Läsningstid: 5 minuter
(Senast uppdaterad: 11/09/2021)

Vi listar de 5 De flesta vackra skogarna i Europa precis i tid för den festliga säsongsferien! Den väsentliga semesterstunt för de flesta resande älskare är stranden. Men Europa har mer än en strand att utforska. Följ med när vi tar en stomp runt några av de vackraste skogarna i Europa.

Glöm befolkade stränder med sina högljudda barn och tjat gatuförsäljare. Ibland kan du inte kan slå lugn och ro i en bra skog. Att vara i naturen verkligen är terapeutiskt, så låt oss ta ett lummigt spel om några av Europas mest frondescenta finaste.

 

Vår 1: a på listan över mest vackra skogar I Europa – Bayerischer Wald, Tyskland

Bayerischer Wald nationalpark är Tysklands första och största nationalpark, och en av de vackraste skogarna i Europa. Varför du kan fråga? Vi tror att överklagandet ligger i dess enkla men rikligt vildmark. Tack vare den man lämnar den väl ensam! Parken lovar en hisnande landskap, majestätiska toppar (de mest kända är Stora Falkenstein, Lusen, och Grosser Rakel), omfattande vandring och cykelleder, spegel sjöar, sportmöjligheter, en fascinerande trädtopp promenad, och mer.

Att vilja ta med familjen på en spännande och unikt äventyr medan i parken? Treetop promenad (Baumwipfelbad) på Bavarian Forest National Park lovar en närkontakt med naturen och äventyr för hela familjen. En 1300 meter lång träbarriärfri gångväg leder besökare till basen av det kupolformade observationstornet, erbjuder fantastisk utsikt över skogen på vägen. Du kan också välja att delta i spännande aktiviteter på väg. i alla fall, bäst sparas för den sista. Från det 44 meter höga observationsdäcket, du får vila ögonen på fri utsikt över skogen och även snöklädda Alperna.

Ulm till Füssen Tåg

Munich till Füssen Tåg

Stuttgart till Füssen Tåg

Nürnberg till Füssen Tåg

The Bavarian Forest, Germany, One Of the Most beautiful forests in Europe

 

Trillemarka Rollagsfjellskog, Norge

Välkommen till vildmarken! Trillemarka Rollagsfjell Nature Preserve är en av de sista urskogsområden i nationen. Det här är din go-to plats för vandring bland gamla skogstillväxt, skidåkning på orörda berg, och fiske i verkligt pittoreskt rIvers och sjöar. Det finns också ett överflöd, 93 totalt, av rödlistade arter. Se till att du vandra till statyn heter Madonna och barnet, belägen 100 meter utanför parken, för otrolig utsikt över dalen och bortom. Föra massor av lager, som klimatet förändras drastiskt i hela området.

 

Belluno Dolomiterna, Italien

Nationalparken av Belluno Dolomiterna sträcker sig från Cismon dalen tills Piave dalen och grundades 1990 för att skydda detta territorium enorma naturliga värde, som redan har uppnått not genom århundraden för skönheten i sina exklusiva flora och dess sällsynthet. Följaktligen, beslutet gjordes för att skydda sina 32000 hektar av förbluffande naturliga panorama från vintersporter utveckling.

Området är nu ett nationellt kulturarv av oskattbart värde där, med rätta, naturregler. Vad vi älskar med denna park är den orörda och oåtkomliga platsen vid gränsen till de sydöstra Alperna, som i forntiden såg bildandet av glaciärer (den sista försvinner under 10000 för flera år sedan!).

Skillnader mellan Tre Cime di Lavaredo och Belluno Dolomiterna, känd som de bleka bergen på grund av färgen på rockface. Uppfriskande platåer och svindlande klipporna: dessa är tillhåll för kungsörn, varelser nästan legendariska på grund av deras nåd, de är ädla och majestätiska svävar genom himlen och deras artens sällsynthet.

Vi hoppas att vi gav dig tillräckligt skäl för besök Belluno Dolomiterna och varför vi tycker att det är en av de vackraste skogarna i Europa.

Trento till Gardasjön Peschiera Tåg

Bolzano Bozen till Gardasjön Peschiera Tåg

Bologna till Gardasjön Peschiera Tåg

Venedig till Gardasjön Peschiera Tåg

Most beautiful forests in Europe - Belluno Dolomites, Italy

 

Jewel fall, Frankrike

Den spektakulära Parc National des Ecrins är en av de tio franska nationalparker och den näst största efter Vanoise. De 1000 kvadratkilometer skyddat område grenslar Hautes Alpes och Isère avdelningar, sträckning mellan Bourg d'Oisans, Briançon, och Embrun. Parken är fortfarande mestadels orörda tack vare sitt avlägsna läge och naturligtvis, det finns på vår lista över de vackraste skogarna i Europa.

Parkens taggiga bergiga terräng definieras av tumlande glaciärer och snabbt flödande floder, som har skapat branta smala dalgångar. I sommar, vandrare, rock klättrare, mountainbikers, och flodlöpare strömmar till parken för att njuta av det underbara klimatet och det käftande landskapet. På vintern, snöskor, stuga till stuga turåkning och bergsklättring är populära. De skidort Alpe d'Huez ligger strax bortom gränserna för parken. Vilket är 10 km uppför switch från Bourg d'Oisans.

Marseille till Lyon Tåg

Paris till Lyon Tåg

Lyon flygplats till Paris tåg

Lyon till Avignon Tåg

 

 

Vår sist på listan över mest vackra skogar I Europa – A Forest i en fotbollsstadion, nederländerna

Den ändlösa sevärdhet of Nature är en tillfällig konstinstallation som förvandlar Worthersee fotbollsarena. Det ligger i Klagenfurt, och är nu en skog och en konstinstallation!

Runt 300 träd, några som väger upp till sex ton vardera kommer att noggrant transplanterade över den befintliga fotbollsplanen. Detta, ge intryck av en centraleuropeisk skog. gång transplanterade, skogen tar på ett liv i sitt eget, ändra färger när säsongen vänder och lockar vilda djur och växter.

Gå besöka från 10 am tills 10 pm dagligen (gratis inträde)!

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

A Forest In A Football Stadium, Netherlands

 

Är du redo att känna lukten av färsk jord och våt mossa? Att njuta av känslan av solljuset skimrande genom träden och gjutning fladdrande skuggor på marken? hop sedan på Rädda ett tåg och boka tågbiljett till någon av de vackraste skogarna i Europa, inom några minuter!

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “Topp 5 Vackraste skogarna i Europa” på din webbplats? du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-forests-europe%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)