Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 30/04/2021)

Enhver sann vin lover vet at vin byer i Europa tilbyr rimelig og fantastisk vin. Fra Frankrike til Italia, og videre, disse landene er identifisert av mange å ha de beste vinene i verden.

Delvis, Dette er på grunn av den ideelle klima vekstforhold, men det er fortsatt en kunst. Ikke alle vet hvordan å gjøre de mest delikate viner.

Vinelskere vet at noen steder er litt vanskelig å komme til med tog som de er forankret i landsbygda. Heldigvis, Vest-Europa har flere byer som fortsatt kan tilby deg de beste vinene i Europa. Plus, du trenger ikke å bry deg med å finne en måte å komme til dem, som alle av disse er tilgjengelig med tog. Hvis utgangspunktet er noen av de store landene i Europa, vil du ha en lett tid å komme dit.

Med alt dette i bakhodet, la oss ta en titt på den endelige listen over de beste vin byer i Europa og hvordan du kan besøke dem med tog.

 

Koblenz, Tyskland

Koblenz Vin byer i Europa

 

Dessverre ikke kjent for alle, Rhinen-dalen i Tyskland er fylt med kvalitet vingårder. De produserer de beste vinene i hele Tyskland, og de fleste av dem nå Koblenz.

Denne lille byen ligger ved elven Rhinen og tilbyr noen av de beste vinbarer og restauranter i regionen. Det er særlig vakker, ikke som noen andre større byer i området.

Vingårder i regionen er berømt for å ha verdens beste Riesling vin. Hvis du bestemmer deg for å besøke den vakre byen Koblenz, du er nødt til å prøve et glass eller to av kald hvitvin.

Komme til Koblenz er ganske lett, som den har en av de beste stedene i alle Rhindalen vin byer. Det er halvveis mellom to store tyske byer - Köln og Frankfurt, og raske tog skal Koblenz fra både. Hva mer, Byen ligger på den frekventeres Rhindalen scenisk tog rute.

Til slutt, byen er relativt nær grensen til Nederland, Belgia, Luxembourg, og Frankrike. Det betyr at du vil ikke ha noen problemer med å finne et tog fra disse landene så vel.

Berlin til Koblenz Togene

Frankfurt til Koblenz Togene

Luxembourg til Koblenz Togene

Stuttgart til Koblenz Togene

 

Wien, Østerrike

Wien er ikke bare blant de beste byer å bo i; det er også blant de beste vin byene i Europa. Landet produserer mye vin generelt, hvorav de fleste er fra vinranker langs dalen Danube. Wien i seg selv er en av de få verdens hovedsteder som produserer vin i byen.

Alle som betyr at du vil få muligheten til å prøve de beste vinene i landet har å tilby, midt i Wien. Dessuten, bør du vite at en flaske vin å nyte er weiss.

Wien er hovedstaden i Østerrike og en av de store byene i Europa, betyr at du vil raskt komme dit med tog. Det er den sentrale skinnen nav som har forbindelser til flere nabolandene.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

Vår åpen pick for Topp 5 vin byer i Europa er Bordeaux, Frankrike

Bordeaux Wine byer i Europa

 

De av dere er kjent med viner, vet at Bordeaux i Frankrike er en av de mest kjente vin hovedsteder i verden. Det er derfor det er på listen over de beste vin byene i Europa. All vin gjort i denne berømte regionen renner ut i byen for å nytes.

Bordeaux-viner er kjent for sine mineral og frukt notater, fra syrlig frukt til søtere moden frukt. Disse vinene har også forbløffende evne til å eldes godt. Skaperne ofte forlate dem til alder i flere tiår.

Naturlig, du trenger ikke å prøve gamle viner som koster en formue å oppleve regionens beste viner. Det er nok av rimelige viner med en eksepsjonell pris belåningsgrad. Den øverste vin du må prøve her er Red Bordeaux.

Nå byen vil ikke være et problem, uansett hvor du befinner deg i Vest-Europa. Hva mer, de fleste av toglinjer kommer til Bordeaux tilbud høyhastighetstog. Du trenger bare et par timer å komme seg til fra hvor som helst i Frankrike. Toget fra Paris når Bordeaux på mindre enn 3 timer!

Toulouse til Bordeaux Togene

Paris til Bordeaux Togene

Lyon til Bordeaux Togene

Marseilles til Bordeaux Togene

 

Firenze, Italia er vår siste Vin byer i Europa

Juvelen av Toscana, om ikke alle av Italia, Florence er den perfekte byen med de beste vinene i landet. Det er flere landsbyer rundt byen som produserer den fantastiske Sangiovese vin og alle av dem fortjener å være på listen over vin byer i Europa. Disse nydelige landsbyer og den fantastiske italiensk interiør er vanskelige å nå, men byen Firenze er ikke.

Du kan nå byen med tog fra hvor som helst i Italia, eller ytterligere, som Sveits og Frankrike. Det er vanlig, høyhastighetstog som går flere ganger hver dag fra Milano og Roma, men også fra Venezia. Disse turene tar mindre enn to timer, og du får sjansen til å se vakre åser og felt i Italia.

Rimini til Firenze Togene

Roma til Firenze Togene

Pisa til Firenze Togene

Venezia til Firenze Togene

 

 

Så er du klar til å nyte vin byer i Europa? SaveATrain.com vil hjelpe deg å få til noen by i Europa, fort, billig, og med et smil!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwine-cities-europe%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)