Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 11/08/2023)

Reisende på jakt etter den beste kanalen og River Boat Ferier i Europa kan være lett å vite Europa har kjempefint severdigheter. derimot, å vite hvor du skal gå for det beste seiling ferie noen gang, du trenger å gjøre noen undersøkelser. Det er fem land med fantastisk kanalen og elvebåt ferie alternativer.

Du kan besøke dem alle, eller velge en som appellerer til deg mest. Hva er sikkert er at du kommer til å ha noen kjente kanalen og elven rides på disse hellig. Her er våre fem beste beste kanalen og elvebåt ferier i Europa:

 

1. Canal og River Boat Ferier i Frankrike

Frankrike er et vakkert land med mange mulige destinasjoner for en kanal eller elvebåt ferie. Noen av Frankrikes regioner skiller seg ut i den forbindelse: Midi, regionen Aquitaine, og Camargue. Hver av dem har unike kvaliteter.

Den første er Canal du Midi, en World Heritage Site og den eldste kunstige vannvei i Europa som fortsatt følger sin opprinnelige kurs. Dette arbeidet til Pierre Paul Riquet ble fullført i 1681. Langs veien, cruising ned Midi, du kan se Le Somail og Carcassonne, to sjarmerende middelalderske bosetninger. Og hvis du elsker god mat og flott vin, du kan prøve Midi berømte Minervois og Corbieres, og cassoulet, en lokal delikatesse.

Sør-Frankrikes Camargue er litt mer moderne, med en vakker solfylt klima og nærhet til Middelhavet. Mens du reiser Camargue, du kan studere den frodige naturen og fuglelivet. Hva mer, i urbane områder er det også sjarmerende små kafeer å se.

Endelig, Aquitaine vil fange ditt hjerte som du cruise gjennom frodige daler, se på sine fossefall og fantastisk klipper. Det finnes en rekke ruter til å ta, inkludert seiler nedover elven Charente. I Frankrike, hver sti du tar er fortryllende, og opplever det fullt ut er en fantastisk følelse.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

 

2. Canal og River Boat Ferier i Italia

Når du tenker på kanaler og Italia, det første som kommer til hjernen er Venezia. Den venetianske lagunen er stort, skjære gjennom med kanalene, og det gir en unik opplevelse for reisende som elsker båtlivet. Men enda mer enn å seile kanalene i Venezia selv, den italienske kysten er en markere seg selv.

For nybegynnere, du kan besøke de fortryllende øyene Torcello, Burano, og Murano som har mye å tilby. Hvis du vil, tilbringe tid i en av sine mange spesialbutikker. Hvis ikke, du kan alltid seile videre til byen Venezia selv. Hver vannvei er et vakkert der, spesielt når været er fint. Gå videre til elven Brenta eller Sile River for flere naturskjønne turer av den italienske landsbygda.

Italias fikk mye å tilby med sine vakre elver, og kanalene i Venezia er en må-se. Hvis du ønsker å se det beste av europeiske severdigheter og utsøkte vassdrag, du finner dem i Italia.

Firenze til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

Firenze til Pisa Togene

Roma til Venezia Togene

 

 

3. Canal og River Boat Ferier i Tyskland

Canal and River Boat Holidays in Germany

 

Tyskland er kanskje ikke det første du tenker på når den beste kanalen og elvebåt ferier i Europa er nevnt. derimot, dette landet er langt fra mangler i vakre vassdrag å utforske. To regioner skiller seg ut fra resten: Mecklenburg og Brandenburg, med deres fascinerende kanaler og innsjøer omgitt av frodige skoger.

Hva er spesielt sjarmerende er at på veien kan du se flotte palasser, middelalderslott, og sjarmerende gamle byer. Og de som elsker naturen vil utvilsomt glede seg over den uberørte villmarken og dyrelivets rikdom.

Berlin selv har flere broer enn selv Venezia gjør, og nesten 100 kanalene for å utforske. derimot, tysk kanal og elvebåt ferie eventyr kan også ta deg mot Potsdam og Brandenburg. Ikke gå glipp av muligheten til å utforske Tyskland i denne unike og avslappende måte.

Berlin til Potsdam Togene

Berlin til Hamburg Togene

Frankfurt til Berlin Togene

Berlin til München Trains

 

4. Belgia

Belgia har en flott bonus på sin side når det gjelder de beste kanal- og elvebåtferiene i Europa. Denne bonusen er den flamske regionen og skjønnheten i sine vassdrag. Mens de belgiske vassdrag ikke er tradisjonell i den forstand tilbyr fantastisk landlige omgivelser, de kan sikkert ta deg til noen spennende steder.

For eksempel, Brugge er absolutt verdt et besøk, og utforske det med kanaler gjør turen enda mer spennende. Det er en viss romantikk i luften i Brugge, lik Venezia. Og de sjarmerende middelalderske strukturer og sjokolade butikker bare legge til atmosfære.

Så er det Ypres, et fantastisk sted fullt av historisk betydning og unike flamske severdigheter, lyder, og smaker. Seile din vei til deilig belgiske håndlaget sjokolade, eller pulserende og robust belgisk øl. Landet vil ønske deg velkommen med ren glede for alle sansene.

Brussel til Antwerpen Togene

Amsterdam til Antwerpen Togene

Lille til Antwerpen Togene

Paris til Antwerpen Togene

 

 

5. Nederland

Netherlands Best Canal and River boat Holidays

Ingen liste over beste europeiske destinasjoner kan være komplett uten Nederland. Det inkluderer destinasjoner som tilbyr den beste kanalen og elvebåt ferier i Europa. Landet av vassdrag måtte finne sin plass på listen, på grunn av sin fantastiske utsikt, naturskjønne ruter, og den enkle og ro i seiling.

Den nederlandske landskapet og dets vannveier tilbyr en stor opplevelse. Kanskje ikke noe annet sted kan skilte med en så jevn seiling gjennom bittesmå landsbyer og ved siden av så mange vakre severdigheter. Tenk deg forbi tradisjonelle utseende nederlandske vindmøller, med sin gjenkjennelige utseende og sjarm. Forestill deg ser på tulipaner svaier i vinden mens den passerer gjennom Frisiske region.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

Planlegger du en Riverboat Ferie i Europa? Bestill Togbilletter med Redd A Train og nyte!

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-canal-river-boat-holidays%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)