Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 30/04/2021)

Κάθε αληθινός λάτρης του κρασιού γνωρίζουν ότι οι πόλεις κρασιού στην Ευρώπη να προσφέρει προσιτές και καταπληκτικό κρασί. Από Γαλλίας προς την Ιταλία, και επιπλέον, Οι χώρες αυτές προσδιορίζονται από πολλούς να έχουν τα καλύτερα κρασιά στον κόσμο.

Εν μέρει, Αυτό οφείλεται στις ιδανικές κλιματικές συνθήκες ανάπτυξης, αλλά εξακολουθεί να είναι μια τέχνη. Όχι ο καθένας ξέρει πώς να κάνει τα πιο νόστιμα κρασιά.

Οι λάτρεις του κρασιού γνωρίζουν ότι ορισμένες θέσεις είναι λίγο δύσκολο να φτάσετε με το τρένο που έχουν τις ρίζες τους στην εξοχή. Ευγνομονώς, Δυτική Ευρώπη έχει αρκετές πόλεις που μπορούν ακόμα να σας προσφέρουμε τα καλύτερα κρασιά της Ευρώπης. Συν, δεν θα πρέπει να προβληματίσει τον εαυτό σας να βρουν έναν τρόπο για να έχετε πρόσβαση σε αυτά, και όλα αυτά είναι προσβάσιμο με το τρένο. Αν αφετηρία σας είναι μία από τις μεγάλες χώρες της Ευρώπης, θα έχετε μια εύκολη στιγμή να πάρει εκεί.

Με όλα αυτά στο μυαλό, ας ρίξουμε μια ματιά στην τελική λίστα με τις καλύτερες πόλεις κρασιού στην Ευρώπη και πώς να τα επισκεφθείτε με το τρένο.

 

Koblenz, Γερμανία

Koblenz κρασί πόλεις στην Ευρώπη

 

Δυστυχώς, δεν είναι γνωστό σε όλους, η κοιλάδα του ποταμού Ρήνου στη Γερμανία είναι γεμάτη με αμπελώνες της ποιότητας. Παράγουν τα καλύτερα κρασιά σε ολόκληρη τη Γερμανία, και οι περισσότεροι από τους φτάσει Koblenz.

Αυτή η μικρή πόλη Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Ρήνου και προσφέρει μερικά από τα καλύτερα μπαρ και εστιατόρια στην περιοχή. Είναι ιδιαίτερα όμορφη, όχι σαν κάποιες άλλες μεγαλύτερες πόλεις στην περιοχή.

Οι αμπελώνες της περιοχής είναι περίφημος για το γεγονός ότι καλύτερο κρασί Riesling του κόσμου. Εάν αποφασίσετε ότι θέλετε να επισκεφθείτε την γραφική πόλη του Koblenz, θα πρέπει να δοκιμάσετε ένα ή δύο ποτήρια κρύο λευκό κρασί.

Φτάνοντας στην Koblenz είναι αρκετά εύκολο, καθώς διαθέτει μια από τις καλύτερες θέσεις όλων των πόλεων κρασί του Ρήνου. Είναι στα μισά του δρόμου ανάμεσα σε δύο μεγάλες γερμανικές πόλεις - Κολόνια και της Φρανκφούρτης, και Οι ταχείες αμαξοστοιχίες θα Koblenz τόσο από. Επί πλέον, η πόλη βρίσκεται στο πολυσύχναστες κοιλάδα του Ρήνου γραφική διαδρομή του τρένου.

Στο τέλος, η πόλη είναι σχετικά κοντά στα σύνορα με την Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, και η Γαλλία. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα βρίσκοντας ένα τρένο από αυτές τις χώρες, καθώς και.

Βερολίνο σε Koblenz τρένα

Φρανκφούρτη προς Koblenz τρένα

Λουξεμβούργο προς Koblenz τρένα

Στουτγκάρδη Koblenz τρένα

 

Βιέννη, Αυστρία

Βιέννη δεν είναι μόνο από τις καλύτερες πόλεις για να ζήσει στην; είναι επίσης ανάμεσα στις καλύτερες πόλεις του οίνου στην Ευρώπη. Η χώρα παράγει πολύ κρασί σε γενικές γραμμές, περισσότερα από τα οποία είναι από τους αμπελώνες κατά μήκος της κοιλάδας του Δούναβη. η ίδια η Βιέννη είναι μια από τις λίγες πρωτεύουσες του κόσμου που παράγει το κρασί μέσα στην πόλη.

Όλα αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα καλύτερα κρασιά της χώρας έχει να προσφέρει, το δικαίωμα στη Βιέννη. Επί πλέον, πρέπει να ξέρετε ότι ένα μπουκάλι κρασί για να απολαύσετε είναι Weissburgunder.

