Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 11/09/2021)

Vi notering 5 De fleste vakre skoger i Europa akkurat i tide til den høytidelige sesongferien! Den typiske ferie tilholdssted for de fleste reiser elskere er stranda. Men Europa har mer enn en strand å utforske. Bli med oss ​​når vi tar en stomp rundt noen av de vakre skogene i Europa.

Glem overfylte strender med sine høyt barn og bruke tiden hawkers. Noen ganger du ikke kan slå den fred og ro i en god skog. Å være i naturen er virkelig terapeutisk, så la oss ta et løvrike gambol rundt noen av Europas mest frondescent fineste.

 

Vår første på listen over mest vakre skogene i Europa – Den bayerske skogen, Tyskland

Den bayerske skogen nasjonalpark er Tysklands første og største nasjonalpark, og en av de vakreste skogene i Europa. Hvorfor kan du spørre? Vi tror appell ligger i dens enkle, men rikelig villmark. Takket være den mannen forlate det godt alene! Parken lover en fantastisk landskap, majestetiske topper (de mest kjente blir Store Falkenstein, Lusen, og Grosser Rachel), omfattende tur og sykkelstier, mirror Lakes, sports muligheter, en fascinerende Treetop Walk, og mer.

Ønsker å ta med familien på en spennende og unik opplevelse mens i parken? Den Treetop Walk (Baumwipfelbad) på bayerske Forest National Park lover et nært møte med naturen og eventyr for hele familien. En 1.300 meter lang trebarrierefri gangvei fører besøkende til foten av det kuppelformede observasjonstårnet, med fantastisk utsikt over skogen på vei. Du kan også velge å delta i spennende aktiviteter underveis. derimot, det beste er lagret for den siste. Fra det 44 meter høye observasjonsdekket, du kommer til å kose deg med uforstyrret utsikt over skogen og til og med snøkledde Alpene.

Ulm til Füssen Togene

München til Füssen Togene

Stuttgart til Füssen Togene

Nürnberg til Füssen Togene

The Bavarian Forest, Germany, One Of the Most beautiful forests in Europe

 

Trillemarka Rollagsfjell Forest, Norge

Velkommen til vill villmark! Trillemarka Rollagsfjell naturreservat er en av de siste jomfruelige skogområder i landet. Dette er din går til sted for fotturer blant gammel skog vekst, ski på urørt fjell, og fiske i virkelig pittoresk rIvers og innsjøer. Det er også en overflod, 93 totalt, av rødlistearter. Sørg for at du turen til statuen kalt Madonna og barnet, plassert 100 meter utenfor parken, for utrolig utsikt over dalen og utover. Ta med mange lag, som klimaet drastisk endrer hele området.

 

Belluno Dolomittene, Italia

The National Park of Belluno Dolomittene strekker seg fra Cismon dalen til Piave dalen og ble grunnlagt i 1990 å ivareta dette territorium enorme naturverdier, som allerede har oppnådd notat gjennom århundrene for skjønnheten av sine eksklusive flora og dens sjeldenhet. Følgelig, vedtaket ble gjort for å beskytte sin 32000 hektar av den overveldende naturlig panorama fra Vintersport utvikling.

Området er nå en nasjonalt kulturminne av uvurderlig verdi der, rette, natur regler. Det vi elsker med denne parken er den urørte og utilgjengelige plasseringen på grensene til de sørøstlige Alpene, som i forhistorisk tid så dannelsen av isbreer (den siste forsvinner i løpet av 10000 År siden!).

Forskjeller eksisterer mellom Tre Cime di Lavaredo og Belluno Dolomittene, kjent som den bleke fjellet på grunn av fargen på klippen. Forfriskende vidder og svimlende rockfaces: disse er haunts av kongeørn, skapninger nesten legendariske grunn av sin nåde, de er edle og majestetiske svevende gjennom himmelen og sjeldenheten til deres art.

Vi håper vi har gitt deg nok grunner til besøk Belluno Dolomittene og hvorfor vi tror det er en av de vakreste skogene i Europa.

Trento til Gardasjøen Peschiera Togene

Bolzano Bozen til Gardasjøen Peschiera Togene

Bologna til Gardasjøen Peschiera Togene

Venezia til Gardasjøen Peschiera Togene

Most beautiful forests in Europe - Belluno Dolomites, Italy

 

smykke tilfeller, Frankrike

Den spektakulære Parc National des Ecrins er en av de ti franske nasjonalparker og den nest største etter Vanoise. De 1000 kvadratkilometer vernet område strekker Hautes Alpes og Isere avdelinger, strekker seg mellom Bourg d'Oisans, Briançon, og Embrun. Parken er fortsatt stort sett uberørt takket være sin ekstern plassering og selvfølgelig, det er på vår liste over de vakreste skogene i Europa.

Parkens takkede fjellterreng er definert av tumlende isbreer og raskt flytende elver, som har skapt bratte trange daler. Om sommeren, turgåere, fjellklatrere, terrengsyklister, og elveløpere strømmer til parken for å nyte det fantastiske klimaet og det kjevefallende landskapet. i vinter, truger, hytte til hytte skiturer og fjellklatring er populære. De skianlegg Alpe d'Huez sitter like utenfor grensene for parken. Som er 10 km opp switchbacks fra Bourg d'Oisans.

Marseilles til Lyon Togene

Paris til Lyon Togene

Lyon Airport til Paris Tog

Lyon til Avignon Togene

 

 

Vår siste på listen over mest vakre skogene i Europa – A Forest i en fotballstadion, Nederland

Unending Attraksjon av Nature er en midlertidig kunstinstallasjon som transformerer Worthersee fotballstadion. Det ligger i Klagenfurt, og er nå en skog og en kunstinstallasjon!

Rundt 300 trær, noen som veier opp til seks tonn hvert vil bli nøye transplantert over eksisterende fotballbane. Dette, gi inntrykk av en sentraleuropeisk skog. Når transplantert, skogen vil ta på seg et liv på egen hånd, endre farger når sesongen snur og tiltrekker seg dyreliv.

Gå besøke fra 10 er inntil 10 pm daglig (gratis inngang)!

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

A Forest In A Football Stadium, Netherlands

 

Er du klar til å lukte frisk jord og våt mose? For å nyte følelsen av sollys glitrende gjennom trærne og kaster flakkende skygger på bakken? Deretter hoppe på Lagre et tog og bestille togbillett til en av de mest vakre skogene i Europa, innen minutter!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “Topp 5 Vakreste Europas skoger” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-forests-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)