Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 27/03/2021)

Over fortiden 10 år, millioner har funnet hvor gunstig det er å ta tog! Rike felt av grøntområder, glitrende kystlinjer, og uberørt fjell skjær blir aldri nevnt i reisebrosjyrer eller blogger. Å ta toget er en morsom, praktisk, og lommebokvennlig måte å komme fra punkt A til punkt B, så tror ikke to ganger, ta toget!

Den andre gode tingen om tog i Europa og generelt er hvor budsjettvennlige de kan være. Ikke bare er det så mange billige reisemål å velge fra, men også utallige måter å kutte ned på generelle reiseutgifter. Så hvis du er lengsel å treffe jernbane gang snart, her er noen gode tips til bruk:

 

Ta deg tid til å gjøre det Forskning og planlegging før du tar toget

I de fleste tilfeller når du tar et tog, du kan få mest mulig ut av din billett(s) med et raskt søk på nettet. Bestille billett på forhånd hvis mulig. Sjekk hvilken tid på året billettprisene er lavest, og pass på at du er på utkikk etter disse rabatter. Som oftest, alle land vil ha noen form for billigere alternativet tilgjengelig for billett kjøp. Så, gjør din forskning! Les gjennom denne blogg å bli mer kjent med de ulike alternativene.

Montpellier til Toulouse Togene

Hyggelig å Toulouse Togene

Paris til Toulouse Togene

Marseille til Toulouse Togene

 

ta tog i stedet for et fly, og du kan bruke den mobile enheten

Når du tar et tog, Reise med Night

Enten du er en student som elsker å reise eller en vanlig reisende som tar toget til daglig, sove på et tog kan potensielt kutte ned pengene brukt på overnatting nesten i to. Det er en utrolig måte å spare tid også som du sovner i en by, og våkne opp i en annen. Når det er sagt, det er viktig å forstå de ulike typene nattoget overnattingssted.

De beste er tog som har avdelinger. Setene kan trekkes sammen når du tar et tog for å danne en seng sammen med en gardin for personvern. Neste er ligge, den billigste og mest utbredte alternativet. Disse rommene har fire til seks køyer og er unisex, så du må ofre personvernet litt. Den siste og dyreste alternativet er sovende. Dette er langt mer komfortable og private, alle alternativene er fortsatt billigere enn et hotellrom.

Wien til Hannover Togene

København til Wien Togene

Venezia til Paris tog

Wien til Zürich Togene

 

Spar på mat og drikke og ta tog

Pakking din egen mat er langt den billigste måten å gå om det. I motsetning til vanlige reiser med buss eller bil, når du tar et tog du kan faktisk spise komfortabelt. De fleste setene har en uttrekkbar bord eller et fast bord mellom to seter. derimot, hvis du må kjøpe maten og drikke i løpet av turen, det er ok. Et måltid på toget er ikke altfor kostbar, og du kan ofte søke om kort som gir rabatter.

Bordeaux til Nantes Togene

Paris til Nantes Togene

Lyon til Nantes Togene

Marseilles til Nantes Togene


Planlegging for din reise med tog kan hjelpe deg å få mest mulig ut av din reise fond! Finne en god forbindelse kan ofte være billigere enn å fange et plan, og mer behagelig enn å reise med bil. Ta toget for en unik opplevelse som sikkert vil berike hele ferien!Ta tog til Save-A-Train, velg destinasjonen din, og ta toget til praktisk talt hvor som helst i Europa til de rimeligste prisene på markedet! Og, Gjett hva? Når du får din togbillett med Redd A Train, Bookingprosessen gjøres innen 3 minutter, så pakke kofferten og nyte alt som følger!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftake-train-europe%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)