiwa sing sampurna, kuwat lan luwih cekak. dadi, sawise nunggang gelombang sing sampurna, sampeyan bisa njupuk pint ing pub lokal, karo para peselancar lokal.

Nalika: Winter.

kanggo: paselancar maju.

Gelombang: o.50 nganti 2.7 m.

 

Lokasi Surf sing apik tenan ing Bundoran, Ireland

 

4. Tujuan Surf Epik Paling Dhuwur ing Eropa: Klitmoller, Denmark

Prau mancing, paselancar, lan pantai berpasir sing ketemu karo Laut Lor sing mundhak akeh yaiku sampeyan bakal weruh ing Klitmoller. Bingkai iki lan kahanan cuaca yaiku kutha Klitmoller sing jeneng cilik "Hawaii Dingin”.

Saliyane surfing, Klitmoller minangka salah sawijining papan paling apik kanggo selancar angin ing Eropa Lor. dadi, sampeyan bisa paselancar nunggang ombak saben taun. Babagan liyane sing apik tenan babagan Klitmoller yaiku cedhak karo Yours Taman Nasional lan sawijining musium, ing ngendi sampeyan bisa menehi inspirasi karo dongeng Viking, sadurunge nyekel gelombang sing sampurna.

Nalika: kabeh babak taun.

Apa: kahanan cuaca sing sampurna, kanggo kabeh paselancar, kabeh taun.

Hamburg menyang Kopenhagen Kanthi Sepur

Zurich menyang Hamburg Kanthi Sepur

Hamburg menyang Berlin Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Hamburg Kanthi Sepur

Klitmoller, Tujuan Surf Crazy Denmark Ing Eropa

 

5. La Graviere Wave, Biarritz Prancis

Pantai ing Biarritz minangka sawetara pesisir paling apik ing Prancis, apamaneh Eropa. Mulane, ora kaget yen Biarritz minangka tujuan berselancar sing legendaris ing Eropa. Gelombang La Graviere narik kawigaten para peselancar saka saindenging jagad menyang Atlantique Pyrenee nalika nggoleki gelombang sing sampurna.

Nalika Hossegor umume narik kawigatene para pengunjung nalika plancongan ing segara, komunitas surfing ing kene minangka salah sawijining sing paling apik ing Eropa. dadi, sampeyan bisa entuk wawasan babagan gelombang sing sampurna liwat kopi lan croissant saka para peselancar pro ing Prancis. Saliyane, Hossegor dadi tuan rumah tur donya WSL taunan acara.

kanggo: peselancar ing kabeh level lan ing kabeh jinis papan.

Apa: Jebul pantai barreling kandel.

Nalika: Musim gugur nganti musim semi, wiwit pertengahan Oktober kutha iki mati, lan ombak level munggah menyang epik la Grave. dadi, sampeyan bisa ngrancang perjalanan menyang tujuan surfing epik iki, lan nginep ing hotel utawa nyewo kafilah ing pinggir pantai.

Ukuran gelombang: 0.5 kanggo 2.5 m.

 

 

6. Tujuan Surf Epik Paling Dhuwur ing Eropa: Pulo Lewis, Skotlandia

Ing endi Lor swells ketemu Atlantik, ombak sing rame lan angin gedhe banget, nggawe papan selancar paling epik ing Skotlandia. Pulo Lewis ing Pulo Atlantik Outer Ibrani sing ana gandhengane minangka salah sawijining sing paling gedhe panggonan picturesque ing Skotlandia.

Mulane, Isle of Lewis minangka swarga selancar, nanging mung kanggo paselancar paling maju. Gelombang galak dudu kanggo para pamula sing isih berjuang kanggo dayung lan mlebu barang sithik lan hak-hak.

Nalika: musim gugur lan mangsa.

 

Nyekel gelombang ing Pulo Lewis, Skotlandia

 

7. Scheveningen The Hague, Walanda

Windsurfing, kitesurfing, utawa hak surfing, Den Haag minangka papan sing cocog kanggo preinan surfing, mung a trip Sepur adoh saka Amsterdam. Sanajan koyone kaya swasana abu-abu lan ora nyenengake, nanging kanggo paselancar, nggawe kahanan sing sampurna kanggo nunggang gelombang sing sampurna.

