Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 14/05/2021)

Å reise og oppdage nye steder gir oss vinger til å drømme, tør, og lære. I en så enorm verden, det er nesten umulig å se alt, det er heller ikke mulig å oppleve og glede seg over alle steder i Europa. Med så mange spennende steder, du kan bare drømme om å oppdage dem alle. Hvis du virkelig ønsker å like en lokal og åpen for nye stier, da har vi det 7 ekstraordinær utenfor allfarvei destinasjoner du kan oppdage.

Fra Frankrike til Sveits, 7 flekker av vill natur, rolige innsjøer, og fortryllede slott venter på å bli en del av fotoalbumet ditt med de mest minneverdige feriene i Europa. Så, pakke lett og vær forberedt på å bare ta med deg minnene og historiene, når du tar fatt på et nytt eventyr, og gå de mindre reiste stiene.

 

1. Destinasjoner utenfor allfarvei: Oksitania, Frankrike

Grenset til Middelhavet og med toppene i Pyreneene, sørlige Occitanie-regionen i Frankrike er fantastisk. Hjem til middelalderens fortby, fantastiske Toulouse, strender, og vin, denne franske regionen er en fascinerende og imponerende utenfor allfarvei destinasjonen i Europa for å plassere høyt på bøttelisten din.

Occitanie er ganske forskjellig fra den franske rivieraen og Paris, takket være det tregere og drømmende tempoet. Dermed, Du kan ta deg tid til å utforske Cathar-landet og dets slott, inkludert den imponerende Carcassonne. Hvis du er glad i utendørsaktiviteter som fotturer eller rafting, da er Gorges du Tarn canyon og Cevennes nasjonalpark ideelle. De nasjonalpark er et biosfærereservat på UNESCO, og en av de ti nasjonalparkene i Frankrike.

Du kan være base i den rosa og sjarmerende regionens hovedstad, Toulouse, eller den sjarmerende byen Albi. Begge er fantastiske for utenfor banket vei storbyferier i Frankrike og lengre eventyr og Fransk høytid. Du kan enkelt og komfortabelt nå Toulouse med togreise fra Paris og Barcelona omtrent 5 timer.

Lyon til Toulouse med tog

Paris til Toulouse med tog

Hyggelig å Toulouse med tog

Bordeaux til Toulouse med tog

 

Occitanie, France Castle and its surroundings

 

2. Hallstatt, Østerrike

Hallstatt landsby er en bilde-perfekt landsby som ligger ved innsjøen Hallstatt. På våren, falle, eller vinter, det er et absolutt paradis i alle årstider, tilbyr mange utendørsaktiviteter for de adrenalinentusiastiske reisende. Eller tvert imot, hvis du drømmer om å slappe av ved sjøen med et glass vin eller på båttur rundt innsjøen, Hallstatt er det ideelle reisemålet.

Dette pittoreske sted gjort det til vår 7 utenfor allfarvei destinasjonene i Europa listen takket være de mektige grottene, krystallblå innsjø, og Echern Valley med sin fantastisk utsikt og stier. For ikke å nevne, at det ennå er oppdaget av resten av verden.

Hallstatt er 3 timer unna Wien med togreise. Derfor, Hvis du vil ha en uforglemmelig ferie i Østerrikes fantastiske landskap, og viktigst vekk fra folkemengdene, da er Hallstatt det perfekte stedet for allfarvei.

München til Hallstatt med Tog

Innsbruck til Hallstatt med tog

Passau til Hallstatt med tog

Rosenheim til Hallstatt med Tog

 

Man sitting next to Hallstatt, Austria lake

 

3. Destinasjoner utenfor allfarvei: Haarlem, Nederland

Mindre kjent enn naboene Amsterdam og Rotterdam, Haarlem er best utenfor allfarvei i Nederland. Bare 18 minutter fra Amsterdam med tog, Haarlems sjarm vil fange deg i minst en lang helg.

Byens middelalderarv, livlige sjel og vindmøller, skape en fantastisk atmosfære. Hvis du ønsker å oppleve Holland som en ekte nederlandsk, gå deretter de smale gatene, opp til Grote Markt. Deretter, klatre opp en vindmølle, Adriaan-mølla, for spektakulær utsikt over byen og elven.

En annen flott måte å tilbringe ferien i Haarlem er å besøke de eldste bryggeriene. Tilbake i 1620, der 100 bryggerier, og i dag kan du fortsatt smake på noen av de gamle oppskriftene. Bedre, etter et besøk i et av de mange museene i byen, og det er det flere museer i Haarlem enn i noen annen nederlandsk by.

Å konkludere, dette utenfor allfarvei en skjult perle i Europas vakreste land og helt verdt et besøk!

