Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 10/09/2021)

Rejser fra land til land, eller by til by, er en virkelig fantastisk oplevelse og voyaging med tog er en af ​​de bedste metoder til at gøre dette. europæiske tog billetpriser er hovedsageligt baseret på den tilbagelagte afstand, imidlertid, mange europæiske jernbaneselskaber har nu flyttet til en dynamisk prissystem - ligesom billetpriser - hvor en billetpris kan svinge afhængigt af efterspørgslen, restriktioner, eller hvor tidligt du køber. Uanset om du planlægger at rejse til Østrig, Belgien, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, eller Italien, lidt forskning, før din togrejse kunne virkelig hjælpe strække dit budget. Her er bedste tipshvordan man kan spare penge på togbilletter under dine rejser.

 

Bestil i forvejen

 

Se dette indlæg på Instagram

 

Et indlæg delt af Save A Train (@saveatrain)

 

Hvis muligt, forhåndstogbilletter sælges typisk 6 måneder før den rejsetid. Imidlertid, bestille bare et par uger før kunne stadig rede dig en tilstrækkelig mængde af penge, så du skal ikke spilde tiden!

Nürnberg til Prag Tog

München til Prag Tog

Berlin til Prag Tog

Wien til Prag Tog

 

Vær fleksibel med tid af året du ønsker at rejse

At være fleksibel med, når du ønsker at rejse kan ofte resultere i store besparelser. Tog billetpriserne stige i højsæsonen ferie sæson i nogle europæiske lande. Det er typisk omkring sommer måneder, især i juli og august.

Hvis du har mulighed for at rejse uden for disse måneder, billetterne kan være meget billigere at købe. Også, ferietider som f.eks jul og påske, er spidsbelastningstider - kontroller hvornår skole ferie er på og forsøge at undgå disse.

Milano til Venedig Tog

Padova til Venedig Tog

Bologna til Venedig Tog

Rom til Venedig Tog

 

 

Ombooke din billet – spare penge på togbilletter

Har du nogensinde booket en togbillet kun at se, at billetprisen faldt hurtigt efter du har foretaget dit køb? Priserne på togbilletter har tendens til at svinge – ofte på samme dag. Afhængig af virksomhedens afbestillingsregler, du bør typisk være i stand til at annullere og re-book dit tog til en lavere sats, hvis du handler inden 24 timer af din oprindelige køb.

Bordeaux til Biarritz Tog

Paris til Biarritz Tog

Lyon til Biarritz Tog

Marseille til Biarritz Tog

 

 

Se dette indlæg på Instagram

 

Et indlæg delt af Save A Train (@saveatrain)

Nogle togselskaber er mere fleksible end andre med deres annullering tidsperiode. I nogle tilfælde, du kan annullere din billet uden for 24-timers-vinduet. Det er vigtigt at tjekke din udbyders hjemmeside for at læse op på sin politik, inden de køber en anden billet. Sørg for at holde udkig efter nye tog priserne og spare penge ved ombooking din billet til en lavere sats.

Nantes til Bordeaux Tog

Paris til Bordeaux Tog

Lyon til Biarritz Tog

Marseille til Bordeaux Tog

 

Udnyt rabat – Sådan sparer du penge på togpriser

Nogle Europæiske togruter tilbyde betydelige rabatter for børn, studerende, og seniorer rejsende. Børn i alderen fra 10:57 generelt får en god procentdel off, mens børn under en alder af 3 rejser typisk gratis. Studerende og seniorrabatter kan være tilgængelige afhængigt af de tog og destination, du rejser til. Det er vigtigt at have dit studiekort eller senior kort på dig hele tiden, hvis du køber billet med rabat.

Der er masser af nedsatte billetpriser til rådighed i hele forskellige europæiske jernbanenet. Sørg for altid at holde udkig efter de nyeste rabatter ved at følge vores Facebook og Twitter sider.

 

Tænker på at tage et tog til din favorit europæisk by? Gå til vores hjemmeside saveatrain.com for at tjekke alle vores eksklusive priser og begynde at planlægge dit næste eventyr!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-save-money-on-train-fares%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)