Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 27/05/2022)

sandstrande, udsigt over klippen, klart blåt vand, og fantastiske surfing samfund, disse 1 mest episke surf destinationer i Europa er perfekte til surfere på alle niveauer. Fra de italienske kyster til det fjerne Danmark, og Portugal, her er de bedste strande til surfing i hele Europa.

 

1. Godrevy Strand, England

Når tiden er inde, Du kan muligvis køre nogle episke lange vægge til venstre og rettigheder her. Ja, Godrevy-stranden ved Atlanterhavet er et af de mest episke surfmål i Europa. Beliggende i Cornwell, en af de mest charmerende kystbyer i Europa, denne strand er en absolut favorit i surf samfundet.

Godrevy-stranden er en del af St Ives Bay, og om sommeren, Du finder her mange lokale på deres sommerferie. For det meste solbadning, bygge slotte i solen, eller beundrer fyrtårnet, ikke at vide, at Godrevy tilbyder nogle af de bedste svulmer i Europa.

Hvornår: forår, April for rene bølger.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

Godrevy Beach, England is a great surfing location

 

2. De mest episke surfdestinationer i Europa: Peniche Portugal

En time fra Lissabon lufthavn, det næstmest episke surfmål i Europa venter på dig i Portugal. Peniche er faktisk en halvø på Portugals kyster, hvilket skaber gode betingelser for legendariske bølger året rundt. i øvrigt, Portugals strande er nogle af de mest drømmende strande i Europa.

Spændende punkt pauser, og sandbankerev, ud over fantastiske lange strande, gør Peniche til at surfe på himlen. Mens Peniche er en halvø, der er mere end 30 surfepladser langs kysterne, og masser af steder at leje surfingudstyr. En ting at huske på er, at du har brug for en våddragt hele året rundt, på grund af koldtvandstemperaturen.

Hvornår: September til oktober

Hvor: Foz do Arelho er en fantastisk sandstrækning nord for Peniche for begyndere og professionelle, takket være tilgængeligheden i opstillingen. Den blå flag strand Supertubos er hvor du vil køre den mest berømte bølge i Europa, hurtig og rasende. Så, medmindre du er en erfaren surfer, denne bølge tager dig hårdt ned.

Bølge: 80 cm til 2.6 m.

 

Surf destination in Portugal

 

3. Bundoran, Irland

På verdens betagende kyststrækninger, med fantastisk klippeudsigt og bredder at gå langs, Donegal amt er en af ​​de mest naturskønne regioner i Irland. Bundoran by i Irland har en af ​​de bedste surfpletter i Europa for den super-avancerede surfer.

Bundoran er hjemsted for de mest berømte bølger, toppen. Peak er en perfekt venstre, stærkere og kortere. Så, efter at have kørt den perfekte bølge kan du få fat i en halvliter i den lokale pub, med de lokale surfere.

Hvornår: Vinter.

Til: avancerede surfere.

Bølge: o.50 til 2.7 m.

 

Amazing Surf location in Bundoran, Ireland

 

4. De mest episke surfdestinationer i Europa: Klitmøller, Danmark

Fiskerbåde, surfere, og sandstranden, der møder det skyhøje Nordsø, er den indstilling, du vil se i Klitmoller. Denne ramme og vejrforhold er det, der fik den lille by Klitmoller navnet ”Cold Hawaii”.

Ud over surfing, Klitmoller er et af de bedste steder for windsurfing i Nordeuropa. Så, du kan surfe på bølgerne hele året rundt. En anden fantastisk ting ved Klitmoller er dens nærhed til Thy Nationalpark og dens museer, hvor du kan blive inspireret af vikingefortællinger, inden du fanger den perfekte bølge.

Hvornår: hele året rundt.

Hvorfor: perfekte vejrforhold, for alle surfere, hele året rundt.

Hamborg til København med tog

Zürich til Hamborg med et tog

Hamborg til Berlin med et tog

Rotterdam til Hamborg med et tog

Klitmoller, Denmark Crazy Surf Destination In Europe

 

5. La Gravière Wave, Biarritz Frankrig

Strandene i Biarritz er nogle af de mest drømmende strande i Frankrig, endsige Europa. Derfor, det er ingen overraskelse, at Biarritz er et legendarisk surfmål i Europa. La Graviere-bølgen tiltrækker surfere fra hele verden til Atlantique Pyrenee i søgen efter den perfekte bølge.

Mens Hossegor mest tiltrækker besøgende til en ferie ved havet, surf samfundet her er en af ​​de bedste i Europa. Så, du kan få indsigt i den perfekte bølge over kaffe og croissanter fra pro-surfere i Frankrig. Desuden, Hossegor er vært den årlige WSL-verdensturné begivenhed.

