Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 21/02/2021)

Pentru inceput, vor exista trenuri gratuite pentru până la 30,000 adolescenţi Vara asta. Numărul de bilete gratuite poate crește chiar și în funcție de cererea. UE a anunțat în plus că va face oferta disponibilă pentru adolescenti in varsta 18 și mai tineri. Datorită numărului de bilete de tren gratuite, costul pentru UE poate depăși 12 milioane de lire sterline.

 

trenuri gratuite
UE oferă trenuri gratuite în această vară.

 

De ce da liber trenuri bilete?

În 1972 gări în Europa erau pline de tineri, în vara. pentru că zboruri erau încă foarte scumpe în acest moment, $38 pentru o trecere de tren în toată Europa părea atractivă. În plus,, trenurile de noapte a făcut ca cazare a fost foarte accesibil. De asemenea, trece trenul inclus toate Europa de Vest. În 1998 trece trenul care până atunci erau disponibile numai persoanelor sub 26 a eliminat limita de vârstă. Interrailizarea nu mai era atât de populară, iar țările au început să își listeze propriile prețuri pentru turiștii care folosesc serviciul lor de tren. În plus, zboruri mai ieftine, apoi au devenit disponibile, în esență, lăsând interrailing ca o modalitate costisitoare și ineficiente să călătorească Europa. Acum, Parlamentul European a decis că dorește să reanimeze interrailingul ca opțiune populară pentru adolescenți și a alocat 12 milioane de lire sterline pentru proiect.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

Cum să aplici pentru trenuri gratuite

Pentru a aplica pentru una dintre bilete gratuite, trebuie să trimiteți cererea la Portalul European pentru Tineret în iunie. Un juriu va aloca apoi 15,000 bilete de tren gratuite. În timp ce al doilea set de 15,000 bilete a fost planificat va fi în cele din urmă în funcție de buget și feedback-ul de la primul 15,000 participanți. Datele exacte de depunere vor fi între 12 iunie și iunie 26. Sunteți eligibil pentru a aplica pentru un bilet, dacă va fi 18 ani pe 1 iulie. 1900 din aceste trenuri bilete gratuite vor fi alocate solicitanților britanici. De asemenea, Franţa și Germania va primi și el 1900 bilete. În contrast, Solicitanții irlandezi vor primi doar 140 bilete.

Frankfurt Trenurile Berlin

Praga către Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

Cele mai bune aplicații

Pentru a putea fi luate în considerare, printre cele mai bune aplicații pentru trenurile gratuite trebuie să demonstreze următoarele;

in primul rand, motivația dvs. de a vizita cel puțin un sit al patrimoniului cultural european. În plus,, va trebui să răspundeți la o chestiune cu privire la situl Patrimoniului Cultural European. Testul va include, de asemenea, întrebări referitoare la alegerile pentru tineri și pentru Parlamentul European.

În plus, va trebui să exprimați dorința de a deveni un DiscoverEU Ambasador. Această dorință ar trebui să includă raportarea experiențe de călătorie și a face fotografii disponibil pentru expoziția de fotografie aniversară DiscoverEU la Parlamentul European.

Aeroportul Lyon spre Trenurile Nisa

Paris Trenurile Nisa

Avignon Trenurile Nisa

Marsilia la trenuri Nisa

 

Rezervați-vă cele mai ieftine bilete de tren disponibile cu noi

Pentru că știm că sunteți în căutarea pentru cel mai bun pret, deci, dacă nu au primit bilete gratuite trenuri, am furnizat un motor de căutare rapidă pentru a găsi bilete de tren ieftine repede. Dorim să călătorească mai mult și să plătească mai puțin. bilete de tren de achiziție folosind mai multe opțiuni de plată, inclusiv card de credit, PayPal, și Alipay. Indiferent dacă căutați peisaj frumos, mancare buna, călătorii romantice sau orice alt motiv pentru a călători în Europa, vă putem oferi cel mai bun bilet.

 

Doriți să încorporați blog-ul nostru post pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffree-trains-summer-teens%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)