Wacan Maca: 8 menit
(Paling Keri Dianyari On: 27/08/2021)

Malaekat, seger, jendhela padhang warna-warni dicet kaca, minangka sawetara unsur ing 12 katedral sing paling apik ing Eropa. Saben katedral luwih dhuwur, luwih gedhe, lan luwih narik ati tinimbang liyane, masing-masing nampilake elemen liyane.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Katedral Duomo, Milan

Milan narik kawigaten jutaan turis saben taun. Katedral Milan, Katedral Milan minangka landmark sing bakal nggumunake sampeyan saka sekilas. Sampeyan butuh 600 taun kanggo mbangun katedral paling gedhe ing Italia, elegan, anggun, lan apik banget kanthi marmer jambon cahya.

Jendela kaca patri, unsur gotik, lan patung emas Madonnina ing sisih ndhuwur mung sawetara elemen sing bakal narik kawigaten sampeyan. dadi, yen sampeyan pengin ngujo katedral Milan gothic sing apik, banjur sampeyan bisa mlaku ing ndhuwur atap. dadi, Katedral Milan minangka siji-sijine katedral ing donya, ing ngendi sampeyan bisa mlaku ing ndhuwur atap.

Florence menyang Milan Kanthi Sepur

Florence menyang Venesia Kanthi Sepur

Milan menyang Florence Kanthi Sepur

Venesia ke Milan Kanthi Sepur

 

Katedral Duomo Milan iku wajib nyawang

 

2. Katedral Sagrada Familia, Barcelona

Katedral siji-sijine isih ana wiwit saiki 1882, Katedral Sagrada Familia Gaudi, minangka karya seni. Katedral Sagrada minangka campuran Gothic Pungkasan Spanyol, Art Nouveau, lan arsitektur Modernisme Catalan. Desaine Gaudi yaiku 18 pucuk, makili ing 12 rasul, Maria Perawan, papat penginjil, lan Yesus Kristus sing paling dhuwur.

Saliyane, saben telung facade duwe eksterior sing beda banget: facade Passion, Kamulyan, lan fasad Kelahiran. dadi, kanthi akeh sing bisa dideleng lan ditemokake, rencanakake perjalanan sampeyan menyang Barcelona kanthi apik, supaya ora ketinggalan katedral sing apik tenan iki.

 

Sagrada Familia saka gambar ing ndhuwur

 

3. Katedral Paling Apik ing Eropa: Katedral Kolner, Cologne

Dibangun maneh 7 abad, Katedral Cologne minangka simbol arsitektur Gotik sing apik banget. Menapa malih, Katedral Cologne minangka kursi Uskup Agung Cologne lan gereja musim semi paling dhuwur ing kabeh Eropa.

Apike, landmark sing megah iki biyen dadi kandhang sing stabil lan jarami sajrone Revolusi Prancis. dina iki, sampeyan ora bakal weruh peninggalan tahapan iki ing sejarah katedral. Interioré apik banget kaya eksterioré kanthi kaca kaca lan khazanah patri. Kolner Dom pancen nyenengake nalika wengi lan lampu surup.

Berlin menyang Aachen Kanthi Sepur

Frankfurt menyang Cologne Kanthi Sepur

Dresden menyang Cologne Kanthi Sepur

Aachen menyang Cologne Kanthi Sepur

 

Kolner Katedral Kolner nalika wengi

 

4. Basilika Santa Maria Del Fiore, Florence

Jambon, ijo enom, lan fasad marmer putih, jubin mozaik ing njero, Basilika di Santa Maria ing Florence minangka katedral Renaissance sing luar biasa. tambahan, Frior Giorgio Vasari babagan Kiamat Pungkasan ing langit-langit ora bakal dilewati para pecinta seni.

Katedral Florence luwih saka mung landmark. Sanajan sampeyan ora kepengin seni, katedral iki bakal narik kawigaten sampeyan lan bakal ngormati karya seni sing nggumunake nganti pirang-pirang jam. Yen sampeyan butuh napas sing seger, banjur menek menyang Cupola Brunelleschi kanggo ndeleng Florence sing sekti.

