Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 05/03/2021)

Få mest ud af den kolde årstid ved at besøge de bedste Vinter Festivaler i Europa. Festivalerne indebærer alt fra skiløb og snowboarding til musik, komedie, isskulpturer, og blændende karnevalsoptog. Nedenfor er vores top 5 Roundup af hvad du vil finde der sker i Europa i januar og februar.

 

Lad os begynde med vinterfestivaler i Europa, og off vi gå til Skotland

Edinburgh nytårsaften er en af ​​verdens bedste nytårsfesten, en virkelig vilde og uldne undertøj lejlighed. Hogmanay er den skotske ord for Nytårsaften og Edinburghs Hogmanay festival er blevet en af ​​de største nytår festlighederne i verden. Edinburghs Hogmanay er en 3-dages festival fuld af begivenheder der omfatter et fakkeloptog, Direkte musik koncerter, familiebegivenheder, en massiv gadefest, traditionel dans, fyrværkeri, og endda en udklædte parade, der slutter med en kold dukkert i floden!

 

Skotland nytårsaften er en meget unik blandt Vinter Festivaler i Europa

 

London

Londons Hyde Park Winter Wonderland vender tilbage til Hyde Park i 2018 med sin mousserende skøjtebane, stort julemarked, og sjove ture. Sørg for at tage kontanter og ankommer tidligt for at undgå glip af fantastiske forlystelser, der kan sælge ud hurtigt! Winter Wonderland er notorisk populær, og vi kunne ikke liste vores bedste Vinter festivaler i Europa uden at nævne det!

Amsterdam til London Tog

Lille til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

hyde park vinter Wonderland er en af ​​Vinter Festivaler i Europa

Luxembourg

Belysning op de mørke dage og nætter Luxembourg By er Winterlights Luxembourg. Af de mange aktiviteter og arrangementer på tilbud for hele familien, det julemarkeder forblive en fast favorit! Du kan forvente håndlavede varer, tøj, legetøj, tilbehør, og selvfølgelig (vores favorit) mange af lækker mad bare venter på at blive smagt! Fra den traditionelle “kartoffel Kichelchen” til mere eksotiske varianter fra fjerntliggende destinationer, der er bundet til at være noget for alle.

Köln til Luxembourg Tog

Trier til Luxembourg Tog

Metz til Luxembourg Tog

Paris til Luxembourg Tog

 

Venedig

Venedig under Carnival er en eksplosion af farver og mode kreativitet. Det giver en smuk kontrast til den kølige hvide sne. Karneval (eller "Karneval") er en af ​​de største fester i Italien-og fra venetianske masker til maskerade bolde, intet sted gør det som Venedig! Ligesom tanken om at se byen på sit mest festlig og farverig? Derefter sætte dette på din liste over bedste Vinter Festivaler i Europa.

Milano til Venedig Tog

Firenze til Venedig Tog

Bologna til Venedig Tog

Rom til Venedig Tog

 

Il Carnevale Venedig er en af ​​Vinter Festivaler i Europa

 

Vores sidste valg til Vinter Festivaler i Europa er: Amsterdam

Leder du efter noget mere kultiveret? Så book din billet til den udendørs udstilling kaldet Amsterdam Light Festival. Arrangementet tiltrækker de bedste nationale og internationale lys kunstnere til at fremvise deres arbejde i hele Amsterdam centrum og langs dens berømt kanaler. Dette års arrangement løber fra 29 november 2018 så længe 20 januar 2019. Hvert år, hundredvis af indlæg er indsendt af designere, arkitekter, og kunstnere fra hele verden.

Lyset kunstinstallationer Amsterdam Light Festival vand udstilling belyse hver dag fra 5 til kl 11 om eftermiddagen. Amsterdam Light Festival er i det fri og gratis for alle. Stor mulighed for at tage imponerende billeder!

Den bedste måde at opleve dette udvalg af vinterfestivaler i Europa er at besøge vandudstillingen med båd. Canal cruise selskaber tilbyder specielle guidede krydstogter sammen med kunstværket. Det Amsterdam Light Festival Cruise tager 75 minutter.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

Har du lyst til at besøge et af disse Vinter Festivaler i Europa? Så er der kun én vej, og det ene sted til at gøre det. SaveATrain, Intet reservationsgebyr, ingen stress! Book nu!

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwinter-festivals-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)