Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 05/03/2021)

Barer med live musikk dukker opp overalt i Europa, tilbyr en måte å drepe tid i et livlig sted hvor drinker og sanger flyte fritt. Hvis du ønsker å ha det gøy i byen underveis Togturen, Vi har fått noen forslag. Her er toppen vår 5 barer med live musikk hele Europa:

 

1. Levende musikk på Record Shop, Paris, Frankrike

Record Shop er en av de beste barer med live musikk i Frankrike. Det er like utenfor Bastille T-banestasjonen. Ikke bare er det lett å komme til, men det er også veldig koselig. Baren er i front, og den har en skikkelig konsertscene på baksiden av musikksted, med publikumsrommet gjemt bak.

Lokalbefolkningen anbefaler å få en reservasjon hvis du besøker denne livemusikkbaren reisesjekkliste. Fordi oppføring er gratis, det kan være vanskelig å få et sete i baren. Når du er i, vil du kunne nyte alle musikksjangre, helt levende.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

2. Live musikk på Liquid, Luxembourg by, Luxembourg

Luxembourg is in 5 Best Bars with Live Music

En interessant bar med levende musikk nylig satt Luxembourg på kartet over europeiske uteliv. Flytende kafé ligger i naturskjønne Grund område i Luxemburg. Hvis du har begge cocktail drinkers og håndverket øl elskere i ditt reisefølge, Dette er stedet å gå.

Selv om du nyter en veldig kort opphold i Luxembourg, vil du sannsynligvis være i stand til å fange levende musikk i flytende på tirsdager og torsdager. Hvis du er en uke kriger, er dette stedet for deg.

Bonn til Amsterdam Tog

Antwerpen til Amsterdam Tog

Hamburg til Amsterdam Tog

München til Amsterdam Tog

 

3. murene, Roma, Italia

Kan du tenke deg å finne en ny lokal bar med levende musikk til å besøke hver natt mens europeiske ferie? Tast inn murene, en av Romas mest legendariske barer med live musikk, med konserter hver kveld.

Barens historisk sted midt i hjertet av San Lorenzo student-området betyr at du vil være i stand til å møte mange interessante lokalbefolkningen. Alt i alt, for en ekte romersk opplevelse, Le Mura er en må-besøk - på alle kvelder i uken.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Pisa til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

4. Papegøyen, London, Storbritannia

Tilsynelatende, Idris Elba vet hvilke ingredienser for å kombinere i en fantastisk bar med levende musikk. Hans luksus bar, Papegøyen, ligger i Aldwych, og tilbyr en eksklusiv opplevelse.

Mens huset bandet setter scenen med fantastiske forestillinger, du ikke vil gå glipp av Mr. Elbas faste DJ-sett. Det er riktig - Hollywood skuespilleren tar ofte del i moroa ved å utføre DJ-settene, til baren lånetakerne glede. Fargerike cocktailer lyse stemningen ytterligere i dette tropiske fuglen tema levende musikk bar.

ENmsterdam Til London Tog

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

5. Vannhullet, Amsterdam, Nederland

Til glede for turister og lokalbefolkningen som elsker dette live musikk bar, Vannhullet har eksistert i mer enn 25 år. Når du besøke Amsterdam, det vil ha noe å tilby deg, selv om dagen. På en solrik dag, det er ingenting bedre enn å slappe av på barens romslig terrasse.

Hvis enkel tilgang er høyt på listen over prioriteringer, The Waterhole tar kronen for den beste bar med levende musikk i Amsterdam. På grunn av sin sentrale beliggenhet, er det ofte overfylt. En annen grunn til at publikum elsker det er happy hour, som varer inntil 9 PM!

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

The Waterhole Live music bar in Amsterdam The Netherlands

 

 

Et besøk til noen av Beste barer med live musikk er den perfekte måten å starte eller avslutte Europe Train Trip, så Bestill billetter nå!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “5 Beste barer med live musikk i Europa” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-bars-live-music-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)