Bremen til Amsterdam med Tog

Hannover til Amsterdam med Tog

Bielefeld til Amsterdam med Tog

Hamburg til Amsterdam med tog

 

Off the beaten path destinations in Haarlem The Netherlands

 

4. Orta-sjøen, Italia

De fleste turister reiser til Italia for å smake italiensk kjøkken og nyt livets lille overbærenhet, som lokalbefolkningen gjør. derimot, det er mer til Italia enn å nippe til en glass vin med nylaget pasta. Orta-sjøen i innsjøer-distriktet er et fantastisk og romantisk sted. Gjemt bort mellom fjell, og atskilt fra den berømte Maggiore-sjøen ved Monte Mottarone, Orta-sjøen er verdt din komplette tilbedelse, og tid til å oppleve Italia utenfor allfarvei og det rolige livets tempo.

Fra turstier, båtturer, vin ved sjøen, og svømming, Orta-sjøen er en fantastisk italiensk perle, som ennå ikke er oppdaget av turister.

Orta-sjøen ligger en to-timers togtur fra Milano, og 5 timer fra Zürich gjennom den naturskjønne utsikten over Alpene.

Genova til Milan med Tog

Roma til Milano med tog

Bologna til Milan med tog

Firenze til Milano med tog

 

 

 

5. Destinasjoner utenfor allfarvei: Böhmen, Tsjekkisk Republikk

Bare noen timer unna det travle og travle Praha, et land med sagn og naturskjønne landskap venter. Nasjonalparken i Böhmen Sveits, Den tsjekkiske nasjonalparken Svycarsko, er på grensen til Tyskland. Pravcicka Brana, en spektakulær fjellformasjon, vann bekker, og mange turstier, er en kort togtur unna Decin, den nærmeste byen.

En annen flott reserve i det fantastiske utendørs er Kladska Natur reservat. Det er en vakker sti til sjøen, og det er spesielt fantastisk om høsten. Men, hvis du foretrekker små byer og chateaux, da vil du elske det nygotisk Hluboka Chateau.

Nuremberg til Praha med Tog

München til Praha med tog

Berlin til Praha med tog

Wien til Praha med tog

 

Sunset and Clouds over Bohemia, Czech Republic

 

6. Antwerpen, Belgia

På sykkel eller fot, Antwerpen er spennende og livlig. Den nest største byen i Belgia, Antwerpen blir ganske oversett av turister. derimot, Det er en fantastisk utenfor allfarvei i Europa for en morsom helgeutflukt.

Byen er delt inn i 3 områder: gamleby, sør, og havnen, som er hjem til forskjellige kulturer og mennesker fra hele verden. Derfor, det er kulinarisk himmel, serverer alt ditt hjerte ønsker. museer, Stort marked, katedraler, topp moderne kreative motedesignere, ligger bare en time unna hovedstaden, med tog.

Så, hvis du har lyst på din helt egen diamant fra det travleste diamanthandelssenteret, elsker sjokolade, og shopping, dette utenfor allfarvei destinasjonen er et must.

Brussel til Antwerpen med tog

Amsterdam til Antwerpen med tog

Lille til Antwerpen med tog

Paris til Antwerpen med Tog

 

Off the beaten path destinations in Europe

 

7. Destinasjoner utenfor allfarvei: Luzern, Sveits

De perfekte omgivelsene for en romantisk ferie i Sveits, Luzern er fantastisk. Gå langs sjøen, å se Mount Pilatus og Mount Titlis snødekte topper reflektere i vannet, uten turister rundt, en sveitsisk drøm.

Nydelig lusern flott base for dagsturer til Alpene, og har ennå blitt oppdaget av reisende. Så du får en uvurderlig sjanse til å glede deg over den og utforske Sveits utenfor allfarvei. Gå Dragon-banen og test styrken din ved tauparken, som begge er utmerkede friluftsaktiviteter rundt Luzern.

Ligger ved foten av Alpene i den sveitsisk-tyske grensen, Lucerne er uforglemmelig utenfor allfarvei destinasjonen i Europa. Luzern er en skjult perle i Sveits sentrum og er jbare en time med tog fra den sveitsiske flyplassen.

Zürich til Lucerne med tog

Bern til Lucerne med tog

Genève til Lucerne med tog

Konstanz til Lucerne med Tog

 

Woamn next to Lucerne Switzerland

 

Å konkludere, Europa er fullt av vidunder, legender, hemmeligheter, og naturen uberørt av turister. Hvis du ønsker en ekstraordinær opplevelse og følelse av de største landene i Europa. derimot, hvis du ønsker å gå, som lokalbefolkningen gjør, så er du inne for en spektakulær tid på noen av destinasjonene nevnt ovenfor.

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å finne de billigste togbillettene til noen av de spesielle destinasjonene på listen vår.

 

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget “7 Off the Beaten Path Destinations In Europe” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/off-beaten-path-destinations-europe/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)