Til: surfere på alle niveauer og på alle typer brædder.

Hvorfor: Tykt tønde strandferie.

Hvornår: Efterår til forår, fra midten af ​​oktober lukker byen ned, og bølger niveau op til den episke la Grave. Så, du kan planlægge din rejse til denne episke surfdestination, og bo på hoteller eller lejet campingvogn ved stranden.

Bølgestørrelse: 0.5 til 2.5 m.

 

 

6. De mest episke surfdestinationer i Europa: Øen Lewis, Skotland

Hvor nordsvulmer møder Atlanterhavet, rasende bølger og hårde vinde, skab det mest episke surfested i Skotland. Island of Lewis i de indbyrdes forbundne atlantiske ydre hebridiske øer er en af ​​de mest maleriske steder i Skotland.

Derfor, Isle of Lewis er et surfeparadis, men kun for de mest avancerede surfere. De hårde bølger er ikke for begyndere, der stadig kæmper for at padle og komme ind i venstre og rettigheder.

Hvornår: efterår og vinter.

 

Catching the wave on the Island Of Lewis, Scotland

 

7. Scheveningen Haag, Holland

Windsurfing, kitesurfing, eller surfrettigheder, Haag er en fantastisk destination for surfeferier, bare en togtur væk fra Amsterdam. Også selvom det kan virke som om vejret er gråt og ikke imødekommende, men for surfere, det skaber de perfekte betingelser for at køre den perfekte bølge.

Du kan fange rigtige svulmer langs hele 11-kilometer kyst, især på Scheveningen-stranden. Her, du finder surfere på alle niveauer og de bedste surfbutikker og faciliteter.

For at konkludere, Haag er kendt for sin politiske rolle i verden, det er en af ​​de mest episke surf destinationer i Europa.

Bruxelles til Amsterdam med et tog

London til Amsterdam med et tog

Berlin til Amsterdam med et tog

Paris til Amsterdam med et tog

 

Surfing in Scheveningen, The Hague, Holland

 

8. De mest episke surfdestinationer i Europa: Sankt Sebastian, Spanien

På grænsen mellem Frankrig og Spanien, i Baskerlandet, San Sebastian er en fantastisk kystby, med episke surfpletter. Her, du hopper fra bølge til tapasbarer, og derefter slappe af på sandstranden i en af ​​de smukkeste spanske byer.

Cantabria har nogle fantastiske strande og surf steder, som Zurriola-stranden, den ultimative surfestrand i San Sebastian. Det er ideelt til begyndere og mellemliggende surfere. Imidlertid, for storslået udsigt, tjek bølgerne i La Concha-stranden.

Hvorfor: hurtige venstre i den åbne bugt.

Bølge: dejlig wrap-around nordvest svulme op.

Hvornår: November til december.

 

Unique Coast line in San Sebastian, Spain

9. Watergate Bay, England, Sennen Bugt

Watergate Bay er stedet at surfe i Storbritannien, og hundreder af surfere, der deltager i det engelske nationale mesterskab for surfing, er enige. Windsurfing og bølgesurfing er meget populære her, gør Watergate Bay til en af ​​de 10 mest episke surfing destinationer i Europa.

Sennen Cove i Cornwell er en anden betagende strand og surfing sted. Sennen Cove og Praa Sands er fantastiske surfsteder med fantastiske strande.

Hvorfor: vind og åbenhed er perfekte til surfere på alle niveauer.

 

Surfer at Watergate Bay England, Sennen Cove

10. De mest episke surfdestinationer i Europa: Sardinien, Italien

Den smukke italienske ø Sardinien lukker 10 mest episke surf destinationer på Europas liste, med Middelhavet og sandstranden. Her, du kan fange små til mellemstore bølger, eller stærke bølger i den vestlige del. i øvrigt, med 300 perfekte dage, Sardinien er et surfeparadis.

Imidlertid, hvis du vil ride episke svulmer, planlæg derefter din surfeferie på Sardinien, fra november til januar. Costa Verde, Buggero i San Nicolo, og Porto Ferro i Alghero er 3 af de smukke og bedste strande til surfing.

Hvornår: September til november, eller marts til maj.

Bølge: 3-4 m.

Milano til Napoli med et tog

Firenze til Napoli med et tog

Venedig til Napoli med et tog

Pisa til Napoli med et tog

 

Drone View of Surfing in Sardinia Italy

 

Gem et tog, Vi hjælper gerne med at planlægge en fantastisk surfeferie til 10 mest episke surfing destinationer i Europa. En togtur til destinationen og et drømmende hjem er den hurtigste og mest overkommelige måde at rejse på.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "10 mest episke surfedestinationer i Europa" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fmost-epic-surf-destinations-europe%2F – (Rul lidt ned for at se Koden)