Lesetid: 8 minutter
(Sist oppdatert: 11/06/2021)

Personvern, 5-stjernes hotellfasiliteter, fantastisk utsikt, og beliggenhet, den neste 10 flekker har alt. Disse 10 fantastiske ferieutleiesteder i Europa er omgitt av fantastisk natur og kommer med fantastiske fordeler.

 

1. Fantastisk ferieutleiested i Frankrike: Provence

Steinhytter, eldgamle franske villaer, de pittoreske Dentelles de Montmirail-fjellene, Provence er en av de 10 mest fantastiske ferieutleiesteder i Europa.

for det første, å våkne til lavendeldufter og plukke kirsebær fra trærne er en av de beste tingene å gjøre i Provence. for det andre, å beundre den vakre Mont Ventoux fra vinduene på huset ditt, vil overgå enhver drøm du noen gang har hatt om den perfekte ferien.

Overnattingstyper:

I Provence, du har mange muligheter for ferieutleie: Våningshus, villaer, og sjarmerende hytter. Alle feriehus er fullt utstyrt for å være vert for familier med barn, eller vennegrupper.

Prisklasse:

Fra $136 for en 2 roms leilighet til $350 for en villa, per natt.

Dijon til Provence med et tog

Paris til Provence med tog

Lyon til Provence med tog

Marseilles til Provence med tog

 

Awesome Vacation Rental Places on the top of the hill In France: Provence

 

2. Beste ferieutleiested i Europa i Italia: Toscana

Den toskanske vindalen er et fantastisk ferieutleiested i Italia. De silkemyke åsene er en fantastisk setting for en avslappende ferie. For eksempel, den fantastiske øya Giglio, eller det franciskanske klosteret i La Verna, er flotte avslappede aktiviteter i den vakre toskanske regionen.

I tillegg, våkner om morgenen, å gå ut av gårdshuset til den vakre utsikten over Toscana – er uvurderlig. Her, du kan velge mellom å slappe av ved det private bassenget med et glass vin, eller gå på vintur.

Overnattingstyper:

Villaer, leiligheter, og hytter.

Prisklasse:

$68 til $200 per natt.

Aktiviteter for barn: Helt sikkert! Mens de voksne skjemmer bort seg selv, barna har det kjempegøy i de zoologiske hagene i Pistoia eller Cavallino Matto fornøyelsespark i Livorno.

Firenze til Grosseto med tog

Perugia til Grosseto med tog

Viterbo til Grosseto med tog

Roma til Grosseto med tog

 

Tuscan home in the wine valley

 

3. Beste ferieutleiested i Storbritannia: Vest-England

Fantastiske kystlinjer, steinhytter, vakre solnedganger, og ro, gjør Sørvest-England til det ideelle ferieutleiestedet på det engelske landskapet. I tillegg, de sjarmerende kystbyer av Devon og Dorset har bevart sin sjarm opp gjennom årene og stod modig i tidens hender og salte vinder.

Gå langs de gyldne strendene, beundrer Simon Old Harry, eller Jurassic Coast, slå storbyferier når som helst. Mens du bor her, du vil føle at du reiser tilbake i tid fra forhistorisk tid til 17th århundre. Landskapet med forteller deg historier om tid og naturforløp i denne delen av England, mens stråtak eller tradisjonelle steinhytter vil fortelle deg om livet og kulturen i Vest-England.

Så, hvis du er opptatt av engelsk kultur, hager, arkitektur, og historier – så vil du oppdage at West England har noen av de fantastiske ferieutleiestedene i Europa.

Prisklasse:

$70- 320 per natt

West England Coastline

 

4. Fantastisk feriehus i Sveits: De sveitsiske alper

Med over 10,000 boenhetene, de sveitsiske alper er et fantastisk ferieutleiested i Europa. De sveitsiske Alpene fantastiske fjellkjede, tilbyr den beste utsikten, landskap, stier, natur, allsidige ferieboliger, som vil få kjeven til å falle.

Noe av det beste med ferieutleie i de sveitsiske Alpene er at det er et hjem for enhver smak og gruppe. For familier, vennegrupper, med utendørs boblebad, hytter, utsikt over fjellet eller dalen - De sveitsiske alpene er så forskjellige at de er det ideelle ferieutleiestedet for alle.

Så, nå er det bare å velge mellom steder utenfor allfarvei som Lucerne, eller dalen av fossene, innsjøen Maggiore eller fjellene på turen til den mest uforglemmelige ferien noensinne.

Overnattingstyper:

Hytter, trehytter, hus, eller leiligheter.

Prisklasse:

Fra $92 for en leilighet til $265 per natt for en privat hytte eller et hus med utsikt over innsjøen.

Zürich til Wengen med tog

Genève til Wengen med tog

Bern til Wengen med tog

Basel til Wengen med tog

 

Awesome vacation rental places in the Swiss Alps

 

5. Fantastiske ferieutleiesteder i Frankrike

Frankrike er et fantastisk ferieutleiemål i Europa. Med så mange vakre og allsidige steder, Vi syntes det var veldig vanskelig å velge bare ett fantastisk ferieutleiested for din neste franske ferie.

For eksempel, Biarritz har de mest fantastiske strendene, mens Dordogne-dalen tilbyr fantastisk fjell- og elveutsikt.

Enten ferieleie stedet du velger, din fantastiske ferieutleie vil være fullt utstyrt, med nydelige hager, og i de vakreste regionene i Frankrike.