Rimini menyang Florence Kanthi Sepur

Roma menyang Florence Kanthi Sepur

Pisa menyang Florence Kanthi Sepur

Venesia menyang Florence Kanthi Sepur

 

 

5. Katedral Paling Apik ing Eropa: Charles Katedral, Vienna

Simbol Wina, St. Katedral Charles nggumunake ing fasad putih lan kubah ijo cahya. Dirancang kanthi gaya Barok, St. Katedral Charles narik kawigaten para pengunjung wiwit 19th abad. Katedral iki dirancang kanggo ngurmati santo pangreksa Charles Borromeo, pakan, lan menteri sangsara ing wewelak Eropa ing 16th abad.

Nanging, fitur sing paling apik ing St.. Charles Basilica yaiku 1250 frescos meter persegi ing copula. Beda karo katedral Eropa liyane, ing kene sampeyan bisa njupuk lift panorama kanggo ngujo fresos saka cedhak. dadi, kanggo nyimpulake, St. Katedral Charles ing Wina ora kudu dilalekake preinan kutha break ing Eropa.

Salzburg menyang Wina Kanthi Sepur

Munich menyang Wina Kanthi Sepur

Graz menyang Wina Kanthi Sepur

Prague menyang Wina Kanthi Sepur

 

Katedral Scenic Charles ing Wina

 

6. Katedral Le Mans, France

Darmabakti kanggo Saint Julian, uskup pertama Le Mans, Katedral Le Mans, minangka campuran arsitektur gaya Gothic Prancis sing apik lan gaya Romanesque. Salah sawijining fitur sing apik sing bakal narik kawigaten sampeyan yaiku tombol sing ndhukung eksterior kanthi desain apik banget. Mula, fasad Katedral Le Mans minangka salah sawijining sing paling apik ing Eropa.

Menapa malih, kaca patri lan malaekat sing dicet ing plafon katedral nambahake Le Mans’ arsitektur sing apik banget lan pasrahake harta karun sing bisa ditemokake ing katedral umur 500 taun iki.

Dijon to Provence With A Train

Paris Kanggo Provence Kanthi Sepur

Lyon menyang Provence Kanthi Sepur

Marseille kanggo Provence Kanthi Sepur

 

Pelangi liwat Katedral Le Mans

 

7. Katedral Paling Apik ing Eropa: St. Cathedral Paulus, London

Ndominasi cakrawala London, nanging ing njaba, Katedral Saint Paul dudu salah sawijining landmark sing paling apik. Kaendahan St.. Katedral Paul bakal mbukak manawa sampeyan njupuk wektu kanggo mlaku-mlaku. banjur, sampeyan bakal kaget nalika main dekorasi putih lan ireng. Menapa malih, omah katedral luwih saka 300 peringatan paling apik ing Inggris, kayata Wren dhewe sing ngrancang katedral sing apik banget.

Nanging, salah sawijining elemen sing paling apik ing St.. Katedral Paul minangka galeri bisik-bisik. Ya, yen sampeyan bisik-bisik ing salah sawijining sisih galeri, tembok bakal digawa menyang mburi liyane.

Amsterdam menyang London Kanthi Sepur

Paris menyang London Kanthi Sepur

Berlin menyang London Kanthi Sepur

Brussels menyang London Kanthi Sepur

 

Akeh wong ing njaba St.. Paul's Cathedral, London, UK

 

8. Katedral Berlin

Sanajan rusak parah ing WWII, Katedral Berlin minangka katedral sing nggumunake kanthi sisih ngarepe banyu mancur lan ijo. Katedral Berlin dibangun minangka bagean saka istana kutha Berlin, nanging arsitek Julius Carl Raschdorff ngrubah kanggo nggambarake kamulyan lan kamulyan St.. Katedral Paul ing London. Mung ing 1993, restorasi rampung, sawise ambruk tembok Berlin sing hebat.

Unsur sing paling apik ing Katedral Berlin yaiku fresko, perhiasan emas, lan patung. Saliyane, organ Saucer kanthi musik romantis lan leleh jantung minangka organ romantis pungkasan lan paling gedhe ing Jerman, kudune nyawisake wektu kanggo lungguh lan mung dhaptar. Mangkono, munggah menyang platform ndeleng kanggo tampilan kutha Berlin kanggo ngrampungake tur sampeyan ing salah sawijining 12 katedral sing paling apik ing Eropa.

