Timp de citit: 8 minute
(Ultima actualizare în: 21/04/2023)

Îngeri, proaspăt, ferestre luminoase colorate pictate cu sticlă, sunt câteva dintre elementele din 12 cele mai fascinante catedrale din Europa. Fiecare catedrală este mai înaltă, mai mare, și mai captivant decât celălalt, fiecare având elemente ale celuilalt.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Catedrala Duomo, Milano

Milano atrage milioane de turiști în fiecare an. Catedrala din Milano, Catedrala din Milano este singurul reper care te va uimi la prima vedere. A luat 600 ani pentru a construi cea mai mare catedrală din Italia, elegant, graţios, și uimitoare în marmură roz deschis.

Vitralii, elemente gotice, și statuia de aur Madonnina din partea de sus sunt doar câteva dintre elementele care vă vor fascina. Asa de, dacă doriți cu adevărat să admirați fascinanta catedrală gotică din Milano, atunci poți merge pe acoperiș. Asa de, Catedrala din Milano este singura catedrală din lume, unde te poți plimba pe acoperiș.

Florența către Milano cu un tren

Florența către Veneția cu trenul

Milano către Florența cu trenul

Veneția la Milano cu un tren

 

Duomo Milan Cathedral is a must sightseeing

 

2. Catedrala Sagrada Familia, Barcelona

Singura catedrală încă în desfășurare de atunci 1882, Catedrala Sagrada Familia a lui Gaudi, este o operă de artă. Catedrala Sagrada este un amestec de gotic târziu spaniol, Art Nouveau, și arhitectura modernismului catalan. Designul lui Gaudi era de 18 turle, a reprezenta 12 apostoli, fecioara Maria, cei patru evangheliști, și cel mai înalt Iisus Hristos.

în plus, fiecare dintre cele trei fațade are un exterior total diferit: fațada Pasiunii, Glorie, și fațada Nașterii Domnului. Asa de, cu atât de multe de văzut și de descoperit, planificați-vă bine călătoria la Barcelona, pentru a nu rata această uimitoare catedrală.

 

Sagrada Familia from above picture

 

3. Cele mai fascinante catedrale din Europa: Catedrala Kolner, Koln

Construită peste 7 secole, Catedrala din Köln este un simbol uluitor al arhitecturii gotice. în plus, Catedrala din Köln este sediul arhiepiscopului de Köln și cea mai înaltă biserică de primăvară din toată Europa.

Interesant, acest reper magnific a fost un grajd și hambar în timpul Revoluției Franceze. Astăzi, nu veți vedea nicio relicvă a acestei etape în istoria catedralei. Interiorul este la fel de frumos ca exteriorul, cu vitralii și comori. Kolner Dom este deosebit de uluitor noaptea și luminile apusului.

Berlinul Aachen cu trenul

Frankfurt la Köln cu trenul

Dresda spre Köln cu un tren

Aachen la Köln cu un tren

 

Kolner Cathedral Cologne at night time

 

4. Bazilica Santa Maria Del Fiore, Florenţa

Roz, verde deschis, și fațadă de marmură albă, și podele de mozaic în interior, Basilica di Santa Maria din Florența este o catedrală renascentist remarcabilă. În plus,, Frescele de pe tavan ale lui Giorgio Vasari nu trebuie ratate de iubitorii de artă.

Catedrala din Florența este mai mult decât un reper. Chiar dacă nu sunteți dornici de artă, această catedrală vă va fascina și vă va păstra admirând opera de artă uimitoare ore întregi. Dacă aveți nevoie de o gură de aer proaspăt, apoi urcați până la Cupola Brunelleschi pentru a admira Florența magică.

