Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 10/09/2021)

Reiser fra land til land, eller tettsted til by, er en virkelig fantastisk opplevelse og voyaging med tog er en av de beste metodene for å gjøre dette. European tog fares er i stor grad basert på distanse, derimot, mange europeiske jernbaneselskaper har nå flyttet til en dynamisk prising system - som flyprisene - der en fare kan variere avhengig av etterspørsel, begrensninger, eller hvor tidlig du kjøper. Enten du planlegger å reise til Østerrike, Belgia, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, eller Italia, litt research før togreise kan virkelig hjelpe strekke budsjettet. Her er beste tipshvordan du kan spare penger på tog fares under dine reiser.

 

Reserver på forhånd

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Save A Train (@saveatrain)

 

Hvis tilgjengelig, forhåndstogbilletter selges vanligvis 6 måneder i forkant av reisetid. derimot, bestiller selv bare et par uker før kunne fortsatt redde deg en tilstrekkelig mengde penger, så ikke avfall som helst!

Nürnberg til Praha Togene

München til Praha Togene

Berlin til Praha Togene

Wien til Praha Togene

 

Vær fleksibel med tiden av året du ønsker å reise

Å være fleksibel med når du ønsker å reise kan ofte resultere i store besparelser. Tog billettpriser stiger i høysesongen feriesesong i noen europeiske land. Dette er vanligvis rundt sommer måneder, spesielt i juli og august.

Hvis du har muligheten til å reise utenfor disse månedene, billettene kan være mye billigere å kjøpe. Også, ferietider som jul og påske, er peak times - sjekk når skoleferie er på og prøve å unngå disse.

Milano til Venezia Togene

Padua til Venezia Togene

Bologna til Venezia Togene

Roma til Venezia Togene

 

 

Booke din billett – spare penger på tog fares

Har du noen gang bestilt en togbillett bare for å se at prisen falt tid etter at du har gjort kjøpet? Togbillettprisene har en tendens til å svinge – ofte på samme dag. Avhengig av selskapets avbestillingsregler, du bør typisk være i stand til å avbryte og re-bestille tog til en lavere rente hvis du handle innenfor 24 timer av din opprinnelige kjøpet.

Bordeaux til Biarritz Togene

Paris til Biarritz Togene

Lyon til Biarritz Togene

Marseilles til Biarritz Togene

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Save A Train (@saveatrain)

Noen togselskaper er mer fleksible enn andre med deres avbestillings tidsperiode. I noen tilfeller, du kan avbestille din billett utenfor 24-timers vindu. Det er viktig å sjekke ut din operatør hjemmeside for å lese opp på sin politikk før du kjøper en ny billett. Sørg for å holde utkikk etter nye tog priser og spare penger ved ombooking din billett til en lavere pris.

Nantes til Bordeaux Togene

Paris til Bordeaux Togene

Lyon til Biarritz Togene

Marseilles til Bordeaux Togene

 

Dra nytte av rabatter – Hvordan spare penger på togpriser

Noen Europeiske tog ruter gi betydelige rabatter for barn, studenter, og eldre reisende. Barn i alderen 3-11 generelt få en god prosentandel av, mens barn under 3 reiser vanligvis gratis. Studenter og seniorrabatter kan være tilgjengelige, avhengig av togene og destinasjonen du reiser til. Det er viktig å ha din student eller senior kortet på deg hele tiden hvis du kjøper en rabattert billett.

Det er nok av rabatterte priser tilgjengelig over ulike europeiske jernbanenett. Sørg for å alltid holde utkikk etter de nyeste rabatter ved å følge våre Facebook og Twitter sider.

 

Tenker på å ta et tog til din favoritt europeisk by? Gå til vår hjemmeside saveatrain.com for å sjekke ut alle våre eksklusive priser og begynne å planlegge ditt neste eventyr!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-save-money-on-train-fares%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)