Frankfurt to Berlin Kanthi Sepur

Leipzig menyang Berlin Kanthi Sepur

Hanover menyang Berlin Kanthi Sepur

Hamburg menyang Berlin Kanthi Sepur

 

Dina sing apik ing Katedral Berlin

 

9. Katedral Paling Apik ing Eropa: Santo Katedral Basil, Moscow

Salah siji saka papan sing paling apik kanggo dikunjungi ing Rusia yaiku Katedral Saint Basil ing Moskow. Sampeyan ora bisa kliwat katedral sing apik tenan iki lan bakal ndeleng saka sembarang titik ing Alun-alun Abang lan sateruse. Nalika sampeyan nyedhak, greja pusat kanthi sangang greja liyane ing sakiwa tengene.

Fitur sing paling apik yaiku candhi-candhi iki gegandhengan karo jalur khusus. Ivan the Terrible minangka dalang ing mburi katedral Saint Basil, lan kubah warna-warni minangka misteri nganti saiki. Nalika jinis desain iki muncul ing abad kaping 17, nanging pilihan warna ora dingerteni.

 

The Famous Saint Basil's Cathedral at the heart of Moscow

 

10. Katedral Notre Dame, Paris

Gargoyles wungu lan windows kaca patri ana 2 fitur sing bakal narik kawigaten sampeyan uga mayuta-yuta pengunjung liyane menyang katedral Notre Dame ing Paris. Apik banget ing njaba, lan apik tenan nang, perbendaharaan katedral bakal nggawa sampeyan ing ndhuwur kutha sing paling romantis ing donya, kanggo panorama.

Lady kita ngadeg ing Ile de la Cite lan khusus kanggo Virgin sing diberkahi. Saliyane, katedral minangka papan kanggo acara-acara utama kaya penobatan Napoleon Bonaparte, lan beatifikasi Joan of Arc. Mangkono, mripatmu bakal ngujo kaendahan arsitektur katedral, lan kupingmu ngujo dongeng kamulyan.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

Katedral Notre-Dame lan Terusan Paris

 

11. Katedral Paling Apik ing Eropa: Basilika Santo Markus, Venice

Iki minangka salah sawijining basilika sing paling apik ing Eropa, nanging minangka peninggalan rahasia sing dununge Basilika Santo Markus, dadi katedral paling apik ing Eropa. Miturut legenda, Basilika Santo Markus dibangun kanggo omah peninggalan Markus penginjil, salah siji saka papat rasul, sawise sudagar nyolong saka Mesir. Crita iki nampilake tanggal 13 mozaik abad, ing ndhuwur lawang kiwa nalika mlebu basilika.

tambahan, Basilika Santo Markus nyedhiyakake harta karun sing luwih larang regane tinimbang permata mahkota Kulawarga - Pala dOro. Pala minangka perubahan Byzantian, studded karo luwih saka 2000 watu permata. Nganakke, yen sampeyan arep ngunjungi salah sawijining landmark ing Venesia, Basilika Santo Markus iku siji, kanggo penasaran, lelungan kaendahan lan sejarah.

Milan menyang Venesia Kanthi Sepur

Florence menyang Venesia Kanthi Sepur

Bologna menyang Venesia Kanthi Sepur

Treviso menyang Venesia Kanthi Sepur

 

Colorful people out Saint Mark's Basilica in Venice Italy

 

12. St. Katedral Vitus, Prague

Sadawane kali, lan kreteg, ing Kastil Prague sing legendaris, you will be enchanted by Saint Vitus cathedral. It took close to 6 pirang-pirang abad kanggo ngrampungake katedral Gotik, kanggo landmark sing luar biasa lan paling apik ing Prague. Suwene wektu kanggo mbangun Katedral Saint Vitus katon ing campuran gaya arsitektur.

Katedral Saint Vitus nduwe Renaissance, Gothic, lan unsur Barok: kaya pucuk menara kidul lan organ gedhe ing sisih lor. Jendela kaca noda minangka fitur sing luar biasa ing katedral lan St.. Jendhela Vitus ora bisa kaendahan saka katedral liyane sing apik ing Eropa.

Nuremberg menyang Prague Karo Sepur

Munich menyang Prague Kanthi Sepur

Berlin menyang Prague Kanthi Sepur

Wina menyang Prague Kanthi Sepur

 

Prague's Saint Vitus Cathedral

 

We bakal seneng mbantu sampeyan ngrancang lelungan sing ora bisa dilalekake 12 katedral sing apik ing Eropa nganggo sepur, Ketik jagad saka Simpen A Train.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog " 12 Katedral Paling Apik ing Eropa "menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Fmost-fascinating-cathedrals-europe%2F - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)