Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 02/09/2022)

O călătorie de călătorie chintesența este de a călători în Europa cu trenul. Acesta devine rapid opțiunea preferată turism eco-friendly metodă. Voiaj, în esență, lărgește nu numai orizonturile noastre, ci lărgește perspectiva noastră. Gândiți-vă la St. Cuvintele prolific lui Augustin, „Lumea este o carte si cei care nu călătoresc, citește doar o singură pagină“.

În acest tech-savvy, conexiunea era digitală este rapidă și furioasă. Cu toate beneficiile sale, pierdem legatura cu cea mai importantă parte a călătorie și de viață, prezent. Tren excursii prin Europa INSPIRE, sunt confortabile, și romantic.

Pentru aceia dintre noi care nu locuiesc într-o țară în care călătoria cu trenul este proeminent, ea poate fi o aventură misterioasă. Un alt cadou mare de călătorie cu trenul european este că, spre deosebire de aeroporturi, gări europene sunt situate chiar în mijlocul orașelor. Aceasta reduce costurile inutile ale bugetelor de călătorie noastre reglaj fin.

Prin alegerea unui tren prin Europa, noi aleg un mijloc de călătorie care ne va angaja nu numai, dar ne permit să vedem mult mai mult decât de obicei, ne-ar. Un astfel de rutare deschide douăsprezece highlights europene principale și se face în aproximativ 3 săptămâni. Citiți mai departe pentru a afla cum să călătorească Repere europene cu trenul 3 săptămâni.

 

Repere europene Cu trenul Ziua 1: Viena, Austria

Trenul prin calatoria Europei începe de la Viena, capitala Austriei. Două zile glorioase de aventura astept. streetscapes baroc și palate imperiale a dat tonul pentru a prezenta artistice, arhitectural, cultural, și capodopere muzicale. Acest lucru este alături de cultura sa cafenea invidiat și scene de design vibrante.

MUMOK este un must-do, atunci când în Viena. Este cunoscut pentru avangardă și uneori șocante creații artistice, care includ lucrări de Pablo Picasso și Andy Warhol. Colecția în întregime este format din aproape 10,000 delicii artistice.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

Vienna is a stop on your European Highlights By Train

 

Zi 2: Salzburg, Austria

Trenul prin Europa continuă, petrece o zi în orașul Salzburg din Austria. Este la granița dintre Germania și are vederi spectaculoase din Alpii de Est. Pretenția de faimă a Salzburgului este un oraș cu cărți de povești care a fost odată casa celui mai mare compozitor din lume., Mozart.

Dealurile sunt vii în Salzburg. A fost o dată folosit ca locație de filmare pentru mult apreciatul, “Sunetul muzicii” și există un simț palpabil al creației artistice. Acesta emana, de asemenea, o seninătate liniștită.

München la trenuri Salzburg

Viena Trenurile Salzburg

Graz Trenurile Salzburg

Linz la trenuri Salzburg

Salzburg, Austria

 

Repere europene Zile 3: Munchen, Germania

Următoarele două opriri un tren prin Europa sunt München și Stuttgart, în Germania. Ar fi cel mai bine să-și petreacă o zi în fiecare dintre aceste destinații renumite.

Munchenul și moștenirea sa bavareză sunt locul în care berea și tradiția berii au făcut parte integrantă din cultura lor, timp de secole aproape șapte. Oktoberfest este în fruntea listei la München. Este sărbătorită de milioane de oameni care vizita de pe tot globul, pentru a participa la festivitățile.

Dusseldorf la trenuri Munchen

Dresda Trenuri Munchen

Nürnberg la trenuri Munchen

Bonn la trenuri Munchen

Visit Munich on your European Highlights By Train

 

Zi 4: Stuttgart, Germania

Stuttgart are un aer elegant, în cazul în care mașini și restaurante de lux rapid de a crea o ambianță de viață modern, dar este mai mult decât doar Stuttgart moderne. Stuttgart are taverne de vin și piept de nuci umbrite grădini de bere, care arată un stabilite-back, lovi cu piciorul cu susul în picioare.

Nürnberg la trenuri Stuttgart

Munchen la trenuri Stuttgart

Frankfurt Stuttgart

Heidelberg la trenuri Stuttgart

 

 

Repere europene Zile 5: Strasbourg, Franţa

Țopăit înapoi pe tren, este oprit în Franța! Petreceți o zi la Strasbourg.