Overnattingstyper:

I Bretagne, finner du slott for ferieutleie, eller en hytte med privat sti til den vakre kystlinjen.

Prisklasse:

$75 – $145 per natt

Nantes til turer med tog

Lille til turer med tog

Lille til Paris med tog

Turer til Paris med tog

 

 

6. Fantastisk ferieutleiested i Tsjekkia: Böhmen

Bohemian Sveits er en av de fantastiske regionene i Europa. Takket være de fantastiske sandsteinsfjellene og utsikten over Elbe-elven, Tsjekkia Sveits er et ferieparadis. Dermed, det er et fantastisk ferieutleiested i Europa.

Dette stedet tilbyr episk utsikt, mange turstier, familie piknikplasser, og en elv å svømme i.

Overnattingstyper:

Moderne hjem i nærheten av vill natur, og livet til 100 millioner år. Byen Decin er et flott sted å leie hjemmet ditt hjemmefra.

Prisklasse:

$90 – $150 per natt

Nürnberg til Praha med tog

München til Praha med tog

Berlin til Praha med tog

Wien til Praha med tog

 

Vacation Rental Place In The Czech Republic: Bohemia

 

7. Fantastisk ferieutleiested i Østerrike: Steiermark

Ligger i sørøst Østerrike, det alpine landskapet i Steiermark er et av de vakreste i Østerrike. Derfor, Steiermark er et fantastisk ferieutleiested i Europa: utsikten, breen, grønne beiter, og naturskjønn natur.

I tillegg til den fantastiske utsikten og turstiene, i Steiermark, du vil slappe helt av etter et besøk i naturlige termiske kilder. Alternativt, takket være mange epletrær og vingårder, du kan legge hodet, eller nyt en deilig piknik.

Overnattingstyper:

trehytter, villaer med bassenger, hytter.

Prisklasse:

$65 – $200 per natt

Salzburg til Wien med tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med tog

Praha til Wien med tog

 

Vacation Rental Place In Styrian Alpine landscape

 

8. Fantastisk ferieutleie sted: London

London er et av de mest fantastiske ferieutleiestedene i Europa fordi det er en by med uendelige alternativer. Her finner du unike og vakre nabolag, med ulik arkitektur, kultur, og vibber. Notting Hill er drømmende, Hampstead Heath er tradisjonell og blomstrende, og Kensington er koselig og trendy. Dette er bare noen få eksempler på de fantastiske stedene for å bestille din neste ferieutleie hjemmefra.

Dessuten, London tilbyr så mange severdigheter, markeder, museer, og parker for enhver smak og ferietype. Derfor, London vil være en absolutt seier for en familieferie i Europa med barn: fornøyelsesparker, beste konditorier, og Harry Potter selvfølgelig.

Overnattingstyper:

Utleie av leiligheter i sentrum av London, og hjem utenfor London, avhengig av sonen.

Prisklasse:

$70- 320 per natt

Amsterdam Til London Med Tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

Vacation Rental Place: London

 

9. Fantastisk ferieutleiested i Tyskland: Bayern

Bayern er en av de mest pittoreske regionene i Tyskland, spesielt om våren. Fra Alpene til Donau, musikk, og bayerske delikatesser, med så mange ting å gjøre, en 10-dagstur i Bayern kanskje ikke nok til å nyte alt dette spektakulære stedet har å tilby.

Dermed, bør du planlegge i god tid for ferien i Bayern. Siden Bayern er et av favorittstedene i Tyskland, for lokalbefolkningen og turister, feriehus har en tendens til å bli bestilt noen måneder i forveien. I tillegg til booking av overnatting, for å få mest mulig ut av din bayerske ferie, undersøk og lag en liste over de viktigste severdighetene og aktivitetene du må gjøre, og har en generell reiserute.

Overnattingstyper:

Villaer, leiligheter, og hus.

Prisklasse:

$80- $350 per natt

Düsseldorf til München med tog

Dresden til München med tog

Nürnberg til München med tog

Bonn til München med tog

Vacation Rental Place in Picturesque Bavaria

 

10. Fantastisk ferieutleiested i Italia: Comosjøen

Comosjøen er en av de mest populære feriemålene i Italia. Til tross for det kan det bli ganske overfylt i sommersesongen, den fantastiske innsjøen og fjellutsikten, med den rolige atmosfæren, sette Comosjøen i 10 mest fantastiske ferieutleiesteder i Europa.

Den beste tiden å ferie i Comosjøen er mellom mars og november, når juli-august er de varmeste og travleste månedene. Så, det er veldig viktig at du forsker på forhånd. Derfor, det viktigste er å se etter overnatting og fordeler og ulemper ved bestilling av en feriebolig i sjøen, for noen del av året.

Overnattingstyper:

Luksus villaer, leiligheter, hytter, og hytter.

Prisklasse:

$40 per dag til $500 per uke

Firenze til Como med tog

Milano til Como med tog

Torino til Como med tog

Genova til Como med tog

 

Vacation Rental Place on Lake Como

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge en tur til 10 mest fantastiske ferieutleiesteder i Europa. En togtur til destinasjonen og et drømmende hjem er den raskeste og rimeligste måten å reise på.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "1o fantastiske ferieutleiesteder i Europa" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fvacation-rental-places-europe%2F– (Rull ned litt for å se inn kode)