Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 30/04/2021)

En quintessential reise reise er å reise til Europa med tog. Det er fort bli den foretrukne miljøvennlig reise metode. Reise, i hovedsak, ikke bare utvider vår horisont, men utvider vårt perspektiv. Tenk på St. Augustine produktive ord, “Verden er en bok og de som ikke reiser, lese bare en side”.

I denne teknologisk avanserte, digital tidsforbindelse er rask og rasende. Med alle sine fordeler, vi mister forbindelse med den viktigste delen av reiser og livet, øyeblikket. Tog turer gjennom Europa Inspire, er komfortable og romantisk.

For de av oss som ikke bor i et land hvor togreiser er fremtredende, det kan være en mystisk eventyr. En annen stor fordel av europeisk togreiser er at, i motsetning til flyplassene, Europeiske togstasjoner ligger rett i midten av byene. Den kutter unødvendige kostnader for våre finstemt reisebudsjetter.

Ved å velge et tog gjennom Europa, vi velger en måte å reise som ikke bare vil engasjere oss, men tillater oss å se mye mer enn vi vanligvis ville. En slik ruting åpner opp tolv viktigste europeiske høydepunkter og er gjort i om 3 uker. Les videre for å finne ut hvordan du kan reise europeiske høydepunkter med tog i 3 uker.

 

Europeiske Høydepunkter Med tog Day 1: Wien, Østerrike

Toget gjennom Europas Reisen begynner i Wien, hovedstaden i Østerrike. To strålende dager med eventyr avvente. Barokk gater og keiserlige palasser sette tonen for å presentere kunstneriske, arkitektonisk, kulturell, og musikalske mesterverk. Dette er sammen med sin misunte kaffe-house kultur og pulserende design scener.

MUMOK er en må-gjøre når du er i Wien. Det er kjent for sin avant-garde og noen ganger sjokkerende kunstneriske kreasjoner, som inkluderer verker av Pablo Picasso og Andy Warhol. Samlingen i sin helhet består av nesten 10,000 kunstneriske herligheter.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

Wien er en stopp på europeiske Høydepunkter Med tog

 

Dag 2: Salzburg, Østerrike

Din tog gjennom Europa fortsetter, tilbringe en dag i Østerrikes Salzburg by. Det er på grensen til Tyskland og har spektakulær utsikt av den østlige Alpene. Salzburg krav til berømmelse er å være en historie-bok byen som en gang var hjemmet til verdens største komponist, Mozart.

Åsene er i live i Salzburg. Det var en gang brukt som filming av den svært anerkjente, “Sound of Music” og det er en håndgripelig følelse av kunstnerisk skapelse. Det utstråler også en stille ro.

München til Salzburg Togene

Wien til Salzburg Togene

Graz til Salzburg Togene

Linz Salzburg Togene

Salzburg, Østerrike

 

europeiske Høydepunkter Dager 3: München, Tyskland

De to neste stopp på et tog gjennom Europa er München og Stuttgart i Tyskland. Det ville være best å tilbringe en dag i hver av disse kjente destinasjonene.

München og dens bayerske arv er der øl og bryggetradisjon har utgjort en integrert del av deres kultur, for nesten syv århundrer. Oktoberfest er på toppen av listen i München. Det feires av millioner av mennesker som besøk fra hele verden, å delta i festlighetene.

Düsseldorf til München Trains

Dresden til München Trains

Nürnberg til München Trains

Bonn til München Trains

Besøk München på europeiske Høydepunkter Med tog

 

Dag 4: Stuttgart, Tyskland

Stuttgart har et elegant preg, hvor fort biler og fancy restauranter skape en stemning av det moderne liv, men det er mer til Stuttgart enn bare moderne. Stuttgart har vinstuer og bryst-mutter skygge uteserveringer som viser en laid-back, sparke føttene opp.

Nürnberg til Stuttgart Togene

München til Stuttgart Togene

Frankfurt til Stuttgart

Heidelberg til Stuttgart Togene

 

 

europeiske Høydepunkter Dager 5: Strasbourg, Frankrike

Hopping tilbake på toget, det er off til Frankrike! Tilbring en dag i Strasbourg.