Strasbourg echilibrează între un trecut medieval și un viitor progresiv. Catedrala gotică este un minune arhitecturala iar călătoria prin aleile răsucite ale orașului vechi și savurarea mâncării de tavernă este foarte recomandată.

Paris Trenurile Strasbourg

Luxemburg Trenurile Strasbourg

Nancy la trenuri Strasbourg

Dijon la trenuri Strasbourg

Strasbourg is on the European Highlights By Train

 

Zile 6 – 8: Paris, Franţa

Paris are nevoie de o mica introducere cu arhitectura sa iconic, inclusiv Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, si Catedrala Notre-Dame. Cuvântul parizian este sinonim cu stil și pentru un motiv bun. Aştepta bucătăria de clasă mondială, cumpărături, și galerii care sunt o sursă nesfârșită de inspirație și fericire. Cele mai bune excursii de tren din Europa, va include întotdeauna acest oraș renumit.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

Eiffel Tower Paris, France

 

Repere europene Zile 9 & 10: Bruxelles, Belgia

Odată ce Parisul a wooed cu dragoste, petrece următoarele două zile de la Bruxelles, înainte de următoarea etapă a trenului. Două zile de la Bruxelles va fi format din fațade art deco și vizitarea pătratul Grand Palace. Este situat în inima orașului, unde 17al ultimul secol vine la viață.

Luxemburg Trenurile Bruxelles

Antwerp Trenurile Bruxelles

Amsterdam Trenurile Bruxelles

Paris Trenurile Bruxelles

Colorful Brussels, Belgium

 

Zile 11 – 13: Amsterdam, Olanda

Amsterdam este în cazul în care să croazieră de-a lungul canalelor istorice, care este un lucru obișnuit, și plimbare prin muzee și magazine pline de epocă. băut, masa, și scenele de design captivează și distrează. Amsterdam este un oras de surpriza si este acasa, la Muzeul Van Gogh, precum și o serie de alte comori de pe ecran.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

Amsterdam, The Netherlands

 

Repere europene Zile 14 – 17: Bremen & Berlin, Germania

Față înapoi în Germania și petreacă cinci zile pe tren prin Europa în Bremen, Berlin, și Dresden. Într-o zi pentru Bremen (în imaginea de mai jos), vizita multe muzee și galerii sale, cum ar fi Muzeul de peste mări Bremen. Este un oraș port, Bremerhaven este în cazul în care să se bucure de fructe de mare proaspete și să învețe despre o istorie fascinantă port.

Berlin, va avea nevoie de trei zile de imersie. Berlinul are reputația de a fi “oraș care nu doarme niciodată”. Profitați de vibratia sale! Nopțile sunt pentru orgie și zilele sunt pentru preocupări culturale.

Frankfurt Trenurile Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

Bremen and Berlin, Germany

 

Zi 18: Dresda, Germania

Dresden are nevoie doar de o zi, Marvel ca Grand Dome și Versailles-inspirat Zwinger case palat sale muzee. Orașul a fost stabilit în 1743 și a trebuit să fie reconstruit după primul război mondial 2. Acesta a fost poreclit „Florența de Elba’ datorită locației sale idilice.

Berlin Trenurile Dresda

Hanovra Trenurile Dresda

Potsdam la trenuri Dresda

Nürnberg la trenuri Dresda

Dresden, Germany stop along European Highlights By Train

 

Repere europene Zile 19 – 21: Praga, Republica Cehă

Călătoria cu trenul în Europa se încheie la Praga, după un vârtej de mirare. Praga este orașul turle și este adesea comparat cu frumusețea Parisului. Este de asemenea descris ca fiind acasa, la cea mai bună bere din Europa. Bucurați-vă de spectacolul unui 14al pod de piatră din secolul, un castel pe deal, și un râu leneș. Acesta este modul perfect de a încheia o călătorie cu trenul prin Europa.

Nürnberg la trenuri Praga

Munchen la trenuri Praga

Berlin Trenurile Praga

Viena Trenurile Praga

Prague, Czech Republic

 

Cele mai bune excursii de tren din Europa se va asigura că sunt confortabile și odihnit. Apreciați peisajul de-a lungul drum, siguranța călătoriei cu trenul, și strângerea în cât mai multe puncte de atracție posibil. Nu există nici o modalitate mai bună de a călători. Carte cu Salvați un tren astăzi!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “Repere europene cu trenul 3 săptămâni” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/european-highlights-by-train/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)