Sampeyan bisa nyekel swells nengen ing pesisir 11 kilometer, utamane ing pantai Scheveningen. kene, sampeyan bakal nemokake paselancar ing kabeh level lan toko lan fasilitas selancar paling apik.

Nganakke, Den Haag misuwur kanthi peran politik ing jagad iki, iku salah sawijining tujuan selancar epik ing Eropa.

Brussels menyang Amsterdam Kanthi Sepur

London menyang Amsterdam Kanthi Sepur

Berlin menyang Amsterdam Kanthi Sepur

Paris menyang Amsterdam Kanthi Sepur

 

Surfing ing Scheveningen, The Hague, Holland

 

8. Tujuan Surf Epik Paling Dhuwur ing Eropa: San Sebastian, bongso Spanyol

Ing tapel wates Prancis lan Spanyol, ing Negara Basque, San Sebastian minangka kutha ing pinggir segara sing apik banget, kanthi papan selancar epik. kene, sampeyan bakal mlumpat saka gelombang menyang bar tapas, banjur santai ing pantai berpasir ing salah sawijining kutha Spanyol sing paling apik.

Cantabria duwe sawetara pantai lan lokasi surfing sing apik tenan, kaya pantai Zurriola, pantai selancar utama ing San Sebastian. Cocog kanggo pamula lan paselancar menengah. Nanging, kanggo tampilan sing apik banget, priksa ombak ing pantai La Concha.

Apa: turah cepet ing teluk sing mbukak.

Gelombang: swell ngubengi sisih lor-kulon sing apik.

Nalika: November nganti Desember.

 

Jalur Pesisir Unik ing San Sebastian, bongso Spanyol

9. Watergate Bay Inggris, Sennen Cove

Watergate Bay minangka papan kanggo selancar ing Inggris, lan atusan peselancar sing melu kejuaraan berselancar nasional Inggris bakal setuju. Selancar angin lan ombak ombak misuwur banget ing kene, nggawe Watergate Bay minangka salah sawijining 10 tujuan selancar epik ing Eropa.

Sennen Cove ing Cornwell minangka pantai lan papan selancar sing apik banget. Sennen Cove lan Praa Sands minangka papan selancar sing apik banget kanthi pantai sing apik tenan.

Apa: angin lan keterbukaan cocog kanggo para peselancar ing kabeh level.

 

Surfer ing Watergate Bay Inggris, Sennen Cove

10. Tujuan Surf Epik Paling Dhuwur ing Eropa: Sardinia, Italia

Pulo Sardinia sing apik ing Italia nutup 10 paling tujuan surfing epik ing dhaptar Eropa, kanthi Segara Mediterania lan pantai berpasir. kene, sampeyan bisa nyekel ombak cilik nganti medium, utawa ombak kuwat ing sisih kulon. Menapa malih, karo 300 dina sampurna, Sardinia minangka swarga selancar.

Nanging, yen sampeyan pengin numpak swells epik, banjur rencanakake plancongan surfing ing Sardinia, saka November nganti Januari. Costa Verde, Buggero ing San Nicolo, lan Porto Ferro ing Alghero yaiku 3 of the beautiful and best beaches for surfing.

Nalika: September nganti November, utawa Maret nganti Mei.

Gelombang: 3-4 m.

Milan menyang Napoli Kanthi Sepur

Florence menyang Napoli Kanthi Sepur

Venesia ke Napoli Karo Sepur

Pisa menyang Napoli Kanthi Sepur

 

Drone View Surfing ing Sardinia Italia

 

ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu rencana plancongan surfing sing apik tenan kanggo 10 tujuan selancar epik ing Eropa. Plancongan sepur menyang tujuan lan omah sing adoh saka omah iku cara plancongan paling cepet lan terjangkau.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "10 Tujuan Surf Epik Paling Ing Eropa" ing situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Fmost-epic-surf-destinations-europe%2F - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)