Strasbourg balanserer mellom en middelaldersk fortid og en progressiv fremtid. Den gotiske katedralen er en arkitektonisk rart og å vandre gjennom gamle byens kronglete smaker og nyte tavernamat anbefales på det sterkeste.

Paris til Strasbourg Togene

Luxembourg til Strasbourg Togene

Nancy til Strasbourg Togene

Dijon til Strasbourg Togene

Strasbourg er på europeiske Høydepunkter Med tog

 

Dager 6 – 8: Paris, Frankrike

Paris trenger lite introduksjon med sin ikoniske arkitektur inkludert Eiffeltårnet, Triumfbuen, og Notre Dame-katedralen. Ordet parisisk er synonymt med stil og med god grunn. forvent verdensklasse kjøkken, kjøpesenter, og gallerier som er en uendelig kilde til inspirasjon og glede. De beste togturer i Europa vil alltid inkludere denne berømte byen.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

Eiffeltårnet i Paris, Frankrike

 

europeiske Høydepunkter Dager 9 & 10: Brussel, Belgia

Når Paris har beilet med romantikk, tilbringe de neste to dagene i Brussel, før neste tog etappe. To dager i Brussel vil bestå av art deco fasader og besøke Grand Palace torget. Det ligger i hjertet av byen, hvor i 17th århundre fortid kommer til liv.

Luxembourg til Brussel Togene

Antwerpen Brussel Togene

Amsterdam til Brussel Togene

Paris til Brussel Togene

fargerik Brussel, Belgia

 

Dager 11 – 13: Amsterdam, Nederland

Amsterdam er der for å cruise langs historiske kanalene, som er vanlig, og spasere gjennom museer og vintage fylte butikker. Drikker, servering, og designe scener trollbinde og underholde. Amsterdam er en by med overraskelse og er hjem til Van Gogh-museet, samt en rekke andre skatter på skjerm.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

Amsterdam, Nederland

 

europeiske Høydepunkter Dager 14 – 17: Bremen & Berlin, Tyskland

Hodet tilbake til Tyskland og tilbringe fem dager på toget gjennom Europa i Bremen, Berlin, og Dresden. En dag for Bremen (på bildet under), besøker sine mange museer og gallerier som Bremen Seas Museum. Det er en havneby, Bremerhaven er der for å nyte fersk sjømat og lære om en fascinerende havn historie.

Berlin vil trenge tre dager med nedsenking. Berlin har rykte på seg for å være “by som aldri sover”. Dra nytte av sin livfullheten! Nettene er for revelry og dagene er for kulturelle sysler.

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

Bremen og Berlin, Tyskland

 

Dag 18: Dresden, Tyskland

Dresden trenger bare en dag, vidunder som sin storslåtte Dome og dens Versailles-inspirerte Zwinger Palace huser museer. Byen ble grunnlagt i 1743 og måtte bygges opp igjen etter andre verdenskrig 2. Det har fått tilnavnet ‘Florence fra Elbe’ takket være sin idylliske beliggenhet.

Berlin til Dresden Togene

Hanover til Dresden Togene

Potsdam til Dresden Togene

Nürnberg til Dresden Togene

Dresden, Tyskland stopp langs europeiske Høydepunkter Med tog

 

europeiske Høydepunkter Dager 19 – 21: Praha, Tsjekkisk Republikk

Togturen i Europa ender i Praha, etter en virvelvind av undring. Praha er byen spir og blir ofte sammenlignet med skjønnheten i Paris. Det er også beskrevet som å være hjemme til Europas beste øl. Nyt synet av en 14th steinbru århundre, et slott på en bakketopp, og en lat elv. Det er den perfekte måten å avslutte en togreise gjennom Europa.

Nürnberg til Praha Togene

München til Praha Togene

Berlin til Praha Togene

Wien til Praha Togene

Praha, Tsjekkisk Republikk

 

De beste togturer i Europa vil sørge for at du er komfortabel og uthvilt. Setter pris på naturen langs veien, sikkerheten ved å reise med tog, og klemme inn så mange severdigheter som mulig. Det finnes ingen bedre måte å reise. bok med Lagre A Train i dag!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “Europeiske Høydepunkter med tog i 3 uker” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/european-highlights-by-train/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)