Η Βιέννη είναι η πρωτεύουσα της Αυστρία και μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης, που σημαίνει ότι θα πάρετε γρήγορα εκεί με τρένο. Είναι το κεντρικό σιδηροδρομικό κόμβο που έχει συνδέσεις με διάφορες γειτονικές χώρες.

Σάλτσμπουργκ προς Βιέννη τρένα

Μόναχο προς Βιέννη τρένα

Γκρατς προς Βιέννη τρένα

Πράγα Βιέννη τρένα

 

προφανής επιλογή μας για το Top 5 πόλεις κρασιού στην Ευρώπη είναι Μπορντό, Γαλλία

Bordeaux Wine πόλεις στην Ευρώπη

 

Όσοι από εσάς είστε εξοικειωμένοι με κρασιά, γνωρίζουμε ότι Μπορντό στη Γαλλία είναι μια από τις πιο γνωστές πρωτεύουσες κρασί του κόσμου. Γι 'αυτό είναι στον κατάλογο των καλύτερων πόλεων κρασιού στην Ευρώπη. Όλο το κρασί γίνεται σε αυτή την περίφημη περιοχή ρέει μέσα στην πόλη για να απολαύσετε.

κρασιά Μπορντό είναι διάσημη για τα μεταλλικά και τα φρούτα σημειώσεις τους, από φρούτα Τάρτα με γλυκιά ώριμα φρούτα. Αυτά τα κρασιά έχουν επίσης την καταπληκτική ικανότητα να γεράσει καλά. Οι κατασκευαστές συχνά τους αφήνουν να ωριμάσει για αρκετές δεκαετίες.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να προσπαθήσουμε παλιά κρασιά που κοστίζουν μια περιουσία για να ζήσετε καλύτερα κρασιά της περιοχής. Υπάρχουν πολλά προσιτές κρασιά με εξαιρετική σχέση τιμής-αξίας. Το κορυφαίο κρασί που πρέπει να δοκιμάσετε εδώ είναι Κόκκινο Μπορντό.

Φτάνοντας στην πόλη δεν θα είναι ένα πρόβλημα, δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε στη Δυτική Ευρώπη. Επί πλέον, οι περισσότερες από τις γραμμές του τρένου θα Μπορντό προσφορά τρένα υψηλής ταχύτητας. Θα χρειαστείτε μόνο λίγες ώρες για να φθάσουν στην πόλη από οπουδήποτε στη Γαλλία. Το τρένο από το Παρίσι φτάνει Μπορντό σε λιγότερο από 3 ώρες!

Τουλούζη προς Μπορντό τρένα

Παρίσι προς Μπορντό τρένα

Λυών προς Μπορντό τρένα

Μασσαλία προς Μπορντό τρένα

 

Φλωρεντία, Η Ιταλία είναι η τελευταία κρασί μας πόλεις στην Ευρώπη

Το κόσμημα της Τοσκάνης, αν όχι το σύνολο της Ιταλίας, Η Φλωρεντία είναι η τέλεια πόλη με τα καλύτερα κρασιά της χώρας. Υπάρχουν πολλά χωριά γύρω από την πόλη που παράγει το υπέροχο Sangiovese κρασί και όλα αυτά για να αξίζουν να είναι στον κατάλογο των πόλεων κρασιού στην Ευρώπη. Αυτά τα πανέμορφα χωριά και το εντυπωσιακό ιταλικό εσωτερικό είναι δύσκολο να επιτευχθεί, αλλά η πόλη της Φλωρεντίας δεν είναι.

Μπορείτε να φτάσετε στην πόλη με το τρένο από οπουδήποτε στην Ιταλία, ή περαιτέρω, αρέσει Ελβετία και η Γαλλία. Υπάρχουν τακτικά, τρένα μεγάλης ταχύτητας που πάει αρκετές φορές την ημέρα από το Μιλάνο και τη Ρώμη, αλλά και από Βενετία. Αυτά τα ταξίδια διαρκέσει λιγότερο από δύο ώρες, και έχετε την ευκαιρία να δείτε το όμορφους λόφους και πεδία της Ιταλίας.

Ρίμινι στη Φλωρεντία τρένα

Ρώμη στη Φλωρεντία τρένα

Πίζα προς Φλωρεντία τρένα

Βενετία προς Φλωρεντία τρένα

 

 

Έτσι είστε έτοιμοι να απολαύσετε πόλεις κρασιού στην Ευρώπη? SaveATrain.com Θα σας βοηθήσει να πάρετε σε οποιαδήποτε πόλη Ευρώπη, γρήγορα, φτηνός, και με ένα χαμόγελο!

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας στον ιστότοπό σας, μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και απλά να μας δώσει μια πιστωτική με ένα σύνδεσμο προς αυτό το blog, ή κάνετε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwine-cities-europe%2F%3Flang%3Del – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε τις / fr στο / de / ή το και περισσότερες γλώσσες.