Rimini la Florența cu un tren

Roma către Florența cu trenul

Pisa către Florența cu trenul

Veneția la Florența cu un tren

 

 

5. Cele mai fascinante catedrale din Europa: Charless Catedrala, Viena

Simbolul Vienei, Sf. Catedrala Carol este uimitoare prin fațada albă și cupolele verde deschis. Proiectat în stil baroc, Sf. Catedrala Carol captivează vizitatorii încă din 19al secol. Catedrala a fost concepută pentru a-l cinsti pe patronul Charles Borromeo, alimentatorul, și ministru al suferinței din plăgile Europei în 16al secol.

in orice caz, cea mai fascinantă caracteristică a Sf. Bazilica Carol este 1250 metri pătrați de fresce în copulă. Spre deosebire de alte catedrale europene, aici puteți lua un lift panoramic pentru a admira frescele de aproape. Asa de, a concluziona, Sf. Catedrala Charles din Viena nu trebuie ratată vacanță de city break în Europa.

Salzburg la Viena cu trenul

München la Viena cu un tren

Graz la Viena cu un tren

Praga la Viena cu trenul

 

Scenic Charles Cathedral in Vienna

 

6. Catedrala Le Mans, Franţa

Dedicat Sfântului Iulian, primul episcop din Le Mans, Catedrala Le Mans, este un superb amestec arhitectural de stil gotic francez și naos romanic. Una dintre caracteristicile fascinante care vă vor atrage atenția este contraforturile care susțin exteriorul într-un design magnific. Astfel, fațada Catedralei Le Mans este una dintre cele mai frumoase din Europa.

în plus, vitraliile și îngerii pictați pe tavanul catedralei se adaugă la Le Mans’ arhitectură uluitoare și lăsați o mulțime de comori de descoperit în interiorul acestei catedrale veche de 500 de ani.

Dijon în Provence cu trenul

Parisul spre Provence cu trenul

Lyon către Provence cu trenul

Marsilia în Provence cu trenul

 

A Rainbow over Le Mans Cathedral

 

7. Cele mai fascinante catedrale din Europa: Sf. Catedrala lui Pavel, Londra

Domina orizontul Londrei, dar la exterior, Catedrala Sfântul Pavel nu este unul dintre cele mai uluitoare repere. Frumusețea Sf. Catedrala lui Paul se va dezvălui dacă vă faceți timp pentru a intra. Apoi, vei fi uimit de jocul decorului alb și negru. în plus, catedrala adăpostește mai mult de 300 memorialele celor mai bune din Marea Britanie, precum Wren însuși care a proiectat magnifica catedrală.

in orice caz, unul dintre cele mai fascinante elemente din St.. Catedrala lui Paul este galeria șoaptă. da, dacă șoptiți într-o parte a galeriei, pereții îl vor duce la celălalt capăt.

Amsterdam la Londra cu trenul

Parisul către Londra cu trenul

Berlinul către Londra cu trenul

Bruxelles la Londra cu trenul

 

Crowds outside St. Paul's Cathedral, London, UK

 

8. Catedrala din Berlin

În ciuda faptului că a fost grav avariat în al doilea război mondial, Catedrala din Berlin este o catedrală uimitoare, cu o fântână și iarbă verde în față. Catedrala din Berlin a fost construită ca parte a palatului orașului Berlin, dar arhitectul Julius Carl Raschdorff l-a transformat pentru a reflecta gloria și măreția Sf. Paul’s Cathedral din Londra. Numai în 1993, restaurarea a fost finalizată, după căderea marelui zid al Berlinului.

Cele mai fascinante elemente din Catedrala din Berlin sunt frescele, podoabe de aur, și statui. în plus, orga farfurioară, cu muzica sa romantică și care se topește inima, este ultima și cea mai mare orgă romantică din Germania și merită să dedică timp pentru a ședea și doar o listă.. Prin urmare, du-te la platforma de vizionare pentru vederi ale orașului Berlin pentru a finaliza turul tău într-unul dintre 12 cele mai fascinante catedrale din Europa.

Frankfurt la Berlin cu trenul

Leipzig la Berlin cu trenul

Hanovra la Berlin cu trenul

Hamburg la Berlin cu trenul

 

Beautiful day in Berlin Cathedral

 

9. Cele mai fascinante catedrale din Europa: Sfânt Catedrala Vasile, Moscova

unul dintre cele mai fascinante locuri de vizitat din Rusia este Catedrala Sfântul Vasile din Moscova. Nu puteți rata această uimitoare catedrală și o veți vedea din orice punct din Piața Roșie și nu numai. Pe măsură ce faceți un pas mai aproape, o biserică centrală cu alte nouă biserici în jurul ei.

