Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 06/03/2021)

Hvis dette er første gang du reiser med tog, det er ingen tvil om det vil være den første av mange. Ærlig talt, den som får sjansen til å reise med tog, ble helt gal over det! Hvorfor? Fordi det er fantastisk! I motsetning til upersonlig flyet ritt, ubehagelig bussturer, eller altfor ansvarlige turer med bil, en togreise er sikker, rask, men utrolig sjarmerende og romantisk. Man kan hevde at det å reise med tog er en virkelig blanding av Virginia Woolf fraværende og moderne brukbarhet. ah, vil du se det selv allerede.

Siden du allerede har fått billetten klar - her er de beste 4 taktikk for å få mest mulig ut av din togtur:

 

Hold deg unna den bærbare & telefon

Vi vil anbefale deg å unngå å stirre på den bærbare datamaskinen hele turen, som du vil gå glipp av så mye! I stedet, se deg rundt, se hva som skjer; nyte vindusvisning og spektakulær natur utenfor. Observere menneskene rundt deg og tenke på ting du vanligvis ikke har tid til å gjøre. Det er en perfekt mulighet til å gifte seg av dine daglige gadgets og omfavne den vakre kompleksiteten av en togtur til – hvor som helst.

Milano til Venezia Togene

Padua til Venezia Togene

Bologna til Venezia Togene

Roma til Venezia Togene

 

Kvinnen sitter på plassen sin mens du er på en togreise

 

Nyt nyhet på togtur

Vi kan ikke garantere at du vil ha som Ethan Hawke – Julie Delpy togtur situasjonen på din første togtur (Åh, kom igjen, Vi har alle sett og swooned over Den Før Trilogy, hemmelighet, håper vi får den samme kjærlighetshistorien skje med oss.) Bryte ut av skallet og la opplevelsene oppstår. Hvor mange intelligent, spennende, og morsomme samtaler vil du ha? Den erfaring og får å samhandle med mennesker med ulike kulturer er en fantastisk følelse! Du vet aldri hvor mange vakre Vennskap du vil bygge, hvor mange knusninger du får, eller hvor mange fantastiske personligheter du møter. Hvis du ikke er for sjenert, bli den første til å bryte isen og snakke med folk du synes er interessant.

Lyon til Genève Togene

Zürich til Genève Togene

Paris til Genève Togene

Bern til Genève Togene

 

Reise i grupper

Ingenting slår reiser rundt og tar en togtur til favoritt byer i Europa med en gruppe mennesker du elsker. Ja, vi vet hva du tenker – Hvordan vil jeg multitaske gjennom alles ønsker, forespørsler, alles humør, og pre-planlagt velsen – og vi er noe med deg på at. Men, tingen er – hvis du organisere godt og ha en ærlig diskusjon før du legger ut på denne reisen, ting vil bli bedre enn du kan forestille deg.

Reiser i grupper og på spesielle dager senker prisen betraktelig for togbilletten (ja, du kan faktisk få en rabatt på billetten til, si, Tren hvis du går på helgene). Det gir deg også noen å dele opplevelsen med og se ting fra andres perspektiver. At, og – bli full i et fremmed europeisk land er definitivt bedre blant folk du kjenner enn gjøre det solo… har vi rett, eller har vi rett?

Luxembourg til Brussel Togene

Antwerpen Brussel Togene

Amsterdam til Brussel Togene

Paris til Brussel Togene

 

Start en togtur Journal & Ta bilder

En av de beste måtene å bruke tiden din på et tog er å starte en journal som dokumenterer din erfaringer. Vi er alle altfor pakket inn i våre studier, kontor liv, hverdagslige problemer som vi vanligvis glemmer å gå ut av det problematiske sinn ramme og puste for en andre. Skrive en journal vil gi deg litt perspektiv om ting, spesielt når du går tilbake til det etter en stund. Plus, det vil være en utmerket minne av reisen, og en påminnelse om ting du ønsker å føle / tro / oppleve igjen.

 

 

Kos deg med Togturen, gi deg selv tillatelse til å slappe av, og omfavn alt om togreisen din! Det mest pålitelige stedet å bestille togbilletter er saveatrain.com Helt sikkert, så – få Movin’!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-journey-4-tactics%2F%3Flang%3Dno– (Bla ned for å se inn kode)