Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 10/09/2021)

Călătorind de la țară la țară, sau oraș în oraș, este o experiență cu adevărat uimitoare și voyaging cu trenul este una dintre cele mai bune metode de a face acest lucru. trenul european Fares se bazează în mare parte pe distanța parcursă, in orice caz, multe companii feroviare europene au trecut la un sistem de tarifare dinamic - cum ar fi biletele de avion - în care un tarif poate fluctua în funcție de cerere, restricții, sau cât de devreme achiziționați. Fie că intenționați să călătoriți în Austria, Belgia, Marea Britanie, Franţa, Germania, sau Italia, un pic de cercetare înainte de a ta călătorie cu trenul ar putea ajuta într-adevăr întinde bugetul. Aici sunt Top sfaturi pe cum să economisești bani la tarifele de tren în timpul călătoriilor dumneavoastră.

 

Rezervă în avans

 

Vezi acest post pe Instagram

 

O postare partajată de Save A Train (@saveatrain)

 

Daca este disponibil, biletele de tren în avans sunt de obicei puse în vânzare 6 luni înainte de timpul de călătorie. in orice caz, rezervare chiar și doar câteva săptămâni înainte de a putea în continuare salvați o cantitate suficientă de bani, așa că nu pierde nici un moment!

Nürnberg la trenuri Praga

Munchen la trenuri Praga

Berlin Trenurile Praga

Viena Trenurile Praga

 

Fii flexibil, cu timpul anului pe care doriți să călătoriți

Fiind flexibil cu atunci când doriți să călătoriți poate duce adesea la mari economii. prețurile biletelor de tren crește în timpul de vârf sezonul de vacanță în unele țări europene. Aceasta este de obicei în jurul valorii de vară luni, în special în lunile iulie și august.

Dacă aveți opțiunea de a călători în afara acestor luni, biletele pot fi mult mai ieftin de cumpărat. De asemenea, vremuri de vacanță precum Crăciun și Paști, sunt orele de vârf - verificați când vacanta scolara sunt pe și să încerce să evite aceste.

Milano Trenurile Veneția

Padova Trenurile Veneția

Bologna Trenurile Veneția

Roma Trenurile Veneția

 

 

Reprogrameze biletul – economisi bani la tarifele de tren

Ai rezervat vreodată un bilet de tren doar pentru a vedea că tariful a scăzut imediat după ce ați efectuat achiziția? Prețurile biletelor de tren tind să fluctueze – de multe ori în aceeași zi. În funcție de politica de anulare a companiei, ar trebui să fie în mod obișnuit posibilitatea de a anula și Reprogramarea trenul la o rată mai mică dacă acționați în termen 24 ore de la achiziția inițială.

Bordeaux Trenuri Biarritz

Paris Trenurile Biarritz

Lyon Trenurile Biarritz

Marsilia către trenuri Biarritz

 

 

Vezi acest post pe Instagram

 

O postare partajată de Save A Train (@saveatrain)

Unele companii de tren sunt mai flexibile decât altele, cu perioada de timp de anulare. In unele cazuri, puteți anula biletul în afara ferestrei de 24 de ore. Este important să verificați site-ul operatorului dvs. pentru a citi cu privire la politicile sale înainte de a cumpăra un alt bilet. Asigurați-vă că pentru a menține o căutare de prețuri noi de tren și de a economisi bani prin biletul la o nouă rezervare un tarif mai mic.

Nantes la trenuri Bordeaux

Paris Trenurile Bordeaux

Lyon Trenurile Biarritz

Marsilia la trenuri Bordeaux

 

Profitați de reduceri – Cum să economisești bani la tarifele de tren

niste rutele europene de tren ofera reduceri semnificative pentru copii, elevi, și călători în vârstă. Copiii de la vârsta de trei-unsprezece a obține, în general, un procent bun off, în timp ce copiii sub vârsta de 3 de obicei, de călătorie gratuită. Elevii și reduceri senior pot fi disponibile în funcție de trenuri și destinația în care călătoriți. Este important de a avea student sau carte de senior pe tine în orice moment, dacă achiziționați un bilet cu preț redus.

Există o mulțime de tarife reduse disponibile pe tot parcursul diferitelor rețele feroviare europene. Asigurați-vă că pentru a păstra întotdeauna o veghe pentru cele mai noi reduceri urmând nostru Facebook și Stare de nervozitate pagini.

 

Gândire de a lua un tren spre orașul european preferat? Mergi la site-ul nostru saveatrain.com pentru a verifica toate tarifele noastre exclusive și pentru a începe să vă planificați următoarea aventură!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-save-money-on-train-fares%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)