Cea mai fascinantă caracteristică este că aceste temple sunt interconectate prin pasaje speciale boltite. Ivan cel Groaznic a fost creierul din spatele Catedralei Sfântul Vasile, iar cupolele multicolore sunt un mister până astăzi. În timp ce acest tip de design a apărut în secolul al XVII-lea, dar alegerea culorilor este necunoscută.

 

The Famous Saint Basil's Cathedral at the heart of Moscow

 

10. Catedrala Notre-Dame, Paris

Gargoyle au crescut și vitraliile sunt 2 dintre caracteristicile care vă vor atrage, precum și alte milioane de vizitatori la catedrala Notre Dame din Paris. Minunat la exterior, și minunat în interior, tezaurul catedralei te va duce deasupra celui mai romantic oraș din lume, pentru vederi panoramice.

Maica Domnului stă în Ile de la Cite și este dedicată Sfintei Fecioare. în plus, catedrala a fost locul evenimentelor majore precum încoronarea lui Napoleon Bonaparte, și beatificarea Ioanei de Arc. Prin urmare, ochii tăi vor admira frumusețea arhitecturii catedralei, iar urechile tale admirând poveștile de glorie.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

Notre-Dame Cathedral and the Paris Canal

 

11. Cele mai fascinante catedrale din Europa: Bazilica Sfântul Marcu, Veneția

Este una dintre cele mai frumoase bazilice din Europa, dar sunt relicve secrete pe care le găzduiește Bazilica Sf. Marcu, devenind cea mai fascinantă catedrală din Europa. Conform legendelor, Bazilica Sfântul Marcu a fost construită pentru a adăposti moaștele evanghelistului Marcu, unul dintre cei patru apostoli, după ce negustorii furau din Egipt. Această poveste îl prezintă pe al 13-lea mozaic din sec, deasupra ușii din stânga când intrați în bazilică.

În plus,, Bazilica San Marco găzduiește o comoară mai prețioasă decât bijuteria coroanei Familiei Regale - Pala dOro. Pala este un alter bizantin, împânzit cu mai mult de 2000 pietre pretioase. A concluziona, dacă intenționați să vizitați un punct de reper din Veneția, Bazilica Sfântul Marcu este una, pentru curioși, călătorii iubitori de frumusețe și istorie.

Milano către Veneția cu trenul

Florența către Veneția cu trenul

Bologna către Veneția cu trenul

Treviso la Veneția cu un tren

 

Colorful people out Saint Mark's Basilica in Venice Italy

 

12. Sf. Catedrala Vitus, Praga

Peste râuri, și poduri, în legendarul Castel Praga, vei fi fermecat de Catedrala Sfantul Vitus. A durat aproape 6 secole pentru a finaliza catedrala gotică, la cel mai remarcabil și mai remarcabil reper din Praga. Timpul necesar pentru construirea Catedralei Sfântul Vitus se reflectă în amestecul arhitectural de stiluri.

Catedrala Sfântul Vitus are Renaștere, gotic, și elemente baroce: ca turnul turnului de sud și marele organ din partea de nord. Vitraliile sunt o caracteristică remarcabilă în orice catedrală și St.. Ferestrele lui Vitus nu cad în frumusețe din celelalte catedrale fascinante din Europa.

Nürnberg la Praga cu un tren

München la Praga cu un tren

Berlinul către Praga cu un tren

Viena la Praga cu un tren

 

Prague's Saint Vitus Cathedral

 

WVom fi bucuroși să vă ajutăm să vă planificați o călătorie de neuitat 12 fascinante catedrale din Europa cu trenul, Intră în lumea Salvați un tren.

 

 

Doriți să încorporați postarea de pe blogul nostru „ 12 Cele mai fascinante catedrale din Europa ”pe site-ul dvs.? Puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesaje sau să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Fmost-fascinating-cathedrals-europe%2F – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)